Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata mamici!

felicitari crispro...sa-ti traiasca micul crestin si sa fie sanatos si norocos... stiam ca va fi bine...ti-ai facut griji degeaba...
larissa, esti f curajoasa, mami... eu stiam ca poti ramane gravi si daca alaptezi...acu tu stii daca te bagi la bb 3 asa repede..

eu chiar sunt in ceata...nu stiu ce metoda sa aleg...eram happy cand mi-a zis dra de Mirena...dar cum a zis si Anca, am citit apoi si pareri proaste si zau ca nu stiu ce sa fac...

si eu simt ca a crescut productia dupa berea zilnica...plus mamma+ si ceaiuri...dar si eu am luat 1 kg!!! nu mai e nevoie de lp...doar ocazional, daca plec undeva pt mai multe ore...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

noi suntem pe varianta eco la pampersi....avem textili care se spala, pop in AIO. Foarte faini. Dupa ce m-am prins exact cum se pun si cate absorbante ii trebe la gogosila nu am mai avut nici un accident. Iar fundul e foarte curatel,nici o bubita. Cand mai folosim pampers(mers prin oras,la doctor,etc ca doar nu o sa umblu cu rahatul in geanta daca il schimb :D )si face caca se mai irita. Eu sunt foarte incantata de textilosii mei,sunt si tare simpatici si colorati. Singurul inconvenient pana acum e ca sunt mai voluminosi ca pampersii si unele bodyuri nu se inchid. Iar la iarna s-ar putea sa avem o problema cu uscatul in timp util...dar om vedea atunci.
S-a trezit vuvuzela, revin :) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

marturiile se i-au de persoana sau de familie?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

oana dar tu ce inaltime ai? ca mie nu cred ca imi vine marimea 42 si tot 67 de kg am. eu am 1.68.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

salutare mamici si pupici la delfinasi. am si eu o intrebare, am cumparat bonisan pt colici, dar nu stiu cum sa il dau, adica aseara si azi dimineata i-am dat 10 pic in putin lapte cu lingurita, inainte de masa si apoi imediat a papat, ebine asa, voi cum il dati? la pediatra ajungem abia joi si ne-ar prinde bine un sfat.

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD si de un bebita aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
tudorasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

am pus si eu niste poze,nici nu mi-a luat aproape o luna :) . Enjoy the vuvuzela. Se vad si 'pampersii' eco pt cei interesati(ca btz :) ).
Acum pe lista am mancat,muls(yupiii...)si mers in parc...dupa aia cu putin noroc sper la o ora de somn :) .
O zi usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna
Cristina, sa-ti traiasca crestinasul si sa creasca mare si sanatos. Ma bucur ca totul a fost bine ...si ti-ai facut pb degeaba.
Oana, am votat, dar nu m-a lasat decat o singura data. L-am vazut si pe Matei. A crescut mult si e tare frumos. Neaparat tb sa ne facem timp sa ne intalnim, sa-l dragastesc un pic
Babiela, eu ii dau de 3 ori pe zi Bonisan, inainte de mancare, cate 5 picaturi, dar nu am renuntat nici la Colief.
Si noi tb sa schimbam pampersul la nr 3, ca nr 2 ne lasa urme si il strange un pic.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Marius zice ca de pers...eu zic ca de familie si asa le-am si comandat ...ca doar ce-or sa faca 2 adulti cu 2 bibe...sau cum o sa arate masa plina numai cu biberoane
eu merg pe varianta 1/fam

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:

oana dar tu ce inaltime ai? ca mie nu cred ca imi vine marimea 42 si tot 67 de kg am. eu am 1.68.

cred ca sunt la fel de inalta ca si tine sau...cu 1 cm mai mica ...dar nu sunt sigura ca nu m-am mai masurat de multtttttt, dar parca asa retin de la ultimul control medical din liceu cls.XII

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

noi le-am luat de familie. daca era persoana singura, 1. daca era familie, 1.

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput