Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
larissa_79 spune:
racusor, salul de unde l-ai cumparat? ptr rochita ma gandeam sa incerc la nissa...tu unde ai mai vazut dragute?
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#
Mycya spune:
Buna dimineata mamici si delfinasi
petrecere frumoasa mamicilor care isi boteaza bebelusii
Crispo dar tu esti asa frumusica mamicutzo si necoafataai un par superb care numai dat cu spuma arata f f frumos.si cu machiajul sunt sigura ca te-ai facut singurica bella
eu mi-am adormit delfinasasa cu celebra melodie de pe trilulilusi de acu sa ma pun sa fac bagajul ca maine dim devreme e plecarea
aseara bineinteles ca am bocit ogramada si toata noaptea am pazit ceasul si m-am gandit numai la ce fac eiacum astept sa intre pe internet careva si sa imi povesteasca tot dar credca la cat is de obositi numa de asta nu le arde lor...dar ii deranjez eu acus cu telefonu nu s-or supara ei pe fata lor
Mami de Andra Maria 02.08.2010
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 racusor, salul de unde l-ai cumparat? ptr rochita ma gandeam sa incerc la nissa...tu unde ai mai vazut dragute? Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani# |
eu il aveam...prin concedii cumparate, ca sunt mai de calitate
inainte era in plaza la parter un magazin cu saluri, f groase si faine...nu mai tin minte cum se cheama
la naracamice au faine, eu am 2 de la ei...
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
aa, mi-am adus aminte, pentru mamicile carora le e frica sa nu se inece puiutii daca regurgiteaza
noua pediatra ne-a zis sa punem niste carti sub salteluta (groase, am pus 2 dictionare de engleza, au cam 10 cm inaltime) in partea unde sta cu capul, ca sa stea mai ridicat...
pernuta nu e indicata, dar asa e cu capul mai sus
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
nela_didea spune:
Neata si de la Hunedoara, asa mai pe la amiaza . Puiul lui mama nu prea o servit somnul azi noapte si acuma caraie intruna. Is chiauna de cap, i-am pus muzica de pe trilulilu si l-am leganat un piculet in brate pana ce a adormit, insa cand l-am pus jos...a inceput scandalul. Sper sa adoarma ca-i nauc saracu' de nesomn.
Distractie placuta celor ce au azi botezul.
Crispro nu te mai necaji degeaba oricum tu esti frumoasa si cu cat esti mai simpla cu atat esti mai draguta. Bucura-te de frumosul si unicul eveniment si lasa toate deoparte.
Mycya ce mult ma bucur pentru tine ca pleci in sfarsit acasica la tine o sa vezi ce bine iti va fi. Vei fi o rasfatata si tu si printesa ta.Cat stai?
rodyka spune:
buna dimineata si de la noi acuma, la amiaza...
petrecere frumoasa familiilor care-si boteaza azo, delfinasii. cristina, daca tot vrei putintel machiaj, te poate ajuta careva din familie, ca tot sunteti in aceeasi curte, sau o prietena. nu te mai stresa ca nu ai avut timp de coafor, bb o sa fie centrul atentiei iar tu, ca mamica a lui, o sa fii oricum frumoasa ptr ca o sa fii fericita
la noi nu e frig inca, caciulita nu i-am dat niciodata, nici dupa baie ca intr-un minut e uscat parul dupa ce-l sterg cu prosopelul, si avem o multime de caciulite. poate mai spre iarna, daca i-or mai fi bune... aici in prima saptamana de la nastere si ii scot afara pe bbi fara caciulite, doar in body si, daca e anotimpul rece, eventual o paturica de forma... nici macar manusi nu i-am pus, si le baga in gurita sau se agita ca ii era cald cu ele, asa ca eram mereu foarte atenta la fiecare coltisor de unghiuta, de obicei il simteam cand alaptam si are obiceiul de a ma tot prinde de tzitzi cu manutele, ca si cum ar face masaj sa vina mai mult laptic
sotiorul meu a venit pe la 1 de la chef, a stat cu noi in povesti o vreme, pana mi-am dat seama ca vb singura , apoi a terminat de papat isa si somn de voie pana dimineata la 8 . acum ne pregatim de mers si noi la biserica, aici incepe slujba mai tarziu, isa inca doarme dar din minut in minut tre sa se trezeasca sa pape, numai bine ca apoi o imbracam si plecam... soare nu e prea puternic azi, asa ca poate dupa-amiaza mergem la mare ptr prima data in 4!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Oana, tot vaz ca noi doua avem multe in comun. vreau si eu sa vad o poza cu rochita...fetele ajutati-ma cu ceva poze... Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani# |
uite aici...e cam naspa poza ...rochita e de la magazinul Nissa, am vazut o gramada de modele frumoase acolo...te poti uita si pe www.nissa.ro
http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/MateiMariusOoana?locked=true#5513366301936334290
am pus si cateva poze noi cu Matei
va rugam sa ne votati pe linkul de mai jos(fara spatii) ...pentru voturile deja primite va multumim
http://www.pro kid .ro/concurs/voteaza-poza/89/
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
ooana, vot 18 ptr matei
_
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro Oana, cum e treaba cu votul, ca azi nu ma mai lasa? E doar o data pe poza? nu zilnic? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
da e o singura data de pe un calculator, recunoaste IP-ul
saru'mana pentru vot
sa aveti o zi super si asteptam pozici
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
mycya, sa vezi ce bine o sa fie acasa, o sa va rasfete toti si o sa te intorci cu bateriile incarcate, asa o sa te poti bucura de fiecare clipa alaturi de Andra, fara stres si regrete...
_