Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Draga Rodyka, multumesc pentru raspunsul cu balansoarul. Referitor la botez, intentia nu e sa-i minciunesc, oricum e o simpla masa dupa botez numai cu nasii si parintii, deci nu e petrecere clasica de botez, intrebarea era daca e ok sa ii invitam la biserica.

Albert Simon ( 12.08.2010) si fratioru mare Teo ( 27.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Larissa eu ma simt bine pe la 56-57 kg….iar la 55 ma simt superrrr…anul trecut in vara atat aveam da nu stiu cand o sa mai ajung eu la performanta asta

Iaca si poza
http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/MateiMariusOoana?locked=true#5513765596307401538
…nici asta nu e minunata ca s-a reflectat lumina de la geam dar sper ca iti dai seama cat de cat
…am uitat sa iti spun ca am primit pachetelul de la Domnesti…eu credeam ca firma e din Bucuresti asa ca supriza a fost si mai mare, Marius e din Curtea de Arges deci de prin zona…oricum ai avut dreptate icoana e mult mai frumoasa decat ne asteptam noi ba chiar ma gandesc sa comand una si pt nasi cadou

Si mai am o poza pe care vreau sa o vedeti…
BARUL ANTICOLICI http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/MateiMariusOoana?locked=true#5513765970644470274

momentan luam doar Bonisan..dar le-am incercat pe toate in sapt.6-7

Rody ce fain tebuie sa fie pe plaja…noi tremuram de frig aici

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

iti sta f bine draguta mea

pai si ca sa te mentii la 55 mananci normal...faci sport sau cum? eu de ajuns pot sa ajung cumva...dar dupa aia pun usor pe mine daca mananc normal...uf...asa m-am saturat sa tot stochez haine ce nu imi mai vin.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

crissy, pe unde mai esti?! elise, bea?! sunteti bine?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

fetele sunt bine, eu sunt socata de cum arata mama mea (sambata am facut reintregirea botezului+cumatria), ea a fost la mine la Iasi la o sapt. dupa ce am nascut. De atunci a slabit 6 kg, mai sa nu o recunosc . A avut si ea un soc si din cauza stresului si a grijei ca se putea intampla o nenorocire si mie si fetei... a facut hepatita B si diabet. Eu nu am mai povestit pe forum, dar eram sa dau coltul dupa operatie, am facut mult tratament ca sa ma refac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Salutare si de la Iasul cel noros

Ma scuzati pt mesajul incomplet de vineri dar sotu a inchis laptopul
Al meu print sta la tita cu un picior pe masuta mea plianta

Felicitari noilor crestini

Pufeascofrumos printisor ai .Scutecele sunt beton,gata,dupa botez facem comanda .Noi am renuntat la Pampers,am luat Pufies si sunt super faine,chiar imi plac mai mult decat Pampers care erau extrem de subtiri.

Nu mai vorbiti de kg,eu in 3 sapt nu am dat nimic jos ,mai am inca 8 de dat jos insa amuzant e faptul ca imi vin pantalonii vechi .Acum sper ca si costumatia de botez sa imi vina la fel

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA-ziceai de cercelul de la buric .Pune-l acum inapoi,ca se micsoreaza gaura pe masura ce se micsoreaza burta,se strange pielea.nu iti dai seama pt ca in exterior ramane gaura marita in ambele orificii de intrare/iesire ,dar in interior se micsoreaza.Eu asa am patit,l-am dat jos spre sfarsitul sarcinii cu Sofia ca ma ridicam de la masa si mereu ma agatam in marginea mesei cu cercelul,ca uitam ca am ditai burta...si cum am nascut-o iarna,tocmai in vara am vrut sa il pun la loc si nu am mai reusit,si acum ma uit ca a ramas gaura urata,imi pare rau ca am facut-o,as pune cercelul la loc sa nu se mai vada asa ,dar nu mai intra.in interior e f stransa pielea.
incearca neaparat acum ,cat nu patesti si tu la fel!
si poarta-l ca oricum vine iarna si nu ti se vede,pana la vara scade burta si esti ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

fetele sunt bine

cris, a fost o adevarata provocare sa citesc mesajul tau... dar ma bucur tare mult ca sunteti bine acum la GH, iar mama ta sper sa se insanatoseasca... vezi ce inseamna dragostea de mama, mereu cu grija ptr copii, chiar daca acestia sunt la casa lor, la randul lor cu copii... imi pare asa de rau ca ati trecut cu totii prin aceasta incercare...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

ooana, multumesc de pm M-am delectat cu poze de delfinasi frumosi, si mai am inca multe de vazut...toti sunt niste scumpi
racusor si ooana multumesc de raspunsuri. Victor are 5,5 kg si folosim pampers nr. 2, am avut si premium care si acum avem pachetul verde, dar scurgerile au fost la ambele tipuri...astept sa se termine pachetul si cred ca incerc si alta marca.
crispro felicitari, sa-ti traiasca micul crestin
pufescule si eu am stat pe ganduri daca sa cumpar scutece eco dar pana la urma m-am lasat pagubasa. Tu de unde ai comandat si cate bucati, cat au costat?
cristeo si eu am studiat pe net si prin review-uri vreo saptamana pana sa ma hotarasc ce sa cumpar. Pana la urma am luat balansoar, nu leagan, cu vibratii si jucarii care canta cand le atingi si dupa reactia copilului se pare ca am ales bine. Ii place foarte mult sa atinga jucariile, le zambeste, le cearta, e tare haios

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CRISSY ma bucur ca acum esti bine! ce ai patit dupa operatie?aveti grija si de mama ta,ca e periculos si cu atatea kg date dintr-odata jos...plus hepatita si diabetul.Multa sanatate si sa se ingrijeasca neaparat !

Mergi la inceput

Vineri am fost la medicul de familie cu bebita.
Voma este absolut normala la varsta asta,avand in vedere ca sfincterele nu sunt bine inchise.Atat timp cat bebe face cacuta zilnic nu am motive de ingrijorare.Mi-a spus ca exista lapte praf antivoma si pastilute insa nu vrea sa le administram caci oricum va trece de la sine cu sau fara ele.

Vaccinul BCG este facut insa nu intelege nici el de ce la marea majoritate a copiilor pacientilor lui nu se cunoaste.Al meu bebe are doar o umflatura si un semn de ac

Ne-a dat trimitere pt analizele lui bebe la sange si acel CRP care ne-a zapacit de cap atata timp

L-a masurat si cantarit.Avem 61,5 cm,cu 6,5 cm intr-o luna si 2 saptamani si 5800 g ,in 3 saptamani a luat aproape 1200 g si asta doar pe LM exclusiv.

Am vb de diversificare (v-am zis eu ca sotia socrului meu ma bate la cap cu asta) si nici nu a vrut medicul sa discute prea mult.Cica dupa luna nov imi va da ceva sfaturi,insa pana atunci doar laptic de la mine.

E foarte multumit de evolutia lui,se pare ca este un copil extrem de sanatos si activ (i-a tras niste suturi medicului ),i-a ascultat si inimioara si se pare ca suflul este mai putin intens fata de acum 3 saptamani.Spera ca pana la 1 an sa scapam de el

Inca nu ne-am inscris la nici un pediatru

Mergi la inceput

Eu cred ca am scapat de colici sau cel putin asa se pare.De 2-3 zile nici o criza nimic,mai plange cate un pic cand da cate un partz dimineata insa nu se mai screme,nu mai urla ca inainte.

Iar somnul e beton.
Aseara de la 11 pana la 8 cu pauza de la 4 la 5,scos afara de la 9 la 10 iar apoi somn pana la 13 cu pauza de papa de 15 min.Super bine zic eu

Mergi la inceput