Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
racusor2010 spune:
LA MULTI ANI SI LA MULTE LUNITE
AMELIA SI ANALISA DE SHERI
ROBERT DE ENIK
ANNE DE JULIA
MULTA SANATATE SI O VIATA BINECUVANTATA!
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
crispro spune:
Paula, ce sperietura cu albina naibii! Of!
Tina, super programul... La mine e asa haotic, vesnic nu stiu cand mananca, cand doarme, pentru cat timp... Poate peste o luna ne vom lauda si noi cu performantele tale...
Rodi, vin si io la sanius, cu fetele, ca is pe zona...
Otilia, chiar nu inteleg cum te descurci... Nu stiu cate maini ai... Oricum, jos palaria... Io de abia fac fata cu unul...
Merg si io sa dau mancare copilasului...
Si mai vreau sa zic sa imi place de Isa, am vazut-o in poze, si mami arata tare bine, la mare, nici o treaba...
Rodi, ca tot vroiam sa te intreb. Ziceai ca la Isa iei maternitate doar 3 luni (sau 4), ca nu mai retin. Ce faci dupa? Te gandesti sa reincepi lucrul? Sau ramai acasa?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
ilinca79 spune:
Buna dimineata mamici si delfinasi,
la noi cred ca au inceput sa apara din nou dureri mai mari de burtica, ieri s-a tot trezit micutul din somn plangand si strangand din picioruse Asa ca de azi pe langa deja traditionalul Colief, i-am dat din nou Bonisan sa vedem ce efect are...
rodyka, ce frumoasa e Isa, are niste ochii superbi, si va sta tare bine impreuna
tina, nu e de gluma cu airbagul, eu stiu doua cazuri in care s-a declansat in oras la viteze mici, in accidente care n-au fost din vina soferului patit...asa ca e mai bine sa il dezactivezi. Eu am vazut ca in general in laterala dreapta a bordului masinii (se vede cand deschizi usa din fata dreapta) e un comutator de unde se dezactiveaza, deci e o chestie foarte simpla
Nu mai stiu ce am vrut sa zic, Victor doarme, cred ca merg si eu un pic la somn.
aaa, am pus si eu niste poze sa ne vedeti http://www.flickr.com/photos/53661080@N05/sets/
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
btz_ovi spune:
Neatza
Ilinca da ce guguloi frumos ai tu acolo .Sa-ti traiasca micul crestin.Iar tu mamico ce bine arati dupa nastere,radiezi de fericire.Nu mai zic ce mult mi-a placut rochita
Otilia echo si EKG i-am facut pe 17 aug,iar acum medicul de fam. l-a verificat si el iarasi.Se pare ca e vb de suflu sistolic insa medicul spune ca intr-un an scapam de el.Nu-i bai,tatal meu si sora mea au asa ceva si sunt sanatosi amandoi.
Racusor nici eu nu sunt de acord cu inceperea diversificarii asa rapid.Atat timp cat el se satura cu lapticul meu,i-a in greutate si nu simte nevoia de altceva nu ma gandesc sa ii bag pe gat asa ceva.
Si med meu de familie mi-a spus acelasi lucru ca si tine
Privind stafilococul,se pare ca am fost un pic norocoasa ca am stat cu el la Prematuri,insa din pacate nu stiu cu ce ar ajuta o eventuala reclamatie.Medicii de acolo sustin ca tine de igiena mamei
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
btz_ovi spune:
Eu am un smecher si jumatate,hot sentimental.
i-am dat titi,a adormit si cand sa-l pun jos s-a trezit.L-am luat iar in brate crezand ca inca ii mai e foame,caci urla,el se baga cu boticu,suge odata si isi ia somn.Offff!!!!!
Sa va zic ce am patit si eu azi noapte,ca tot a inceput Paula.Off sper ca bebe e bine
M-am gandit sa-l iau cu mine in patut caci tati adormise pe canapea.Pe la 1.30 ma trezes din cauza luminii de la TV.Ce credeti?Pe fata lui bebe al meu era o pernuta care eu o pusesem in spatele lui.Nu va zic ca pt cateva clipe mi-a fost si frica sa o ridic.Am murit de emotii.Incercam sa imi imaginez de cat timp e pernuta aia acolo,cum a ajuns insa tot stateam cu teama sa nu i se fi intamplat ceva.Si asta in cateva secunde.Cand i-am ridicat-o s-a si trezit printul cu ochisorii aia ai lui frumosi.Nu va zic ca l-am luat in brate si l-am acoperit de pupici si ii multumeam lui DD ca e bine sanatos.NU stiu cum naiba a ajuns pernuta aia acolo caci era un pic bagata sub paturica pe care statea el,iar el cu spatele .Am avut tare noroc ca era extrem de subtirica si usoara tare,iar vata de inauntru era facuta cocoloase.NU VREAU SA IMI IMAGINEZ UN ALT SFARSIT LA FAZA ASTA
Insa sa imi fie invatare de minte sa nu ii mai pun nimic imprejur cand sta langa mine
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Privind stafilococul,se pare ca am fost un pic norocoasa ca am stat cu el la Prematuri,insa din pacate nu stiu cu ce ar ajuta o eventuala reclamatie.Medicii de acolo sustin ca tine de igiena mamei Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Mi-am facut analiza la privat de curiozitate si surpriza - nu am!!
Vazut delfinasi, m-am topit! Ilinca, dulce foc delfinasul tau si tu arati super! Aparatorile si juacariile sunt ikea?
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
crispro spune:
ILINCAAAAAAA, ce mamica frumoasa! Are bebe Victor cu cine semana, e un dulce!
BTZ, ce sperietura ai mai tras si tu! Si io is panicata de perne, paturici si orice il mai inconjoara...
Rodi, ce m-am distrat de firul tau de ata.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
michelle1981 spune:
crispro, tina, sa va fie de bine Sfantul Botez!
tina, ce program super ai! Iesi la plimbare si pe ploaie?
otilia mamica eroina cu experienta.. Incerc sa imi imaginez scena cu dusul
crissy, multa sananate mamei tale!
pufescu spune:
Eu am intrebat cum de m-am infectat la operatie cu stafilococul minune in spitalul lor privat...si mi-au zis ca toata lumea il are pe piele pe domnu' stafilococ in diverse forme si tulpini,problema e cand reuseste sa intre inauntru...ii place in mucoase,in rani ale pielii sau in sunculita(la mine si-a facut culcus in grasimea de pe burta...a intrat prin taietura animalu'(firul de la operatie fiind corp strain incurajaza o stare de inflamare in zona). Si nu prea tine povestea cu igiena in conditiile in care mama face dus si are grija de ea,cred ca tine de noroc. Problema mare e cand e la bebei,ca antibioticele nici noua nu ne fac bine(eu inca nu mi-am reglatr tranzitul si flora intestinala dupa cura cu eritromicina) d'apoi lor.Sper ca bubu meu nu are, nu am vazut nimic suspect pana acum.
michelle1981 spune:
Anca ti-ai mai luat balansoarul? Ma gandesc daca sa imi iau si eu tot asa.
larisa tu intrebai ce putem lua la nasi. Depinde de buget, noi inca nu am stabilit bugetul, dar undeva intre 100-300 lei. Putem lua o icoana, un serviciu de masa sau o masina de paine. Daca mai aveti alte propuneri/ idei..
pufescu ti-am admirat frumusetea mica