Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
michelle1981 spune:
Neata si de la noi!
O zi frumoasa celor ce azi isi vor boteza delfinasii, sa fie cuminti!
Larisa, cand aveti botezul? Noi cu ce trebuie sa ne ocupam? Stiu ca nasii au cel mai mult de facut.
Si eu port tot timpul ceva. Eu am sanii mici, iar acum mi se par mari si grei si nu suport sa "atarne" asa ca port bustiera, f rar sutien.
Eu ma invelesc cu pilota, asa ca si pe bebelina am invelit-o azi-noapte in sacul acela tip plic caci e mai grosut. Pana acum am invelit-o in paturici dar ma gandesc ca ii e frig. Mie mi-ar fi
Poate de asta era agitata noptile trecute.. de la frig.
Caciulita ii pun si noaptea caci are parul ud la culcare.
Ieri la baita am observat si eu punctul rosu de la vaccin. Devine dureros oare cand incepe sa se coaca?
Voi cu ce ii spalati fata bebelusului? Mie mi-a zis dr. sa o spal cu apa termala. Oare de la Avene e ok sau mai e si altfel?
Si a mea are bubite din acelea mici pe fata si dr. a zis ca sunt normale si sa nu fac nimic altceva, doar sa spal cu apa termala.
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
larissa_79 spune:
Michelle, da nasii fac cel mai multe...insa la mine in casa vin parintii de la Botosani si sora mea de la Iasi si trebuie sa ma pregatesc...plus sa ma gandesc la toate celelalte detalii de dupa botez, etc etc. ca atunci cand ai oaspeti in casa. Bine mama aduce mancare si ma va ajuta mult...dar eu planific tot inclusiv cate perechi de papuci de casa trebuie sa cumpar asa-s eu...am lucrat si ceva timp pe management de proiect...si ma mai enerveaza si sotul. in opinia lui nu am avea nimic de facut. noroc insa ca ma ajuta si face tot ce zic....el e mana 1 la curatenie in casa. eu zic ce si cum, ma ocup de bebe si fac mancare. el restul. ieri a terminat baile de luni geamurile, bucataria si ce mai ramane.
voi la nasi ati cumparat cadou? noi le luam o icoana si o carte.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#
imaya spune:
Fetele eu ma miram ca nu vedeam poze cu bebitzi. Acum, merci Racusor , am descoperit o gramada de bebelusi de nu stiam la care sa ma uit mai intai. De o ora tot rasfoiesc albumele si cred ca mi mai ia o ora. I as pupaci pe toti de i as albi.
Andrei si mami multumesc pentru aprecieri.
Va intreb si eu acum: Cat cantaresc bebeii vostrii la 2 luni? Andrei are 6 kg si la nastere a avut 3,230. Inca o saptamana pana la 2 luni mai ia 100 sau 200 de grame. Stiam ca ar trebui sa si dubleze greutatea la 3 luni.
Andrei
racusor2010 spune:
gata, am fost cu bebe la Biserica sa il impartasesc. a adormit afara de la racoare, dar in Biserica s-a trezit si asculta asa linistit slujba si se uita la lumini asa drag imi era de el...
bine, si face parturi intr-una de imi lua nasul, cine trecea pe langa noi, ce s-o fi gandit
a luat cumintel lingurita si a papat tot
l-am mai tinut putin afara ca era racorica sa doarma, in Biserica nu am mai stat cu el ca transpira (eu ma incalzisem foarte tare, apoi el, mititelul)
dar ne-a recunoscut parintele de acolo
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 gata, am fost cu bebe la Biserica sa il impartasesc. a adormit afara de la racoare, dar in Biserica s-a trezit si asculta asa linistit slujba si se uita la lumini asa drag imi era de el... bine, si face parturi intr-una de imi lua nasul, cine trecea pe langa noi, ce s-o fi gandit a luat cumintel lingurita si a papat tot l-am mai tinut putin afara ca era racorica sa doarma, in Biserica nu am mai stat cu el ca transpira (eu ma incalzisem foarte tare, apoi el, mititelul) dar ne-a recunoscut parintele de acolo mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
ce ma bucur...sa il duci cat mai des...ca e tare bine pentru el.
ce sa mai ...esti o mamica exemplu
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui imaya Racusor uite asta e paturica despre care iti spuneam mai devreme. Andrei |
da, e cea de la bebetto. o sa o comand si eu atunci
dar totusi nu ma prind daca e asta www.babyfashion.ro/shop/paturici/124-paturica-bebe-.html" target="_blank">paturitca 100% poliester
sau asta www.babyfashion.ro/shop/paturici/11-sac-de-dormit.html" target="_blank">din velur
care are 80% bumbac
a ta pare polar...o fi prima
9 iunie 2010
crispro spune:
Oana, cum e treaba cu votul, ca azi nu ma mai lasa? E doar o data pe poza? nu zilnic?
Io ma pregatesc de botez, acusi vin nasii, si invtatii. Dar afara ploua de numa, e frig, io is cu maneca scurta. Is singura din familie care nu si-a facut freza, ca nu am apucat - restul au fost la coafor. Nici machiaj nu am, ca nu stiu sa ma fac... M-am dat cu creion negru un pic si rimel. As fi vrut cea frumos, dar tipa care ma face din an in pasti (la evenimente) e plecata... Asa ma simt de urata, si grasa... Am vrut sa imi pun frezie in par, una mica, sa arate bine... Mi-a luat ieri sotul 3, toate s-au uscat... Zici ca e facatura... Plus copilul care s-a trezit de 4 ori azi noapte... Nu am nici un chef de botez, is deprimata... Si m-am suparat si pe sot care a stat aseara in curte la petrecut cu prietenii lui, si azi noapte a dormit dus, de la atata drinkaleala... OF... Sper sa imi revin un pic.
Va pup pe toate, duminica faina!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
racusor2010 spune:
larisa , cred ca poti sa iti pui un bolero sau un sal mai gros deasupra la rochita, ma gandesc ca la restaurant o fi mai cald, la fel si in Biserica..
eu am purtat sal doar ca sa nu stau prea descoperita in Biserica, dar muream de cald...
da, stiu de care bluzita zici eu pe aia i-o mai dau afara cand e doar un pic racorica...
va ziceam ca l-am bagat in sacul de dormit. tare bine a dormit, ca s-a pastrat caldura si nu l-am mai gasit cu manutele si piciorusele reci. este f subtire, e de vara, dar il ajuta acum, mai ales ca la noi nu e frig.
de nunta a venit pe la 4 acasa, bine plecase tarziu..dar am ras de el ca a gasit mandrute acolo si de asta nu a venit mai devreme erau colegi de munca, si era si obligatie...nu prea voia sa mearga, dar na, mai bine ca s-a dus...ca nici el nu a mai iesit cu prietenii de cand cu mine la pat sau cu copilul...munceste mult, sa se mai destreseze si el...s-a intalnit cu fosti colegi, au povestit, nu a dansat oricum asteptam cu nerabdare concediul sa stam impreuna toti 3, mergem la socri, ei stau la casa, alta viata
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
crispro stai linistita, bucura-te de eveniment ca e ceva unic in viata micutului
oricum esti cea mai frumoasa de la eveniment, ca esti mamica lui
9 iunie 2010