Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

marturiile se i-au de persoana sau de familie?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Tot una de familie am luat si eu.

Mergi la inceput

Pufescu am vazut delfinasul.E mortal cu caciulita aia. Pupe Nela pe el de mumos.

Mergi la inceput

Katalina ti-am vazut si tie comorile. Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui babiela

salutare mamici si pupici la delfinasi. am si eu o intrebare, am cumparat bonisan pt colici, dar nu stiu cum sa il dau, adica aseara si azi dimineata i-am dat 10 pic in putin lapte cu lingurita, inainte de masa si apoi imediat a papat, ebine asa, voi cum il dati? la pediatra ajungem abia joi si ne-ar prinde bine un sfat.

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD si de un bebita aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
tudorasul nostru

eu ii dau de 3x/zi cate 15 pic intre mese cu lingurita - vezi prospectul 10-20 pic de 3x pe zi

Pufescu am vazut vuvuzela micuta

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

marturiile se i-au de persoana sau de familie?

Marius zice ca de pers...eu zic ca de familie si asa le-am si comandat ...ca doar ce-or sa faca 2 adulti cu 2 bibe...sau cum o sa arate masa plina numai cu bine
eu merg pe varianta 1/fam

Noi 2...si Matei

intrebat la firma ce se ocupa cu asa ceva...1 de familie...
si inainte de sarcina cate kg aveai? sau altfel la cate kg simti tu ca arati bine...nici prea slaba nici grasuta? eu m-as stabiliza la un 57-58...dar nu'sh daca ma voi putea mentine...

astept poza cu tine in rochita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

dar de "buna dimineata" am uitat sa dau...

cris, vezi? atatea griji ptr nimic! si daca si cu banii ati iesit ok, ce mai!! sa va bucurati de micul crestin, si sa-l tina cumintenia de acum inainte...

racusor, pe isa a impartasit-o in aceeasi duminica in care a botezat-o, lipaia scumpa la vinisor ... si ieri la fel, isi invartea capusorul si se uita la icoane

noi la pampers nr 3 am trecut de aproape 10 zile, nu trebuie asteptat sa implineasca limita de kg a marimii ca o sa aveti surprize, inafara de faptul ca deja elasticul ii strange...

noi am fost ieri dupa amiaza la plaja, am stat de la 6 la 8 jumate , m-am balacit eu cu maria (saracuta, a fost in al noualea cer!!!), tati a stat cu isabela sub umbrela, o pazea in leagan , ca nu dadea semne ca vrea sa doarma. a durat cam o jumate de ora distractia, ca apoi s-a sacait si a trebuit sa-mi reintru in atributii. cu costumul de baie e insa tare usor de alaptat , asa ca apoi am mai tras o baie, dupa ce am dus si delfinasa la mal sa vada/auda mai de aproape marea ei , si i se inchideau ochisorii de la zgomotul valurilor... revin cu poze...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Oana, am votat, dar nu m-a lasat decat o singura data. L-am vazut si pe Matei. A crescut mult si e tare frumos. Neaparat tb sa ne facem timp sa ne intalnim, sa-l dragastesc un pic

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

sper ca sunteti mai binisor cu colicii ...multumim de vot, asa se pare ca se poate vota 1 data doar...trebuie sa studiez regulamentul

ne intalnim, trebuie sa vedem cand ne facem timp

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

rodi, pai si pe Andrei l-a impartasit la botez, atunci din cate stiu sunt 3 taine care se fac pentru copil - taina botezului, taina impartasaniei si ungerea cu mir

larisa, sa ma corectezi daca am gresit

parintele a zis ca o data pe luna copilul trebuie dus sa fie impartasit (banuiesc ca si tu ai dus-o ieri pe iza)

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Dragelor, va multumesc mult de urari si incurajari. Stiam io ca voi ma ajutati sa imi ridic moralul... Nu prea am dormit azi noapte, decat 4 ore, ca Vlad a avut chef de povesti... Si azi de dimi tot impartim mancarea ramasa, prajiturile, mai desfac cate unn cadou, mai trimitem musafirii acasa... Ma simt asa bine si linistita dupa botez... Si copilul cred ca la fel... E un scump. De ieri zic zilnic "inger, ingerasul meu" in locul lui Vlad, ca asa zicea Larisa ca e bine, pana creste el, sa il spuna... Si Vlad a fost impartasit la botez, dar ma bucur ca a zis Racusor ca e bine in fiecare luna, ca io nu stiam, si preotul nu a zis...
Copilasul doarme iar la mine in brate, asa incat nu am apucat sa fac nimic, sunt tot in pijama...Dar nu-i bai, cat timp el e linistit... Mama pleaca in cateva zile de tot, si raman solo cu bebelu si sotu'.. Dar parca nu imi e groaza... M-a linistit pe mine botezul...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Pufescule, ce frumos e Raducu al tau, are niste trasaturi expresive.

Ca tot vb de Raducu, Puiut tu cum esti? Cum e Raducu al tau? Sper ca sunteti mai bine.

Tina, al tau Raducu cum a fost la botez?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput