Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 sa vedeti ce am visat azi noapte citisem eu ieri in revista super bebe ca in timpul sarcinii / alaptarii sa purtam sutien sa mentinem fermitatea sanilor eii....si cum eu in casa nu port, ce am visat ca mi s-au lungit sanii pana la picioare, ca aratau asa ca niste mate goale, de la cat supsese Andrei si nu mai era pic de lapte in ele si ma rugam de sot sa ma lase sa imi fac operatie estetica, ca sigur nu isi mai revin la loc si ii ziceam ca imi pare rau, Andrei are doar 3 luni, dar trebuie sa il intarc apropos, voi purtat sutien in casa? mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Port si cand dorm . Dupa 28 de luni de alaptat exclusiv numai asa ma simt si eu sexy mama
Super tare visul tau, sa te destresezi.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
racusor2010 spune:
am fost cu copilul la cumparaturi in criza mare de bani care suntem, am reusit sa cheltuim o gramada de bani
dar sa vedeti ce am gasit:
- sac de dormit super fain, la HAPPY BABY, la 75 ron (in conditiile in care la mothercare era unul cu 199 ron )
- i-am luat patut de la brevi, a fost 400 ron, dar cele ieftine erau asa fosnitoare si asa naspa era chestia aia pe care ar trebui sa doarma bebe, incat nu ne-am riscat mai ales ca pentru calatorii nu cumperi si salteluta, ci numa patutul...ne-am gandit ca totusi e o investitie pe termen lung, poate fi folosit si ca tarc de joaca, asa ca am scos banu'
- i-am luat ciorapei pentru vremurile friguroase, am gasit la mondex, foarte faini, au toate marimile si sunt de bumbacel 18.60 ron - nu stiu daca sunt mult sau putin
- i=am mai luat un prosop mare, ca sa putem sa il infasuram bine cand mergem la bunici
- si in rest prostioare....
dar...copilul a fost un cuminte, a dormit in masina . iar in magazin s-a trezit si a facut niste ochi mari mari cand vedea toate vitrinele alea colorate
doar ca in masina cred ca a transpirat putin, la auchan era racoare (l-am invelit cu paturica) si de cand am ajuns acasa tot a stranutat acum l-am schimbat, l-am imbracat in trening si speram sa nu fi racit acum iar a adormit
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
mamici dragi, care ati avut botezul, sa mergeti cu copilul apoi sa il impartasiti
Andrei azi a fost tare cuminte si linistit, a papat bine, la 3 ore (o masa a avut cred la 2 ore), si a papat doar la san pana in seara asta, am vorbit, ne-am jucat, un copilut bun si drag
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
aaa...si am probat bavaria cu gust de mere super buna, nu zici ca e bere, sa vedem daca produce laptic ca cealalta amara
de kg nu mai zic nik acum ca mi-am luat haine de tranzitie si nu mai incerc hainutele mele dragi, nu ma mai apuca depresia
bine, asta daca nu ma intalnesc cu vreun cunoscut ca m-am vazut cu o prietena care ma stia foarte slaba si ma tot studia sa vada unde sunt suncile mai mari
Larisa eu ziceam de naracamice, e magazin de camasi, care il gasesti sigur in plaza sau afi...acolo poate gasesti saluri de calitate
eu rochita am luat-o de la zara, erau reduceri si am avut noroc de ceva ieftin si care sa arate bine
9 iunie 2010
ooana spune:
Am sosit si noi dupa plimbare si o vizita la strabunici
Larissa am 67 kg….10 in plus…iar marimea la rochie e 42, eu purtam de obicei 36-38…maine fac o poza si iti arat
Racusoru’ zicea de Naracamicie…am 2 camasi cu butoni superbe luate de acolo
i-am spus medicului ca alaptez exlusiv iar el mi-a aratat foliculii la eco…si mi-a zis sa am grija…acu’ parca nu m-as risca dupa cezariana…trebuie sa treaca minim 1 an, asta daca cumva ni se arata barza din nou la geam
da,da si eu ziceam ca imi doresc un sot brunet cu ochi albastrii…si iata-l blond/saten deschis dar a doua conditie e indeplinita, are ochi albastrii
Carmen cum mai e Leti?
Racusoru trimis PM
sa va zic ce am facut in ultimele 2 zile, baut bere Bavaria in fiecare zi 1 sticla...luat spirulina 3 buc pe zi(Raxusoru' tu cum iei?)...si pompat dupa fiecare supt acei 10 ml care mai ramaneau...si cantitatea de lapte a crescut
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Mycya spune:
Nela Rodyk stau 3 sapt acasa mai am asa putinel si plec
bagajul asteapta la usa ,mai tre sa fac baita la gagicuta si mie si sa pun si restul in gentute si suntem gata de plecare.
abia asteptttsper sa nu treaca timpul prea repede si sa ma trezesc ca is deja inapoi
mi-am anuntat parintii sa se odihneasca bine acum noaptea cat mai pot ca vine Andruta
ma anuntat mami ca a vb cu preotul si ca sambata viitoare facem si noi botezulsi la o saptamana cand o scoatem din mir o sa facem si cumetria
va pe toate
o sa intru cum ajung acasa sa va anunt cum a fost la drum cu bebelina.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Am sosit si noi dupa plimbare si o vizita la strabunici Larissa am 67 kg….10 in plus…iar marimea la rochie e 42, eu purtam de obicei 36-38…maine fac o poza si iti arat Racusoru’ zicea de Naracamicie…am 2 camasi cu butoni superbe luate de acolo i-am spus medicului ca alaptez exlusiv iar el mi-a aratat foliculii la eco…si mi-a zis sa am grija…acu’ parca nu m-as risca dupa cezariana…trebuie sa treaca minim 1 an, asta daca cumva ni se arata barza din nou la geam da,da si eu ziceam ca imi doresc un sot brunet cu ochi albastrii…si iata-l blond/saten deschis dar a doua conditie e indeplinita, are ochi albastrii Carmen cum mai e Leti? Racusoru trimis PM sa va zic ce am facut in ultimele 2 zile, baut bere Bavaria in fiecare zi 1 sticla...luat spirulina 3 buc pe zi(Raxusoru' tu cum iei?)...si pompat dupa fiecare supt acei 10 ml care mai ramaneau...si cantitatea de lapte a crescut Oana mamica lui Matei 08.07.2010 Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
io tot 67....da si io tot cu ochi deschisi am vrut...vrezi...si la mine a doua conditie indeplinita
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#
nela_didea spune:
Mycya cu ce pleci? cu masina? Eu va urez drum bun si sa mai intri sa ne spui cum va rasfata ai tai Pupici si drum bun. Sa aveti grija de voi.
racusor2010 spune:
oana, eu iau de 1 gram, una dimineata inainte de masa cu 30 min, una dupa-amiaza pe la 4-5
cand nu gasesc de 1 gram, iau 2 pastile de 500
eu nu ma mulg, dar si eu am observat ca a crescut mini-productia mea
9 iunie 2010