Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

carla mariasi matteo cristian de carla_2008 implinesc 2 lunite , iar ariana de bubster o lunita , LA CAT MAI MULTE, DRAGUTILOR!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

La multe lunite si din partea noastra!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

am pus si pozici noi

_

V-am vazut! Sunteti tare frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vai..Paula..ce intamplare urata! of bietul puiut! stiu cat e de greu sa il intepe asa de miculut.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am fost la pediatra..deocamdata nu luam nici un tratament e prea mic pt antibiotic..stafilococul e f rezistent...e sensibil doar la cateva antibiotice care sunt prea puternice pt el...mai asteptam 1-2 sapt sa mai creasca...luam in continuare picaturi sinupret..si pus in nasuc apa de mare..imi e asa ciuda..imi vine sa-i dau in judecata pe nesimtiti

La multi ani pt sarbatoritii zilei

Rodyca-am vazut pozele iti vine sa o mananci pe Isa
Paula-offf cred ca ati tras o sperietura..trimitem multi sa treaca repede
Crissy-cate ai mai avut de tras ...bine ca totul s-a terminat cu bine
Pufescu-vazut grasunelul scump

In seara asta am avut concert dupa baita..plangea de nu reuseam sa-l imbrac cred ca il durea burtica..inainte de baie a mancat..ai vostri plang la imbracat dupa baie?

fug la somnic pana se trezeste bb...n buna

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Am trecut si botezul cu bine!!!....uite asa o sa spunem ca a trecut de 3 luni, dupa de 6, maine, poimaine luam motul si ne trezim cu ei la gradinita

A fost frumos la botez, a plans putin in biserica, mai ales cand l-a scos din cristelnita pt ca ii era frig de ii tremura barbia.

Mi-a placut f mult cand l-a bagat in altar si dupa l-a lasat parintele jos, pe trepte si a trebuit nasul sa faca 3 matanii si dupa sa ia copilul de jos....il vedeam acolo jos, mic si stringher si imi era o mila de el, abia asteptam sa ajung la motel sa-l iau in brate si sa-l strang la pieptul meu!

Vb Cristinei, ca tot mi-a luat vb din gura eu cred ca parintii se linistesc la botez si uite asa se simte si el mai relaxat

oricum e mult mai relaxat decat zilele trecute!

Oana, si noi avem acelasi bar ca al tau. Nu ne lipseste nimic, ba chiar mai avem ceva in plus Protectis.

Crissy, ma bucur ca sunteti bine!!! Multa sanatate mamei tale!

Am sufrageria plina de haine, am primit hainute numai de la nasi dar f multe ....si le-am scos si pe cele din dulap sa le mai sortez ca vrem sa le "arhivam" ce ne-a ramas mic ca nu se stie niciodata. Poate sora mea mai face vreunul ca eu........nu cred!...dar parca as mai vrea! Nu stiu!
Deci in seara asta am de treaba!

Fetele care inca n-au facut botezul.... Nu cumparati hainute ca o sa primiti destule si e bine dupa sa cumparati ce va mai trebuie.

Sapt trecuta va citeam pe voi ca vreti sa comandati la Ana si ma gandeam sa mai fac si eu ceva cumparaturi de pe macys...dar mai bine ca m-am abtinut.....pana joi cand am fost prin oras si i-am mai cumparat cate ceva.

am seturi de bady-uri si salopetele primite de la nasi care nici nu le desfac ca nu am ce face cu ele...deja am prea multe. Nu vreau sa le rup eticheta ca probabil am sa le dau si eu mai departe.

Mergi la inceput

Azi, mi-am adus aminte ca zilele trecute spunea cineva ca are scaunul de masina pt copil pe scaunul din fata si l-am mutat si eu azi cand am iesit la plimbare. E super comod! I-am dat ceiuc cand stateam la semafor. Acu ma pot deplasa si pe distante mai mari ca-l am langa mine.

Tot saptamana trecuta povesteati de cum va dorm copii...Raducu al meu tot 3-4 ore doarme. Oare nu se satura? Dar lapte am, el este f puturos, ca si acum suge cam tot o ora pt ca adoarme instant la san. Si o ora ma tot chinui sa-l trezesc, il trag de toate cele, il las jos si cand se vede in pat urla ca din gura de sarpe.
Oare ce sa fac? Lapte praf n-as vrea sa-i dau, ca sigur s-ar trezi mai tarziu.

Azi si maine sunt singura ca sotul e plecat la Bucuresti la sedinta si a venit o cumnata sa ma ajute la baita. Imi tb ajutor doar la clatit ca nu are cine sa-mi toarne, ca in rest ne descurca.

Eu ii fac baie in fiecare seara si pe cap il spal o data la doua zile, acum de cand s-a racit. Se simte f bine dupa baita, papa si dupa somn. Pt noi baita este ca un moment de relaxare, da din picioruse, zambeste. Nu pot sa-i "fur" astfel de momente. Asta ne este ritualul!

Sa va spun cam cum decurge o zi la noi. La ora 20.30 facem baita, mancam pana la 22 si dupa somn pana la 1-2 nopatea, dupa ne trezim sa mancam cam la 2-3 ore, pana la ora 11 cand ne dam jos din pat impreuna(azi la 12 pt ca ieri a fost botezul si am avut o zi mai plina)
La 11, ma duc la bucatarie, sterilizez, fac ceaiul, intre timp ma spal iar el sta cu ochii pe carusel si alte jucarii. Ne imbracam si iesim la plimbare 2 ore.

Venim pe la ora 14, mancam (mai intai eu, tb sa se intample f rapid ca altfel ne aude tot blocul)si pe la 15 adormim impreuna pana la 18.
De la 18 pana la 20.30 ne jucam, cantam, povestim, zambim, cand urmeaza baita.

Cum vi se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tina, e super programul tau, nu ca m-as plange eu de isa, dar azi de ex n-a dormit mai mult de o ora si ma mir ca era asa de fresh, pusa pe joaca si povesti... abia de o juma de ora a cazut rapusa, a papat doar 10 minute la un san si atata a fost, dupa ce am ras iar singura ca a scapat tzitzi din gurita si eu am intins repede mana sa iau firul de ata care atarna pana pe obrazul ei . cand colo, era jetul de laptic si eu in semiintuneric nu mi-am dat seama, mai ales ca e multa vreme de cand nu m-am mai putut lauda cu asa productie...

tina, ziceam ca-mi place tare mult programul vostru ca nu pomenesti nimic de gatit, curatenie, spalat...

victo, eladea, v-am visat noaptea trecuta , eram pe undeva pe langa cluj, toate trei, ne dadeam cu sania cu delfinasii nostri care erau maricei, la vreo 3-4 anisori... m-am trezit asa de bine dispusa, ador zapada, si mai ales ca eram si cu voi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Azi, mi-am adus aminte ca zilele trecute spunea cineva ca are scaunul de masina pt copil pe scaunul din fata si l-am mutat si eu azi cand am iesit la plimbare. E super comod! I-am dat ceiuc cand stateam la semafor. Acu ma pot deplasa si pe distante mai mari ca-l am langa mine.

Daca ai dezactivat airbagul e ok si asa pe locul din fata cu spatele in directia de mers. Insa cel mai sigur ramane in spate.

Citat:

Tot saptamana trecuta povesteati de cum va dorm copii...Raducu al meu tot 3-4 ore doarme. Oare nu se satura? Dar lapte am, el este f puturos, ca si acum suge cam tot o ora pt ca adoarme instant la san. Si o ora ma tot chinui sa-l trezesc, il trag de toate cele, il las jos si cand se vede in pat urla ca din gura de sarpe.
Oare ce sa fac? Lapte praf n-as vrea sa-i dau, ca sigur s-ar trezi mai tarziu.

Nu prea stiu ce ai putea sa-i faci. Eu as continua cu alptatul ca 3-4 ore suna bine de tot, pe cuvant.

Citat:

Azi si maine sunt singura ca sotul e plecat la Bucuresti la sedinta si a venit o cumnata sa ma ajute la baita. Imi tb ajutor doar la clatit ca nu are cine sa-mi toarne, ca in rest ne descurca.

Eu ii fac baie in fiecare seara si pe cap il spal o data la doua zile, acum de cand s-a racit. Se simte f bine dupa baita, papa si dupa somn. Pt noi baita este ca un moment de relaxare, da din picioruse, zambeste. Nu pot sa-i "fur" astfel de momente. Asta ne este ritualul!

Sa va spun cam cum decurge o zi la noi. La ora 20.30 facem baita, mancam pana la 22 si dupa somn pana la 1-2 nopatea, dupa ne trezim sa mancam cam la 2-3 ore, pana la ora 11 cand ne dam jos din pat impreuna(azi la 12 pt ca ieri a fost botezul si am avut o zi mai plina)
La 11, ma duc la bucatarie, sterilizez, fac ceaiul, intre timp ma spal iar el sta cu ochii pe carusel si alte jucarii. Ne imbracam si iesim la plimbare 2 ore.

Venim pe la ora 14, mancam (mai intai eu, tb sa se intample f rapid ca altfel ne aude tot blocul)si pe la 15 adormim impreuna pana la 18.
De la 18 pana la 20.30 ne jucam, cantam, povestim, zambim, cand urmeaza baita.

Cum vi se pare?

Eu sunt singura cu toate trei capritele. Si pentru nu stiu cat timp.
Eu bag copaita in dus, ii dau cu gel pe cap si corp, o clatesc bine in copaie dupa care o ridic pe o mana cu spatele in sus in timp ce cu cealalta dau cu dusul de zor. E cam dificila manevra dar la al treilea merge .
O spal zilnic si pe par, ca asa pe corp la fiecare kk o spal la chiuveta.
Cat despre programul vostru e de vis
Dar zau asa mancare, curatenie, cumparaturi cand faci?
Ca pe mine astea ma omoara si solicitatul meu in acelasi timp in 3 locuri. In seara aceasta bb vroia in brate si plangea, Elisa in scaunel la masa terminase papa si trebuia ridicata/spalata pe maini si Ana urla din baie sa vin sa o sterg

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Bamboleta, eu plec cu suzeta la baie dupa bine. Sunt asa fericita ca e primul meu copil care o baga in gura cat de cat si asa mai reusim sa nu trezim toata casa noaptea. In general urla bine de tot la imbracat asa ca mai sar peste masajul cu ulei ca sa terminam repede. In seara asta mi-a facut-o. A scuipat suzeta dupa baie si s-a gandit sa traga si un pipi si un kk asa ca am imbaiat-o din nou si a urlat de nu stiam ce sa fac mai intai.
Crissy, Paula, imi pare rau ca ati avut experiente grele. Bine ca e finalul fericit.
Btz, ai vazut ca nu-i bai ca regurgiteaza. Copilasii cu greutate mare la nastere in general sunt lacomi. Elisa nascuta cu 3.2 kg manca precum o domnisoara: putin si des. Ei la 3.8 kg la nastere Ana si Iulia sunt fomiste grupa mare si uite asa acum iar am nevoie de bavetele pentru bb
Ce fel de suflu are? A facut si eco sa masoare?
Eladea, eu cred ca ma apuc de pastile pana ma hotarasc cu steriletul sau alta metoda. Sunt stresata rau asa ca vreau sa combin doua tipuri de protectie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Salutare,

Ne treceti si pe noi in listuta, va rugam? Datele sunt urmatoarele: Miruna-Ioana s-a nascut in 20 august, ora 19:30, Apgar 9, natural fara epidurala la 37s6z, 2800 g, 49 cm, surioara lui Mihnea-Cristian, nascut in 17 aug 2008.

Mai trebuie ceva?

Multumim anticipat

Mami fericita de Mihnea-Cristian & Miruna-Ioana
Mihnea se face mare Creste Mirunica

Felicitari Corrina! Sa fie sanatoasa si norocoasa delfinasa mica!
Chiar ma gandeam la tine ca nu ai mai scris. Acum ai doi copilasi leuti. Vad ca a fost hotarata ce zodie sa aleaga

Mergi la inceput