"Abdomen extra-plat (43)"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

SABINA - La multi ani frumosi si sanatosi!

cand sunt de dupamasa la job si am dimineata libera la mine rutina este asa (de exemplu azi)

trezit, spalat dinti - si eu cu bicarbonat:-)
baut 1 pahar mare cu apa filtrata si statuta (500 ml)
baut un fresh catina,mure,pere,merisoare(afine rosii), struguri, seminte de in si seminte de canepa
1 cafea mare:-)))

pe langa astea hranit/pupat copilul si expediat de acasa

am mai facut detox pe baza de fresh-uri si mi-e dor sa ma simt curata intern...urmeaza unul de cateva zile - baza fructe de padure si legume, semite de in, seminte de canepa, pudra de Maca si spirulina

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Ma duc sa fac cumparaturile pt. pizza. Revin diseara cu impresii.
si sa aveti o zi frumoasa!

...............................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

pearl,pt. ca nu ai activata optiunea pm. ma vad nevoita sa`ti scriu aici.
Asadar aceasta este reteta pe care o folosesc eu.Este mai "veche" ca ...conceptie in ceea ce priveste healthy life style asa ca eu inlocuiesc margarina cu unt.Si e cu drojdie proaspata dar eu pun uscata pt. ca numai de aia gasesc .Si`o pun la okiometru

250-300 gr faina
un ou,drojdie de bere cit o nuca(ce cantitati mi-a dat brutarul respectiv)
jumatate pachet unt ,un pahar de sifon/apa minerala sau lapte(eu pun mereu lapte)
Se pune drojdia sfarimata la crescut cu un sfert din cantitatea de apa si putin zahar.
Intr-un vas mare se pune faina,oul spart , untul taiat cuburi si putina sare.Se adauga drojdia dupa ce a crescut si restul de apa minerala(sau lapte)Se framinta coca pina simti ca face bule de aer(se simt la mina) si se desprinde de pe mina.Se lasa la crescut...si restul il stiti.
Mi s-a zis ca este buna si pt. aluatul de pizza si pt. pita bread si pt. aluat de placinte.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Allure, frumos!

Ptr ce folosesti oregano oil?
Nu stiam ca "mestecatul uleiului" este o tehnica ayureda, bunica mea practica de ani metoda asta, face cure anuale...
prin liceu am incercat si eu, dar am renuntat dupa cateva zile, cred ca voi relua metoda, insa e absolut necesar sesame oil?
eu stiam ca nu conteaza ce fel de ulei se foloseste, totusi as vrea sa citesc o explicatie stiintifica cumva, adica...cum "suge" mestecatul asta al uleiului, toxinele din corp?

Hannen, doamna dragamultumesc ptr reteta de inghetata, ma incumet sa fac si eu imediat ce o termin pe asta din congelator, sper sa-mi iasa .
Pe 14 am programare la acupuncturista, e o tipa ce mi-a fost recomandata de doi medici, ma gandesc ca nu-i tocmai o coincidenta, merg la ea, abia astept.

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Sabina, La multi ani! sa fi mereu la fel de frumoasa si sa ai parte numai bucurii alaturi de cei dragi!

Hannen, S-o citesti cu placere! si sa imi spui impresiile tale cand o terminim ca m-am uitat la reviews si nu sunt prea stralucite dar parerile sunt impartite asa ca astept reviewul tau In schimb imi facea cu ochiul Lightning, care are reviews f bune.. te anunt daca o iau. Imi trebuie una neaparat ca nu am mai citit de vreo 2 sapt si cred ca am simptome de withdrawal
Merci pt reteta

Io nu am avut timp de sport ca m-am apucat aseara de curatenie si gatit la 7 cand am ajuns acasa si atata exces de zel am avut ca nu am terminat decat pe la 10 Deci ciuciu sport! Si bineinteles ca nu a mai ramas nimic pt azi deci trebuie sa o iau de la capat cu gatitul vai de capul meu

Allure, ce faina dimineata ai! De ce zici ca nu amesteci ceaiurile? Nu e bine? Eu de obicei fac o cratita mare de ceai si amestec vreo 3 feluri: musetel, rosehip, ceai verde simplu sau cu diferite arome, tei, depinde ce imi face cu ochiul in ziua respectiva.
Treaba cu iesitul pe balcon eu nu as incerca-o dimineata, la cat de friguroasa sunt, as sta cu plapuma pe mine si la lucru
Ia sa ma documentez ce e cu oil pulling asta.. Esti un wealth of knowledge, pe cuvant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Nikole,pt. ca imi esti atit de draga iti scriu aici ca sa las subiectul tau cit de cit curat.
Prima data eu am aflat despre energia Qi(ki) asa cum am zis de la acupuncturista mea.Stii ca si acupunctura este "chinezeasca".si energia qi este importanta in medicina traditionala chineza iar un acupuncturist trebuie sa o manince pe paine
eu tind sa conectez informatiile cu sursa.Multe le uit,normal,insa ce retin ...am o memorie, oare cum ii zice?cind uneori retii ceva datorita imprejurarilor/cailor pe care ti-a revenit informatia.
In fine,cind am vazut intrebarea am asociat`o imediat cu dna respectiva si am turuit cam tot ce am retinut de la ea.
Eu nu te-am trimis la acupunctura asa cum s-au dat ochii peste cap si s-a oftat dupa.
Stiu,stiu ca tu vei merge la acupunctura din alte motive,nicidecum ca am pomenit eu despre ea.Dar ma racaie ca pt. unii scrisul pe net e ca la loto,o nimeresc o data in viata sau deloc.

Te pup cu mult drag si sunt cu gindul si sufletul alaturi de tine .

Elena,aoleu ,nu ma dezamagi .Era singura!am gasit`o intimplator dupa ce initial alesesem "The appeal" a lui John Grisham.Dar cum stiam ca Koontz e mai thriller asa,am cedat ispitei.
Si eu am stat mult "pe uscat" am facut`o pe nevasta cuminte si necheltuitoare .Acum am sa scot cartea si daca apar intrebari indiscrete o sa ma scuz nevinovat ca a fost musai sa trec pe la librarie sa cumpar o carte de teste pt. liceu si asta mi s-a lipit de mina si asta e..n-a vrut sa se mai dezlipeasca.

Cum e treaba asta cu oil pulling?cumva se face cu o lingurita inmuiata in ulei si se curata limba?si eu stiu asta de prin liceu.cica dimineata cind ne trezim limba este alba-incarcata cu toate toxinele din organism care peste noapte au "calatorit" in zona..si asa se curata.
Zic prostii?
Mai bine pun mina si ma documentez.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Am pus pe mailul comun un articol despre coacerea bananelor artificial.

O ora de tae-bo azi. Iubesc instructoarea!!!!!!

Si...am intalnit-o 4,05 secunde pe Anda. Mi-e ciuda ca nu am vazut minunatiile asamblate de ea ca era mare imbulzeala pe-acolo. Und ich hasse imbulzeala. En fin.

Anda, sper sa pui niste poze de azi caci eram tare curioasa de aspect si nu numai... cum fu???

Mergi la inceput

Am facut pizza cu aluat de la brutarie, ca a mea drojdie era expirata si nu am vazut decat atunci cand era pusa in coca si la dospit. Pana la urma a iesit f. buna, dar am facut decat cu carne pt. ca nu mai aveam chef si de cea vegetariana. Si uite asa am ras 1/2 de pizza fara sa ma gandesc la calorii.
Baby legat de banane eu am vazut un documentar in care arata exact ce zici tu. Dar pt. ca nu o sa ajung prea curand sa mananc banane cu manuta mea, ma multumesc si cu astea.
Hannen saru'mana pt. reteta. Are ceva daca la coca nu adaug sare?
Elena nici eu nu amestec ceaiurile. Tata cand isi face ceai are obiceiul sa puna la gramada tot felul de plante.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Baby cum vad mesajul de pe mailul comun? Foarte tare nenea ala. Mie mi-ar sta inima de frica... Dar mai cred ca traiesti niste senzatii suuupppeerr!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Iulix, io ma abtin....n-oi ajunge probabil prea curand sa consum de la mama lor din ecuador dar se pare ca astea si asa nu prea mai au valori nutritive. Poate ar fi ok de cautat variante de alimente care au continut nutritiv asemenator bananelor, de exemplu.

Ar fi si asta o faza, sa gasim oarecum corespondentul fructelor exotice....cu alea care contin multa vitamina c ne-am scos, ca e usor.

Deus, un brainstorming fur uns???? Bitte

Ceaiurile...

Eu le amestec(oarecum)...adica imi face mult bine un ceai care ajuta digestia, si care e formulat din mai multe plante medicinale, busuioc, roinita, rozmarin, si mai multe, nu le retin pe toate acum.
In schimb ziua imi place sa mi-o incep cel mai mult cu ceai de musetel. Imi place.

Ce e oil pulling? Nu am chef sa cot pe net

Da' cateva pufuri de apa marina in fiecare nara, simpla ori cu propolis ori echinaceea poate oare intra in arondismentul neti pot-ului? Oare?

Mergi la inceput