"Abdomen extra-plat (43)"
Raspunsuri - Pagina 10
z333 spune:
first, buna dimineata si ileana merci ca te-ai ingrijorat pentru mine, nu am lucrat luni, iar jaful a fost la o alta firma
second..o sa rup tacerea si o sa dezleg misterul disparitiei, desi nu e niciun mister, pur si simplu simt ca nu fac parte din "decorul" asta
eu-s puternica de felul meu si in cea mai mare parte a timpului extrem de pozitiva, dar...criticile(chiar si virtuale) pe termen lung cred ca dauneaza grav sanatatii:-)) si poate-s subiectiva, dar simt ca am cam fost "sacul de box" principal de pe aici..nu-s suparata pe nimeni,bene,bene, sunt suparata pe mine ca m-am expus prea mult
dar lasand aspectul asta deoparte, nu am nici timp si nici chef de internet, sunt prea peacefull cu mine ca sa imi stric zen-ul..citesc mult-Complete Idiot's guide to Zen living(ca pentru mine asa:-))) si 1001 Ways to stay young naturally..absolut superbeeeee
m-am apucat si de yoga,lucrez mult si cu stability ball,dansez,fac sport,ma uit la filme, imi vad de copacii mei, animale,oltean,prietene si cam atat
nah, nu poci sa va urez decat sa ramaneti sportive, pentru ca si lipsa sportului dauneaza grav sanatatii:-))
o sa intru sa va mai citesc
de scris...never say never, dar cel putin o perioada prefer sa nu
pusi
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
XIO spune:
hai, mai Lumi, toata lumea spunea ca tu esti inspiratia si toate te laudam pt. perseverenta si energie.
oricum, bv pt zen abia astept si eu relax time.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
Deus spune:
sunt in ceata absoluta,afara ceata, pe forum ceata!
de ce critici este vorba...cine pe cine? ca o tzatza curioasa
sper ca nu am scapat eu vreun porumbel (stol)?
Lumi, fiecare avem perioade in care vrem sa fim departe de calculator...si eu vreau, nu-mi prea reuseste dar tind spre asta
Sa nu te superi definitiv si sa treci pe aici sa ne dai cate un semn ca esti bine, ca esti in forma, sa stim ce mai face porcusorul, olteanul, etc...
Te ai grija de tine si de cei dragi
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
eloise spune:
Hannen, bine ca ai sunat adunarea . Felicitari pt cele 7 kg, nu-s deloc la indemina oricui!
Eunice, imi pare extrem de rau pentru trauma suferita de tine, sper sa o fi depasit pe cit posibil. Stiu ca sofatul e o mare responsabilitate, pacat ca nu toti oamenii realizeaza asta. Ce mai fac baietii tai? M-am delectat adesea cu perlele lor. Multa sanatate lui Petru!
Mephala, multumim de laude. Da, Vlad merge la gradi, anul asta il mutam de la particular la stat si sper sa fie bine. Iustin merge la scoala de acum? Sau anul viitor? Dar Teo? Toate bune la gradi?
Eu nu stiu de ce suparari vorbiti... pina acum n-am simtit decit bunavointa pe aici, dorinta de a ajuta si impartasi.
Va spuneam ca m-am apucat subit de yoga aseara.... prima mea sedinta. Si fiind eu asa, foarte desteapta, m-am aruncat drept in Yoga X . Ca n-am avut o alta idee mai buna. Am facut vreo jumatate de ora din care retin doar atit "back to warrion one-warrior two" si viceversa. Dupa o jumatate de ora lucrata la maxim si in care incercam sa-mi dau seama cum pot sa ma contorsionez si sa ma uit la tv in acelasi timp sau sa urmez doar indicatiile pe care le aud m-a intrerupt partenerul de viata care si-a gasit sa poarte o conversatie skype chiar in camera in care ma strofocam eu. Asa ca am avut pretextul sa ma las pagubasa pt inceput, am mai facut 30 min de Pilates si mi-am promis sa revin la yoga cit de curind. E o experienta foarte intensa si diferita de orice altceva in materie de workouts.
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eunice78 Hai, mai Hannen, chiar asa batuta in cap ma crezi?? Hai ca m-ai facut sa rad. Nu ma refeream la astea 25 ci la alea 7 de care vorbeai zilele trecute. deh, vina mea, daca nu am intrat de ceva timp... Baietzii mei |
scuzele cred ca trebuie sa mi le cer eu,nici nu poate fi vorba ca te-am crezut batuta in cap,ma gindeam ca am explicat eu aiurea si te induc in eroare.
Whatever happens don`t let go of my hand!
emaaimee spune:
lumi, iti respect hotararea. sa nu ne lasi de tot. eu m-am ambitionat tare sa fac sport si sa continui cand te vedeam ce dedicata esti si ce rezultate uimitoare ai avut
iubesc acest subiect pt ca am vorbit despre orice, fara restrictie/retineri, ca intre cele mai bune prietene. polemica chiar nu am sesizat-o si sper sa nu existe decat la zz.
eu una asa va vad pe toate de aici, niste prietene dragi cu interese comune(healthy lifestyle), pareri, idei&obiceuri diferite. din care de cele mai multe ori mai invat ceva
imi place ca ne ajutam intre noi cu sfaturi dezinteresate, tips, etc.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
hannen, io zic ciorba daca e acra. nu imi place sa zic borsh deloc- ce probleme am. pt mine supa e numa' supa de pui clasica/dulce sau supa crema deci mai ai un pic si te apuci de sport, wow, asa rpd a trecut postul?
ti-am mai spus cred ca ma bucur tare ca esti mai usurica. dar acum zic ca esti prea usurica, 25 de kg. ai dat la reparat cantarul sau iei altul?
eunice, mersic de cuvintele frumo imi pare de accident. si totusi conduci, nu? bravo
m-am apucat si io de citit cartile de cond si de facut grile. pai mai pune pozici, daca ai nevoie de ajutor, shoot. cum mai e baiatul, mai are febra?
ma laud azi cu un potential job mai aproape de casa, insa mi-ar cam trebui sa conduc.
MD: lapte de orez cu fulgi de ovaz& pudra in& seminte susan& mar bucatele
Snack: acum ar trebui sa rontai, sa vad ce ...
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
imi place muult de tot, m-a binedispus teribil azi dim cand am auzit-o pe guerrilla
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII
pearl84 spune:
Am terminat core synergistics...nu mai pot de nervi!! Toate le-am facut cu mare chiu si vai...si mai am si febra musculara de ieri
Este un exercitiu in special care ma tortureaza....se numeste SUPERMAN - BANANA. Are un nume funny..dar cand striga din 5 in 5 secunde supermaaan-bananaaa-supermaaan-bananaaaa.
Ma duc sa manac niste ton cu lamaie, si apoi la munca de dupa-masa.
P.S si eu, ca Deus, sunt in ceata...Lumi mai baga aici cate un ochi, pe mine chiar m-ai mutat de pe canapea pe salteaua de sport
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
hannen spune:
eloise,multam frumos!
ema ,si tie
Acum sa fiu complet sincera nu stiu daca cele 7 kg sunt tot 7.Cum am ramas fara cintar si in ultimele zile n-am avut tupeu sa ma urc pe el,ma chinuie gindul ca am pus la loc un kg,doua.am eu senzatia asta.
Ema,postul s-ar putea sa mai aiba o zi daca`i de 30 de zile,daca`i de 29 asta a fost ultima zi.Deocamdata nu stim,pina nu se observa luna asteptam.citeodata difera si tarile din europa si middle east au terminat,iar asia inca tine post.
Pt. mine s-a terminat oricum,azi m-au invadat iar rusii.Asa de tare m-am suparat ca am inceput sa pling.A venit jupinul intr`un suflet sa vada ce am patit.eu urlam pe buda!am fost asa dezamagita pt ca si anul trecut am patit la fel,cu doua zile inainte mi-au venit iar rusii(avusesem si la inceput) si mi-e ciuda ca imi strica senzatia de sarbatoare de dupa post.
Lumi,cine te`a criticat dragostea mea?Pe mine cui ma lasi?Care va sa zica,dai divort?
Lasa ca te dibui eu sa te "lamuresc" ,stai pe aproape ca azi am limbarita.
Nu mai stiu ce sa zic,ma duc sa pun inghetata la fete(ma`sii,nu,promit)
Whatever happens don`t let go of my hand!