Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita RODICA-ziceai de cercelul de la buric .Pune-l acum inapoi |
chiar acum merg sa-l caut , m-ai speriat! eu nu l-as fi dat jos deloc doar cand am fost la eco si apoi sotul si-a imaginat ca cine stie ce rau ar putea sa-mi faca si nu l-am mai pus...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
btz, ce tare ma bucur ca aveti asa program frumos
_
pufescu spune:
multumesc de complimente :)
crispro tare rau imi pare pt mama ta.nici una dintre boli nu e de neglijat; daca diabetul il mai tii in frau cu regim hepatita b e tare perversa si din pacate posibil mortala(tata are :( ).Neaparat viremia facuta urgent si dupa vazut daca se poate inscrie intr-un program de tratament. Nu trebuie amanat nici o saptamana!
cu scutecele, le-am luat de pe www greenbaby punct ro ,pachetul de 20. Un pic peste 1200 roni, acum cred ca-s ceva mai mult cu tva-ul. Dupa calculele mele se amortizeaza in 7-8 luni. Astea pe care le-am luat eu se folosesc pana la olita :) ...si teoretic si la urmatorul copil. Practic se spala usor, doar clatit un pic cacalica si dupa las partea din interior la inmuiat si exterioarele le pun intr-un saculet. Spal cam la 3 zile. Cele de bambus absorb extrem de mult si bine, dar dupa spalat se usuca greu(la iarna s-ar putea sa am o problema logistica cu uscatul).Cele de microfibra le folosesc ziua ca absorb mai putin(nu am avut scurgeri decat cand s-a pipilit bibilu industrial si l-am schimbat la vreo 5 ore)...insa se usuca repede.
nu mai vorbiti de kg...eu incerc momentan sa scad sub 80 :D. Pana la 70 mai am,poate spre craciun...
rodyka spune:
carla mariasi matteo cristian de carla_2008 implinesc 2 lunite , iar ariana de bubster o lunita , LA CAT MAI MULTE, DRAGUTILOR!!!
_
rodyka spune:
am pus si pozici noi
_
crissy77 spune:
aelita, tromboflebita la vasele de pe uter, infectie uterina (e-coli, rezultat venit de la laborator particular la o zi dupa operatia de ceza, toate analizele facute in spital au iesit sterile; dr. se temea sa nu se fi extins infectia in tot corpul din cauza deschiderii de la cezariana). Desi eram pe 4 antibiotice eu tot faceam febra (38.3, nu mare, dar nu isi avea rostul ca aveam mai mult de 3 zile de tratament). Cateva zile am fost pe post de cobai, nici bine nu pleca un dr. ca venea altul sa ma consulte si sa-si dea cu parerea, roiau dr. in jurul meu (si, culmea, eu ma simteam bine). La un mom. dat se punea in discutie si scoaterea uterului, multumesc lui Dzeu ca mi-au schimbat tratamentul si nu a mai fost "nevoie". Din cauza infectiei mele a facut si Bea 3 saptamani de tratament cu antibiotic (am fost suspectata de membrane fisurate cu 1 sapt inainte de nastere, indicele amniotic era sub limita minima, operatia facuta la 6 ore dupa ruperea membranelor). Nu am povestit atunci pt. ca mai erau fete care urma sa nasca prin cezariana si nu am vrut sa le sperii.
pufescu, de mama mea era vorba, nu de a crispro. Ms de sfat, eu stiu ca hep. B nu se vindeca (desi soacra mea a scapat de ea dupa 9 ani de regim fff strict). Mama e sub tratament, desi nu avea glicemia f mare dr. a ales sa-i dea insulina injectabila (nu pastile ca sa nu ii mai dea de lucru in plus ficatului), ea zice ca doar pt 6 luni dar eu stiu ca odata facuta insulina injectii corpul devine dependent. Tocmai am vb cu ea, nu si-a facut viremia, a zis ca repeta analizele in oct.
Victo spune:
ilinca, libero sunt si mai scurte in talie decat pampers, deci nu iti recomand. mai marisoare sunt cele de la happy, dar sunt si mai grosute. eu raman la pampers, cu toate incidentele care mai survin. :)
sunt necajita, ca azi n-am avut laptic mai deloc..:( cooilasul tot a plans, nu a reusit sa doarma legat mai nimic..abia pe seara cd am iesit afara a reusit sa adoarma.uff..am bagat o bere bavaria,a cum am facut si ceaiuri. ma duc sa vad acuma cat suge dragu de el, ca azi a facut cura :(
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
racusor2010 spune:
offf....am fost la dr pt papanicolau.asa rau a durut nu ma asteptam mi-a bagat nu stiu ce dispozitiv si a racait colul...tot imi zicea sa las popo jos si moale, eu nimic m-au luat toate caldurile
si chiar pleaca dl dr, din noiembrie
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
paula_m spune:
Noi acum venim de la urgente. Pe puiutul meu l-a intepat o albina. Eram acasa, in pat , ii schimbam pampersul, si deodata l-am auzit urland. Nu mi-am dat seama ce s-a intamplat. L-am pus la san sa-l linistesc si am vazut ca incepe sa se umpfle la fata, chiar langa gurita. Noroc cu mama mea care a zis ca poate l-a intepat un tantar....cand ma uit pe pat, vad albina. Si suntem singuri acasa, ca sotul meu e la Braila. Am mers la urgente , i-au facut hidrocortizol in vena. Doamne, cat a mai plans si la injectie, ca l-au intepat de 3 ori in capusor pana au reusit, ca i se spargeau venutele. Acum doarme dus, mai e un pic umflat langa gurita si la ochisor. E greu sa-ti vezi copilul suferind.
Acum sunt stresata si am pus-o pe mama sa-l pazeasca, sa nu mai avem albine. Naiba s-o ia...cred ca era ametita de frig si nu a zburat, ca altfel as fi vazut-o , auzit-o.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010