Septembrie-Octombrie 2010! Hai aniast72 !!(155)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

BRAVO MARI !!!

Bine ai venit Anca-Ioana!!!

Iunia vad ca ne tine in sah....

Klarisse felicitari pt vestile bune de la eco! Cuculetz nu putea fi altfel decat un grasun sanatos si frumos!

moshulika hai ca nu mai e asa mult, imediat vine si si nimic nu o sa mai conteze!

oana fii barbata! . Nu are cum sa fie altfel decat bine, ai sa vezi

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Zoze multumesc de aprecieri! Intr-adevar e lasata burta de doua saptamani! Abia astept sa nasc! Am un sentiment de dor imens!
Moshulick daca asa e mai bine supune-te! Nu poate fi la infinit statul in spital! Stiu ca nu e o placere... Bine ca ne poti "vedea" on-line!
Klarisse ai fost tare ocupata! Ma bucur ca ai vesti bune despre Matei!
Oana hai ca nu mai este asa mult! Inca un pic si trece!

Eu am sters praful in living si in baie! Mi-e cel mai greu sa o fac, nu stiu de ce.... Bineinteles ca am facut cu pauze lungi! Acum tati ii spala pe baieti si trec eu la aranjat, sa fiu gata de nastere in orice moment!
L-am recucerit pe al meu sot cu o crema de zahar ars! A fost dragul de el la cumparaturi! Nu mi-a convenit tot ce a luat, dar i-am zis ca-s multumita, nu de alta dar nu vreau sa-l descurajez ca e baiat bun!

Alina-Mirela 39+6Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Felicitari Mari! Sa va traiasca printesa!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

BOTOSEL,
apropos de confectionat tampoane, am mai scris si eu in cap. trecut ca eu le-am facut din comprese sterile dar 10x10 in 8 pliuri.
Alea pe care le ai tu sunt prea mici 8x10. si nu au niciun pliu, sunt practic niste patratele. Dar nu-i nimic ca o sa le folosesti la bebe.
Dar pt tampoane e mai simplu sa iei d-alea 10x10 ca le desfaci si sunt fix cat marimea unui tampon. nu mai trebuie decat sa pui vata la mijloc, pliezi inapoi de 4 ori si gata tamponul.

Spor la treaba!

Ghiocela 34+ Irina Maria

Pai asa am vrut initial, dar daca farmacista mi-a vandut ozn-uri (normal ca ea este vinovata)...
Dsr nu am luat decat 5 pachetele si pentru bebe vor fi bune
Multumesc

Valentina35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Bravo MARI!!! Felicitari!
Bun venit frumoasa Anca

Edith 34+ Andreas Daniel

Mergi la inceput

Somn usor! Plec incet incet spre cosmetizare! -ci la toata lumea!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Cred ca se distreaza fetele astea de nu se vad! Abia astept sa vad pozici! Asa e cand ai colul lung si inchis!

Va si eu si ma retrag la tembelizor, nu c-as gasi ceva interesant pe-acolo...

Cristina Toma Andrei/Alexandru 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Buna searaaa!!

Mari - felicitari!! Sa fiti sanatoase si mancacioase si fara colici
Klarisse - felicitari pentru grasunel
Moshulik, Oana - o sa treaca repede saptamanile astea,o sa vedeti.

M-am strans si eu de pe drumuri. Multumesc mult pentru toate urarile
Si pentru ca este prea tarziu pentru inca o portie de cioco, va mai ofer ceva usor - niste clatite cu dulceata si niste placinte.

Va pup si somnic usor!

Kiti, 34+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

MARI, FELICITARI!!!! BINE AI VENIT, ANCA IOANA!!! Sa fiti sanatoase, mancacioase si necolicioase!!! multe multe si

Klarisse, felicitari pentru cuculetzul rotunjor!!!

Oana Georgescu, multa rabdare si incredere si totul va fi cum trebuie!!! Cand nu mai poti, treci pe aici (pe forum) sa iti mai incarcam bateriile!!!

Alynta, te rog eu sa mai pui o data linkul catre pozele tale. Nu am reusit sa le vad si tare sunt curioasa sa vad o burtica asa de laudata!

Eu nu am nicio contractie... Mi-a spus cineva ca Sofia nu vrea sa iasa pt ca se simte ca la Burj al Arab in burtica la mami. Deh, asa o fi... Numai maine si poimanine nu e marti!!!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

MARI, FELICITARI!!!! BINE AI VENIT, ANCA IOANA!!! Sa fiti sanatoase, mancacioase si necolicioase!!! multe multe si

Klarisse, felicitari pentru cuculetzul rotunjor!!!

Oana Georgescu, multa rabdare si incredere si totul va fi cum trebuie!!! Cand nu mai poti, treci pe aici (pe forum) sa iti mai incarcam bateriile!!!

Alynta, te rog eu sa mai pui o data linkul catre pozele tale. Nu am reusit sa le vad si tare sunt curioasa sa vad o burtica asa de laudata!

Eu nu am nicio contractie... Mi-a spus cineva ca Sofia nu vrea sa iasa pt ca se simte ca la Burj al Arab in burtica la mami. Deh, asa o fi... Numai maine si poimanine nu e marti!!!

39+

Asa a facut si Vlad. Nu voia sa iasa deloc. Dar cand a auzit de nastere provocata, fix cu o zi inainte de a merge la spital s-a gandit sa inceapa contractiile. L-am nascut chiar in ziua in care voia sa imi faca inducerea .

Pupam

Kiti, 34+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput