Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

semnez si eu condica

Eu am intrat rau in depresie. Nu imi mai revin nicicum. In plus m-am si enervat groaznic week-endul asta, asa ca lapticul a scazut considerabil (deja ieri am avut 2 mese de LP; ma rog mai intai san si apoi LP). Azi vad ca ne-am descurcat pana acum, dar asta pentru ca fata nu prea a vrut sa pape. In plus de cateva zile mi se pare ca e cam palida. Maine merg la pediatru, sa vedem daca ne vaccinam si o sa discut cu el paloarea asta.

Sa aveti o zi mai buna ca a mea

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Larissa eu ma simt bine pe la 56-57 kg….iar la 55 ma simt superrrr…anul trecut in vara atat aveam da nu stiu cand o sa mai ajung eu la performanta asta

Iaca si poza
http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/MateiMariusOoana?locked=true#5513765596307401538
…nici asta nu e minunata ca s-a reflectat lumina de la geam dar sper ca iti dai seama cat de cat
…am uitat sa iti spun ca am primit pachetelul de la Domnesti…eu credeam ca firma e din Bucuresti asa ca supriza a fost si mai mare, Marius e din Curtea de Arges deci de prin zona…oricum ai avut dreptate icoana e mult mai frumoasa decat ne asteptam noi ba chiar ma gandesc sa comand una si pt nasi cadou

Si mai am o poza pe care vreau sa o vedeti…
BARUL ANTICOLICI http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/MateiMariusOoana?locked=true#5513765970644470274

momentan luam doar Bonisan..dar le-am incercat pe toate in sapt.6-7

Rody ce fain tebuie sa fie pe plaja…noi tremuram de frig aici

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu azi ma duc la doctor la controlul de 3 luni...plus testul papanicolau

imi e groaza de trafic, ca tre sa merg diseara si e in partea cealalta a Bucurestiului

Azi Andrei a vomitat / regurgitat la o ora jumate dupa masa destul de mult...nu cu jet, i=a curs asa pe langa gurita, dar destul cat sa se ude tot parea asa laptic, nu branzit...la masa de dinainte tot isi baga manutele in gurita si m-am gandit ca ii este foame si i-am dar si bibe, dar a plescait mai mult la el...sper ca mancase mai mult decat ii trebuia si de asta l-a dat afara

cam multe simptome ciudate in ultimele zile

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Am primit rezultatul la exudatul nazal are stafilococul auriu ...vom merge cu rezultatul la pediatra sa vedem ce tratament ne da

Secretiile sau redus..nu prea mai iese nimic cand il aspir cu batista bebelusului in schimb..e infundat..se desfunda putin la apa de mare sau ser..dupa iar respira greu

de 2 zile nu prea mai doarme ziua..cred ca si din cauza nasucului plus il doare burtica...are asa o fata de indurerat imi e asa mila de el..daca ar fi dupa el ar suge non-stop..ii mai dau suzeta..sa o molfaie..

Crispo-sa va traiasca micul crestin..sa va aduca numai bucurii
Adriana-sa treaca supararea...o sa vina si zile mai bune

Acum doarme in scoica..

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Oau, racusor, ce mari v-ati facut! 3 luni!! sa aveti multe luni si multi ani sanatosi si norocosi! noi suntem bine, avem o perioada de acomodare zbuciumata intre Teo si fratiorul Albelt -cumm ii zice Teo- . N-am mai apucat nici sa citesc ce ati scris, sa scriu eu nici vorba. Astept cu mare nerabdare ziua cand o sa-mi reiau vechiul si frumosul obicei de a va citi pe voi.Sper ca ziua asta e curand, adica saptaman viitoare cand merge Teo la gradi. Laptic am , saptama asta am inceput sa iau nutrinatal si vad ca e bine, curge lapticul garla, prea mult chiar, bebe e fericit.
Albert e minunat si asa tare-i place-n brate si un pic leganat asa daca se poate si sa mai si cantam un pic, ca ma gandesc ca ar trebui sa-i luam un balansoar.Acum am o dilema, voua ec vi se pare mai util ca am vazut ca sunt balansoare simple, balansoare cu vibratii si leagane electronice.Din experienta voastra care-i mai util?
Si ce ziceati voi pentru mameloane, ce unguent, am incercat cu crema de galbenele, cu tincura de galbenele, cu garmastan, nimic, ma dor de mor. Ce sa mai iau? Va pupam si va dorim zile frumoase.

Albert Simon ( 12.08.2010) si fratioru mare Teo ( 27.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Si inca ceva, pentru mamicile care deja ati avut botezul, noi ne gandisem sa mergem dupa biserica sa luam masa cu nasii si parintii, dar nu stiu daca nu o sa se supere ceilalti, pe care o sa-i invitam la biserica dar nu si la masa. Voi cum ati procedat? Nu vrem sa facem mare petrecere, dar parca ne sunt dragi toti si nu vrem sa se simta exclusi. Va pupam cu drag.

Albert Simon ( 12.08.2010) si fratioru mare Teo ( 27.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Doua bancuri sa ne binedispunem si sa mai uitam de colici

Un oltean coboara o panta intr-un taxi, masina avand o viteza destul de mare. Deodata, soferul exclama:
- Suntem pierduti!
- De ce? intreaba olteanul.
- Nu mai functioneaza franele si nu pot opri.
- Mai, neica, opreste macar aparatul de taxat!

Doi politisti gasesc trei grenade intr-o groapa.
- Mai, ce ne facem cu ele?
- Le ducem la sectie.
- Si daca explodeaza una pe drum!?
- Le spunem ca am gasit doar doua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Rody cred ca ce frumos e la mareeee...la soareee... Pe noi ne sare anul asta, dar la anul imi iau revansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Eu am intrat rau in depresie. Nu imi mai revin nicicum.

of, adriana, si lucrurile incepeau sa mearga bine la tine... speram ca o sa treaca toate curand

ooana, barul tau a facut sa mi se faca pielea de gaina... brrr...

bambo, stafilococul asta isi cam face de cap printre delfinasii nostri, of of of, lasa ca-i dati cumva de capat

crissteo, al nostru este cu vibratii - ii place isabelei la nebunie, ziua si-o cam petrece in el, cel putin acolo adoarme, ca din patut ariciul pleaca doar noaptea... . ref la botez, pai le spui cand ii inviti la botez la biserica si ca nu faci masa - asta ar insemna putina minciunica... hm! oricum se va afla, nu stiu cum sa faci sa-i impaci... eventual nu-i inviti deloc

nelaaa, super bancurile, rad de una singura

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

crissy, pe unde mai esti?! elise, bea?! sunteti bine?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput