Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
tina, ziceam ca-mi place tare mult programul vostru ca nu pomenesti nimic de gatit, curatenie, spalat...

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

curatenie nu fac pt ca am avut o femeie care imi venea in fiecare vineri de facea curat, spala si calca, dar am ramas fara ea si vineri acum vine o alta femeie recomandata de cea care a fost pana acum...sper sa ne descurcam si sa fim pe aceeasi unda.

mancare, adica ciorba fac o data la 4 zile, dupa ce il culc pe Radu la ora 22. Tb sa fac pt ca suntem disperati dupa ciorba, fac o oala de 8l si se mananca toata. Felul 2 face sotul dupa-amiaza sau fac eu daca sta sau iese la plimbare cu Radu, in cele 2 ore de relax de dupa-amiaza (de la 18-20.30)

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Azi, mi-am adus aminte ca zilele trecute spunea cineva ca are scaunul de masina pt copil pe scaunul din fata si l-am mutat si eu azi cand am iesit la plimbare. E super comod! I-am dat ceiuc cand stateam la semafor. Acu ma pot deplasa si pe distante mai mari ca-l am langa mine.

Daca ai dezactivat airbagul e ok si asa pe locul din fata cu spatele in directia de mers. Insa cel mai sigur ramane in spate.

Nici nu stiu de unde se dezactiveaza airbagul, dar eu merg prin oras si chiar nu depasesc viteza legala. Si cred ca Doamne fereste de s-ar intimpla ceva nu cred ca se declanseaza aibagul la 50 km/h

Mergi la inceput

Otilia, mami cu experienta, deci zici ca e bine ca vrea papa la 3-4 ore. Multumesc!

Nu mai stiu daca v-am spus dar ma iertati daca ma repet....Imi spune sotul ca acum el e f bucuros dar v-a fi f f f fericit cand ii voi face 3 copii

Tb sa recunosc ca ma ajuta f mult si ii plac si copii, aspect care l-am aflat la nasterea lui Raducu.......pana atunci amandoi fugeam de copii

Otilia, mi-am imaginat momentul in care tb sa te imparti in 3. Uffff! Sigur ca e greu tare!
Mamicile cu 3 copii sunt mame eroine! la concluzia asta am ajuns eu dupa ce am nascut.
Noi suntem 3 frati si pe vremea lui impuscatu' se mai si muncea dupa cateva luni si o intrebam pe mama cum s-a descurcat ca mie mi-e tare greu acum cu masina automata de spalat, cu ajutor la curatenie, cu scutece de unica folosinta, s.a.m.d.......dar ele pe acea vreme? oare comandau mancare cand nu aveau timp sa gateasca?

Si i-am spus mamei ca este eroul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mamicutelor, rad eu de mine, m-am pus sa vad si eu 5 min la tv si am adormit in salon pana acuma.... printesita adormise cu becul aprins (sigur ma astepta sa spunem rugaciunea impreuna, asa ca am zis-o eu acum ptr ea...), tati sforaie de se cutremura casa, isabela habar nu are, cred ca recupereaza somnul care nu l-a avut peste zi... si eu ma gandesc sa pun putin in functiune pompa, daca tot m-am trezit acuma... cu norocul ce-l am, cand oi termina cu mulsul, se trezeste isa si vrea papa ...

acuma ce sa va mai spun noapte buna, ca deja e dimineata. asa ca, somn lin si vise placute...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

rody, daca te consoleaza cu ceva nu esti singura care se mulge la ora asta :D ...de la atata muls ma simt ca vaca milka.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata delfinariu

puiul meu s-a trezit numa la 6 dimineata sa pape dar mie mi-a parut rau aseara a cerut completare si cred ca a papat prea mult totusi de a dormit atata

aveam sanii f tari, ma dureau, el nu a supt tot si nu aveam pompa sterilizata...

acum s-a trezit sa pape, dar mai mult se matzaie

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

semnez si eu condica

Eu am intrat rau in depresie. Nu imi mai revin nicicum. In plus m-am si enervat groaznic week-endul asta, asa ca lapticul a scazut considerabil (deja ieri am avut 2 mese de LP; ma rog mai intai san si apoi LP). Azi vad ca ne-am descurcat pana acum, dar asta pentru ca fata nu prea a vrut sa pape. In plus de cateva zile mi se pare ca e cam palida. Maine merg la pediatru, sa vedem daca ne vaccinam si o sa discut cu el paloarea asta.

Sa aveti o zi mai buna ca a mea

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Adriana sa te simti mai bine incearca sa faci ceva care sa te relaxeze, ceva pentru sufletelul tau, mergi la un masaj, orice

paloarea fetei poate fi de la lipsa de fier, vezi ce zice pediatrul

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

unde pleaca?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

in germania. el e un dr f bun, care avea experienta in germania, africa de sud...si era directorul maternitatii unde am nascut, dar se pare ca in RO dr bunii nu pot sa ramana desi era la privat, s-au luat de el ca se baga la nasteri naturale riscante si nu baga gravidele direct in cezariana

si pleaca sa isi faca treaba cum stie el mai bine tare suparata am mai fost

9 iunie 2010

Mergi la inceput

vai oana dar ce artilerie aveti acolo noi in afara de cateva zile cu espumisan, doar colic baby si acum lass baby am luat

auzi, dar ursuletul tot pentru colici?

imi place rochita

bamboletta off, asa rau imi pare rau de puiut speram sa scape cat mai repede

mamicilor din iasi, nu puteti sa faceti o plangere comuna, ceva impotriva spitalului, mai ales acum cand se pune accent pe asta? ca prea toate v-ati pricopsit cu nebunia asta de stafilococ

cristeo te asteptam la noi mai des noi avem balansoar, doar ca picioarele lui se pot regla sa fie fixe sau sa il putem legana noi, are muzica si vibratii, tare mult ii place...ce nu are, jucarii

de botez...mai bine nu ii invita, or sa se simta prost, mai ales ca asta e traditia, sa dai o masa dupa botez. noi am invitat doar prietenii apropiati, parintii si nasii (care sunt tot din gasca) si la biserica si la restaurant, ca sa nu fie momente neplacute

rodi vreau si eu la maaaaareeeee ce frumoasa e iza si tu arati de minune, te-am vazut eu in costum de baie

crissy imi pare tare rau pentru tot ce ati avut de suferit, bine ca sunteti bine acum si fetita mamica ta sa tina regim neaparat si sa isi faca viremia. tata s-a pricopsit cu hepatita c acum face tratament cu interferon (seimte f rau de la el, dar i-au iesit bune analizele ) dar il ajuta mult regimul, ceaiurile...aa, si am citit pe spirulina asta de hofigal ca repara celulele hepatice multa sanatate

gabitza felicitari pentru voinicut ce diversificare mama la varsta asta copiii care papa lapte praf incep cam la 4 luni, ca sa ii asiguri nutritientii necesari, la cei pe lapte matern exclusiv, e ok dupa 5-6 luni, avand in vedere ca iau tot ce le trebuie de la mami. sa ai grija ca tu sa ai un regim de viata si de papa sanatos, fara prajeli, mezeluri, cu legume, fructe, lactate, proteine si e de ajuns

paula off, bietul pui bine ca nu e alergic sa fi patit ceva mai rau Doamne fereste! si bine ca ati prins nesimtita de albina sa treaca durerea la pui si sperietura la mami

tina mama, dar ce program beton aveti al meu cum e lenes rau la papa, nu are nici un program, nici de somn, nici de papa, nimic ...doar noaptea doarme dus, cu 1 trezire de obicei la 3 pentru papa, apoi la 6, dar dupa ce papa, iar somn in timpul zilei dezmat total

otilia mama eroina toata stima

carmen ce mai faceti? cum e Leti? si cum merge alaptatul?

pufescule ce curajoasa esti cu scutecelele de bumbac, bravo mami e tare frumos raducu tau. vad ca si tu il tii pe perna al meu deja e mai lung ca perna dar tot pe ea il alaptez parca e un iedut in poza cu caciulita

gata, am recuperat de citit tot

9 iunie 2010

Mergi la inceput

puiutz mic oare ce mai face?

9 iunie 2010

Mergi la inceput