"Abdomen extra-plat (43)"
Raspunsuri - Pagina 9
SabinaY. spune:
Pai Hannen ai slabit frumos.Auzi la ea 25 kg
Acuma m-am dat jos de pe banda,is leoarca.N-am bagat Ac-ca adie vantul si e placut.
S-a simtit pe fiecare muschiusor ca am lalait-o zilele astea.
Hannen asa fac si io ciorba cateodata.Adun toate buruienile si ole arunc in oala,dar iese tare bun sa stii
M-am lamurit,afinele sunt coacazele sau blueberry nu?
Vreau si io reteta de inghetata,daca sunteti amabila. :)
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
hannen spune:
da mey,am slabit fain de tot,25 de kg iti dai seama?
Auzi,anul trecut vazuse al meu un aparat care mergea montat in diferite "pozitii"(am mai vazut o singura data in ro la cineva,puteai sa faci vreo 30 de ex. diferite pe el parca) si cred ca avea si banda,nu mai stiu.El,hai sa`l vezi!Il luam?eu nu si nu si nu,ca unde il pun si pe ala?Si adevarul asta e,n-am unde sa`l pun ,decit sa ma impiedic toata ziua de el am zis ca nu`mi trebuie,bine anul trecut ce treaba aveam eu cu sportul?
Ei,acum salivez la banda ta.cind te citesc imi vine sa alerg pe loc de ciuda.
reteta ti-o zic pe YM,ca vaz ca pm-ul nu il ai activat,ok?
Whatever happens don`t let go of my hand!
Ele spune:
Neata!!
Alta zi de munca...am prestat aseara o ora de sport si acuma sunt cu foamea dupa mine.
Elena & Denisa
pearl84 spune:
Buna dimineata !
Pai asa parca mai recunosc senzatia...3 pagini scrise de cand am fost eu la somn .
MD: cereale cu lapte.
P: ton cu lamaie, struguri.
Cina: inca nu stiu.
Azi am in plan sa fac core synergistics din p90x. Dupa ce termin curatenia si dupa ce ma epilez (a se citi torturez) cu ceara.
Normal ca am febra musculara de ieri...nu chiar criminala..dar destula cata sa stiu ca am facut sport pe bune.
Tot vorbiti aici de ciorbe...mi-ati facut pofta de o supa de pui cu taitzei..
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
mephala30 spune:
Eloise, multumesc de aprecieri, v-am admirat si eu in poze, sunteti tare frumosi! Vlad merge la gradi, e in grupa mijlocie?
Io intru mai rar, ca n-am ce raporta spectaculos.
Mananc in stilul meu, sanatos impletit cu ne-sanatos, si merg la sala.
baby-boom spune:
Buna dimi!
Raportez invazie de urati si programare la tae-bo de la 12...se lucreaza intensiv picioarele azi
Pan' acum am mancat 2 papanasi cu branza dulce si dulceata de afine si smantana si o banana. Am pofta de cafea si cerd ca voi bea una, iar mai incolo nu stiu ce mananc. Seara stiu doar ca voi manca pizza la o aniversare a unei prietene de-a Elisei....se serbeaza numai ele doua.
eunice78 spune:
Allure, eu am carnet de 8 ani, da masina iar sta de 2 saptamani la scara fara sa o fi urnit din loc. Si nu, cum poti sa spui ca m-am saturat de voi..doar ca nu am mai facut nimic de o saptamana, am o perioada mai nasoala. Mi-am luat concediu o saptamana sa fac cu baiatul meu cel mare cumparaturile pentru scoala ca luni vom fi in clasa I. Si, in loc sa mergem la cumparaturi (am fost numai luni), bolim. Ca a luat fiu-miu o viroza si si acum are febra. Azi noapte a avut 39.6.In rest ..doar am inceput sa pregatesc sifonierele de toamna si..cam atat.
Ema, eu te inteleg ff bine, din muulte puncte de vedere. Doar ca eu nu scriu multe chestii pe net.
Legat de sofat, nu stiu tie de ce ti se pare dracul atat de negru, mie mi se pare pt ca se pare ca am un simt al responsabilitatii exacerbat, daca se poate spune asa ceva. Oricum eu nu ma simt bine in masina, am avut un accident in urma cu 13 ani in care prietenul meu de atunci a murit pe loc langa mine. Asa ca partial explicatii exista. Dar nu este atat de greu, nu este imposibil. Doar ca trebuie curaj..vorbesc eu, aia bleaga, da?
Legat de poze, si eu am admirat toate fetele, sunteti tare frumoase.
Ele, eu mi-am sters albumul din greseala. Nu stiu e am vrut sa fac pe acolo si fiind mare prietena cu tehnica am sters tot si nu am mai avut timp sa pun la loc. Mi-e o foame si mie de mor, astept musafirii.
Eloise, un special pentru tine, ca mamica de bucurii ce suntem.
Lumi, te-a extenuat Shaun sau Bret?
toate fetele si va doresc o zi frumoasa!
Miss Boos, pe unde esti??? ai vazut ce titulatura mi-am luat?? Sper ca esti bine..
PS. Hannen, ce misto ai slabit
Baietzii mei
hannen spune:
Eunice,mai glumeam!Am zis ca s-a stricat cintarul si nu mai arata decit ca am 25 de kg,nu merge discul mai mult de atit.
Pai de la 65 daca slabeam 25 de kg ramaneam de ma bagati intr`o punga de "un leu".
Whatever happens don`t let go of my hand!
eunice78 spune:
Hai, mai Hannen, chiar asa batuta in cap ma crezi?? Hai ca m-ai facut sa rad. Nu ma refeream la astea 25 ci la alea 7 de care vorbeai zilele trecute. deh, vina mea, daca nu am intrat de ceva timp...
Baietzii mei
Deus spune:
Buna dimineata, am dormit ca un bustean
ceata, ploua, frigut...eu obosita...inca mai visez la vacanta mea
Oare ce-i cu Lumi? nu are nimeni adresa ei de email?
Azi lucrez de dupamasa asa ca pana seara sunt pe baricade
Sabina - maine faci chef?
Allure la voi cum este vremea?
stau la cefeluta si bag repede un aspirat...daca ma adun de pe jos, cam acolo mi-e energia
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney