Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Delfinasul meu nu stiu ce a avut in seara asta. A plans de numa numa. Si nu i-am gasit hiba ca nu se strangea de burtica. Am fost la plimbarica cu caruciorul si a trebuit sa-l iau in brate la un moment dat ca nu se mai putea. Daca am vazut ca nu tace am venit acasa dar degeaba showul a continuat si acasa. Deabia acuma am reusit sa-l adorm inca se mai mataie si cred ca sarim baitza din seara asta. Asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Nelamultumim da cu masinao sa facem o oprire la intrare in Romania sa dormim la un hotel ca sa nu o obosim prea tare pe fata.
de baita nu-i bai...eu normal nici nu ii fac Duminica ca e zi de sarbatoare dar cum maine dimineata plecam si deci maine seara nu o sa ii pot face trebuie neaparat acum.deja i-am pregatit-o numa sa se trezeasca si gata

fata mea adoarme f greu asta insemnand dupa baita chirceala o ora jumate 2 si chinuiala, apoi alte 2 ore jumate doarme.sia schimbat si programul papa la 4 ore fata de dinainte la 3.
acum va din nou si somnic dulce la toate

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele, is rupta. AM venit de la botez. A fost foarte bine... Copilul a fost atat de cuminte, si acasa cat l-au imbracat nasele, si la biserica, de ne-am mirat toti... Atat de cuminte... La local a fost bine, copilul a stat in camera de la hotel, cat cu o bunica , cat cu alta. Fie a dormit, fie a stat cuminte, a povestit... Acum inca nu doarme, io am venit sa imi numar banii. E de bine!!! M-a laudat toata lumea cu parul meu, ca imi sta bine, ca arat bine, mi-a mai crescut moralul. Mi-am luat pe mine o bluzita neagra care ma arata un oic mai slaba si cu sanii mai mari... Cand primesc pozele, vi le arat...

Racusor, Mycya, Nela, Rodi, Eladea, ici multi, multi.

Mycya, drum bun pe maine, aveti grija de voi, si te asteptam cu vesti.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

ai vazut crispro k a iesit bine? si dak si castigul e pe masura...
noi am papat,acum dormim linistite si eu sper sa ma ia somnul...

mami fericita de ariana ! 06.08.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Buna dimineata
Bebitza s-a trezit la 5 ca ii era foame dar juma' de ora s-a veselit. Radea si gangurea. O fi visat ceva tare frumos. Eu picam de somn bineinteles dar a trebuit sa intretin baiatu'. La 5.30 in sfarsit a vrut sa manance. Acum s-a trezit si e marait. Cred ca inca ii mai e somn asa ca ma duc sa i dau s apape si la somn amandoi.

O zi frumoasa si linistita urez mamicilor si bebeilor frumosi.

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

'neata si de la noi!

Copilul doarme si mami bantuie pe net...in fiecare dimineata se trezeste in jur de 7, papa si apoi nu vrea sa mai adoarma in ruptul capului, ii trebuie joaca si povesti. Doar ca in jumatate de ora e obosit din nou si se culca dar mie imi sare somnul intre timp

Voiam sa va intreb voi ce parere aveti despre scutecele pampers in general...al meu face mai nou kk 1 sau de 2 ori pe zi, dar in cantitate mai mare si de fiecare data ii iese prin scutec pe la picioare sau la spate, de trebuie sa il spal si sa il schimb complet...asta desi eu aud intodeauna cand face si il schimb imediat. Oare huggies sau libero or fi mai bune? Ca ma gandeam sa incerc si altceva?!

Larissa si eu mi-am luat rochita de botez tot de la Nissa, trebuie sa ma mobilizez sa pun odata niste poze...apropo de asta, nu-mi trimite si mie cineva user name-ul si parola sa vad delfinasii frumosi?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fetele, is rupta. AM venit de la botez. A fost foarte bine... Copilul a fost atat de cuminte, si acasa cat l-au imbracat nasele, si la biserica, de ne-am mirat toti... Atat de cuminte... La local a fost bine, copilul a stat in camera de la hotel, cat cu o bunica , cat cu alta. Fie a dormit, fie a stat cuminte, a povestit... Acum inca nu doarme, io am venit sa imi numar banii. E de bine!!! M-a laudat toata lumea cu parul meu, ca imi sta bine, ca arat bine, mi-a mai crescut moralul. Mi-am luat pe mine o bluzita neagra care ma arata un oic mai slaba si cu sanii mai mari... Cand primesc pozele, vi le arat...

asteptam pozele...felicitari mami, sigur ai aratat foarte bine...si un pupic pt micul crestin

Mycya esti deja pe drum...sa aveti drum bun spre casa

Racusoru si eu tot asa 2 buc de 500 de 3 ori/zi

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata delfinariu

Ilinca, bebe cate kg are si de care pampers folosesti?

eu sunt foarte multumita, dar sa stii ca am trecut la nr urmator cu jumate de kg mai devreme decat limita maxima...iar nr 2 am folosit numa o punga...o perioada mare nr 1 (3-5 kg) si acum nr 3 (4-7 kg) si daca nu gasim tot nr 3 (4-9 kg - astia sunt cam mari, dar na...)

si folosim pachet de acela alb, premium care.

la botez nasa i-a luat din aia pe albastru si am observat ca sunt mai micuti, ca niste chilotei. nu i-am folosit pe aia

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

bravo iubita, asa te vreau cand te mai odihnesti si dezmeticesti sa ne pui poze

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

'neata si de la noi!

Copilul doarme si mami bantuie pe net...in fiecare dimineata se trezeste in jur de 7, papa si apoi nu vrea sa mai adoarma in ruptul capului, ii trebuie joaca si povesti. Doar ca in jumatate de ora e obosit din nou si se culca dar mie imi sare somnul intre timp

Voiam sa va intreb voi ce parere aveti despre scutecele pampers in general...al meu face mai nou kk 1 sau de 2 ori pe zi, dar in cantitate mai mare si de fiecare data ii iese prin scutec pe la picioare sau la spate, de trebuie sa il spal si sa il schimb complet...asta desi eu aud intodeauna cand face si il schimb imediat. Oare huggies sau libero or fi mai bune? Ca ma gandeam sa incerc si altceva?!

Larissa si eu mi-am luat rochita de botez tot de la Nissa, trebuie sa ma mobilizez sa pun odata niste poze...apropo de asta, nu-mi trimite si mie cineva user name-ul si parola sa vad delfinasii frumosi?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

ai PM

si noi tot pampers premium care...de la cei verzi s-a iritat
acum suntem la nr.2 dar nu mai luam ca ii raman dungulite pe picioruse asa ca trecem la nr.3

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput