"Abdomen extra-plat (43)"
Raspunsuri - Pagina 11
chiquitita spune:
Salutare!
Lumi, ma ingrijorasem cand am auzit de agentie. Sper ca nu am zis ceva nelalocul lui, eu te rog sa mai scrii, p[e mine ma binedispui si ma umpli de energie.
Allure, eu nu vad tot comentariul pe picasa, pilates imi recomandai pt postura? M-as bucura sa scap de cocoasa Partea proasta e ca am mai incercat pilates si nu le executam corect desi ciuleam bine urechile le ce zicea tanti aia...
Sper sa nu moara subiectul, chiar m-ati motivat sa fac miscare si ma simt bine scriind aici!
va pup pe toate
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
eunice78 spune:
Eloise, cel mic e la grupa mijlocie, exagerat de mamos, Petru mai are febra .
Ema, conduc cu viteza melcului turbat dar numai cineva langa mine. Astept sa vina ziua in care o sa imi fac curaj sa ies singura.
Lumi, . Eu te inteleg. Nu e vorba de nici o disputa ci de un anumit gen de atitudine. Sper sa iti treaca repede pasa asta proasta, sa ignori ceea ce te deranjeaza si sa scrii iar.Ca esti sarea si piperul subiectului. Si in plus, cand scrii ca mananci pizza, nu mai mai simt nici eu asa vinovata ca mai calc prin strachini
Hannen, stai linistita, nu m-am suparat, doar m-am amuzat. De ma suparam, ma vedeai cu biciul pe aici (glumesc, da?).
Baietzii mei
Elena_R spune:
Ceao fetele,
S-a facut un frig aici de crapa pietrele deja! Au fost in jur de 10-13 grade dimineata si un vant de ma lua pe sus si deja e intuneric dimineata cand ma trezesc... Ce s-a intamplat asa de-odata??!?! de la vara caniculara la iarna geroasa in cateva zile Vreau 40 de grade din nou!!!
Pearl vin la tine ca acolo macar e cald tot timpul .. mi-ar place mie..
In alta ordine de idei, am avut un weekend lung si frumos... iesiri cu prietenii, vizitat familia, sport, concert.. a trecut prea repede din pacate :( Si de cateva zile mi-e o foame de as manca totul in jurul meu, si nici macar nu astept musafirii, deci nu am motive... Sa ma spovedesc : ieri am mancat o paine intreaga (!!!) cu rosii, branza si nutella frumos nu? dar era calda si proaspata si nu am putut sa ma mai opresc .. si asta a fost numai gustare, ca pranzul si cina au fost si ele destul de consistente.. Dar am dat jos surplusul de calorii aseara la sala, asa ca ma simt un pic mai bine cu mine. Iar de saptamana viitoare incep iar bootcampul abia astept
Azi merg cu colegii la un meci de baseball asa ca sar peste sport.. in schimb ma uit la altii cum alearga, se pune? o sa ma uit la ei ca matza in calendar ca nu pricep sportul ala de nici o culoare! oh well, motiv de socializare si baut bere
Hannen, ai fost amuzanta cu cantarul ala te asteptam la raport sportiv de acuma.
ne reauzim mai incolo, va pup
hannen spune:
wow,lume nouaaaa Elenaaaaa mon amour,Lumi,iarta`ma da?Mai tradez si eu din cind in cind.
Va rog sa ma pasuiti putin cu raportul ca m-au lovit rusinosii .Ce ciuda am.Azi m-am simtit atit de rau,pe la 18:00 tremuram ,abia ma puteam tine pe picioare.Mi-e foame si nu pot minca,vi s-a intimplat?
am mincat putina ciorba lesinata de gura soatzei,cica nu vrea sa vada cum sa scurg pe aici.Dar eu n-as vrea nimic,mi-e foame dar nu`mi place nika de la oferta.
Whatever happens don`t let go of my hand!
Elena_R spune:
Hannen, pai noi stim ca tu ai inima mare
No bine, atunci te iertam cu sportul zilele astea. Ai grija de tine, nu te infometa, baga lichide, ceaiuri si ceva suplimente de minerale pt refacerea fortelor. Sper sa te simti mai bine in curand
nikole spune:
Lumi...bine ca esti ok, asta e cel mai important
iulix, pe unde esti??
Edit:am trimis pe mailul comun un articol legat de consumul aspartamului, chiar va rog sa il cititi
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
puskin spune:
Salutare,
eu n-am disparut doar ca nu am mai putut sa intru pe forum.
Am vazut ca Lumi s-a suparat. Sper ca nu din cauza mea,ca-mi amintesc ca saptamana trecuta ii tot ziceam sa aiba grija sa nu se extenueze. Lumi , sper sincer sa mai treci pe aici ca mie cel putin mi-ai fost inspiratie.
Duminica seara ma intorc acasa si de luni reiau antrenamentele.
iulix spune:
Nikole aici sunt... M-ati strigat???
Ema cum sa ma supar pe tine...?? Doar ca m-am hotarat sa pun putin la punct stilul meu de viata alimentara. Si azi am facut primul pas renuntand la sare.
Luminita si sa nu ne parasesti de tot.
Hannen ce mult ai slabit!!! Felicitari!
Nu am mai avut timp sa trec ieri pe la voi ca am fost ocupata si vad ca ati scris o groaza. Mancatul meu azi a fost bun; mic dejun: sana cu fulgi de porumb si o nectarina taiata bucatele si 1 cafea,
pranz: omleta din 2 oua, putina branza si mirodenii( ienibahar, ardei iute si8 scortisoara.) plus 2 rosii, masline si 2 felii de paine neagra, iar la cina cred ca o sa pap niste struguri.
Iar la capitolul sport azi am facut pt. prima data pilates. Si culmea e ca mi-a placut enorm. Avem la sala 3 dvd-uri cu fiferite nivele de dificultate. Nu a fost greu, dar am simtiti la unele exercitii mai ceva ca la fitness muschii lucrand.
Fug ca azi e ziua onomastica a bunicii mele. Revin mai pe seara.
LA MULTI ANI!! tuturor Mariilor si Marinilor!!
...............................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
iulix spune:
Mai ce liniste e... Cand am aparut eu ati disparut voi. Cum sa moara subiectul? Pai eu pe cine o sa mai am modele? Saru'mana pt. comentariile la poze.
Elena iti trimit putina caldura de la mine ca am avut parte de niste zile superbe de inceput de toamna.
Ema si eu sunt de acord cu tine ca aici am gasit niste pritene, niste fete gata sa te ajute cu un sfat oricand. Pt. asta si o . Am vazut ca ai scris de pizza si cred ca maine asta fac; pizza vegetariana pt. mine si cu carne pt. domn.
Mephala sa treci mai des pe la noi.
Eunice .
Sabina si pe mine acum 2 zile ma apucase o pofta de dulce pe la 10 seara. Noroc cu prietenul meu care nu m-a lasat sa imi cumpar.
Deus ce fain suna vacanta ta.
Ma gandeam acum ca am nevoie urgenta de o detoxifiere la creier. sa mai scap de unele idei fixiste.
...............................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda