"Abdomen extra-plat (43)"

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Baby oil pulling e mestecatul unei lingurite de ulei (cica de preferinta de susan, dar nu stiu de ce) timp de 20 min. pt. eleminarea bacteriilor acumulate in gura pe timpul noptii. Cica ajuta si la eliminarea tartrului.

.....................................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Multumesc iulix!

Mda, tare rau nenea Dean Potter. Sa nu zic ca mai face si base jump si catara fara coarda. Mnoa, cu asta ultima nu-s de acord, dar recunosc ca e tare rau! Highlineri is putini, si de astia care sa o faca si p-asta fara coarda is spre 0. Chapeau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

rapid si eu pe aici: nu am uitat de reteta, numai ca o am acasa. si nu prea intru de acasa decat uneori. mi-am facut semn
super rutina, allure.
si io ma spal si cu bicarbonat, dupa pasta de dinti. si apoi rod seminte de marar pt respiratie fresh.
rutina mea mult mai scurta de dimi:
- toaleta una/alta
- iubit/dragalit cupila& sotz
- masat pe uscat, dushuit rpd& smacuit corp
- comercializat moaca: sters cu ulei catina, spray-at cu apa termala, cremuit, spoit fata cu una alta, iar spray apa termala
- aranjat freza/creturi
- exercitii selfesteem in oglinda& rotit gatul pt relaxare, ex de respiratie corecta&Kegel
- spalat dinti cu pasta& apoi bicarb, ata dentara
de cateva zile bune nu ma mai machiez deloc& nu folosesc decat ulei de catina care vad ca imi prieste. am o alergie/sensibilitate la ochi si vreau sa vad de la ce e. baby steps si introduc cate una, astept cateva zile si apoi tot asa. sa vad care e vinovata. ma demachiez numai cu ulei de catina si apa filtrata. ma simt asa naspa nemachiata, nerimelata

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Hannen, om frumos, stiu ca nu m-ai trimis tu la acupunctura, am decis eu cu ceva timp in urma sa merg, mai mult la indicatia unei persoane care s-a vindecat de fibromialgia, dupa ce a consultat 80 de medici(fara exagerare, timp de 2 ani, femeia asta a umblat pe la cei mai renumiti medici, tipa lucreaza in domeniul politic, are cunostinte f sus puse in orice domeniu...)
S-a vindecat in urma a 4 sedinte de acupunctura, ma rog...e o incercare soft de armonizare a energiilor pe care sunt dispusa sa o incerc.

Ptr ca parte dintre noi, trecem prin momente neplacute,m-am gandit sa trimit pe mailul comun un material, ce contine un program a doi psihoterapeuti renumiti, care a ajutat f multe persoane ce sufereau de diferite tulburari(anxietate, depresie, etc).
Binenteles ca la nivel teoretic, totul e logic, testat, insa practica nu-i usoara, e totusi un inceput, un punct de plecare, sper sa ajute , si sa ajunga la cine are nevoie...
si sper sa nu fi deranjat, stiu ca esenta topicului nu are a face cu echilibrul psihic, insa...am indraznit
daca considerati inoportuna interventia , sa-mi spuneti va rog, ca eu nu mi-s suparacioasa

Azi am mancat bine, si sanatos, merg sa pregatesc copiii, plecam la piscina

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Am ajuns si eu acasa in sfarsit...

Hannen, multumesc tare mult pt reteta...sunt socata ca nu am activat pm. Eid Mubarak, ca uitasem sa zic mai devreme

Ahhh..intrebare: cum intru pe contul comun?? As vrea sa citesc materialele trimise de Nikole, nu mi-ar prinde rau nici mie.

Nici maine nu apuc la sport..3 zile de pauza pana acum..

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Pearl, te loghezi pe mailul comun cu id -ul si parola pe care banui ca le stii, nu?
Activeaza-ti pm-ul

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Nikole, unde e materialul? Nu gasesc.....of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abdomen spune:

poftiti la scris:
aici
rog moderatorii sa inchida acest subiect
emaaimee

Mergi la inceput

Nici eu am vazut materialul lui Nikole.
Eu cred ca nu sunt sanatoasa. Am mancat 4 nectarine ( eu care nu depaseam 2/zi) si 1 activia. Si parca as mai baga in mine, dar ma abtin eroic ca sunt in stare sa ma bag in frigider si sa nu mai ies pana nu mananc tot. Nu stiu ce e cu mine... O fi de vina faptul ca mi se apropie musafirii? Dar nu aveam pofte din astea... Ciudat...
Ca tot vorbiti de machiere, demachire & stuff eu sunt mai ciudata, mai bine zis tenul meu e mai "nebun"; orice crema de fata as folosi dupa 2-3 utilizari imi apar cosuri. Si ma dadeam cu una potrivita pt. tenul meu mixt. Cred ca trebuie sa ajung pe la un dermatolog sa-l intreb si poate rezolva el misterul.

.....................................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Capitol nou-nout:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156126

Mergi la inceput