Septembrie-Octombrie 2010! Hai aniast72 !!(155)
Raspunsuri - Pagina 7
aniast72 spune:
Fete dragi, sa stiti ca inca suntem 2 in 1 dar am lipsit de la apel pentru ca ieri a fost ziua baietelului meu si l-am sarbatorit cum se cuvine. Multumesc tare mult tuturor care l-au felicitat, m-am bucurat tare mult ca nu l-ati uitat.
Am avut o petrecere pe cinste cu 10 copilasi si parintii lor, a fost destul de obositor pentru mine dar am reusit sa ma deconectez de la stressul ca as putea naste inainte de luni.
Azi de dimineata in schimb mi-am zis ca pana aici mi-a fost, nu dormisem toata noaptea de dureri de spate, nu ma mai puteam rasuci de pe o parte pe alta iar dimineata aveam niste crampe/contractii dubioase rau. Au cedat pana la urma cam la o ora dupa ce am luat un no-spa. Azi am avut program de defrisat total, pentru mine n-a fost stressant pentru ca de vreo 10 ani obisnuiesc sa fac asta luna de luna si "podoaba" s-a rarit incetul cu incetul. ![]()
Maine o sa fie o zi de relaxare totala, mi-am propus sa ma vad cu prietenele mele putin la taclale pentru ca de luni incolo voi intra la program hiper activ.
Ma bucur ca apuc si eu sa le felicit pe Lora, Alexuza si Mari pentru comorile lor, le doresc sa aiba parte de bebelusi sanatosi si norocosi. 

Astept si eu vesti de la Iunia pe care sper sa o intalnesc prin Ploiesti la plimbare cu bebelusii nostri.
Buburuzo, o sa fiu in spital cand o sa nasti tu dar sa stii ca o sa ma gandesc la tine si o sa-ti tin pumnii. Imi place ca o sa nasti la fel ca mine, sper sa avem amandoua nasteri usoare si rapizi. 
Tanamera, Luy a intrat in prenatal dar a fost foarte ocupata cu organizarea petrecerii de 3 ani a dulcetilor si papanasilor (copilasii de septembrie-octombrie 2007) care a avut loc astazi. Noi am obisnuit sa ne intalnim in fiecare an si sa petrecem frumos cu tombola, dans si alte surprize iar Luy este cea mai buna organizatoare a tuturor timpurilor. Mi-a parut tare rau ca n-am putut sa merg si eu astazi dar la anul cu siguranta nu ratez.
Luy, te asteptam si aici cu vesti/povesti. 
Pianna, am jucat si eu Siberia!! 
Super tare, super joc...ai jucat ambele parti? Eu trebuie sa recunosc ca l-am facut cu "tipsuri" de pe net ca ma facuse cu capul.... ![]()
Zozela, am vazut ca scriai de Giulesti si "unde va repartizeaza". Eu am fost lunea trecuta la control la Elias si tocmai venise sa nasca cu prof. Vladareanu o pacienta a prof. Marinescu. Eu zic ca fiecare medic isi poate trimite pacientele sa nasca in alta parte, cu recomandare catre un medic anume. Sa stii ca eu sunt foarte "inceata" cu pozele, imi este mult mai simplu sa le pun pe Facebook si acolo le pot vedea toate persoanele din lista... Cand o sa am timp sa fac operatiunea, o sa pun si aici cateva ca sa ma mandresc cu puiul meu (cel mare). 

Clabuc si Kiti

, nasteri usoare si bebici sanatosi va doresc.
chichiutza, iti recomand cu caldura Dr.Spock - editia a 8-a...cred ca e ultima. 
Magdy, sanatate multa multa! Ai grija de tine 
Karin25, ma bucur ca ai reaparut, chiar mi-era dor de tine. As vrea sa fac un apel si catre Arthurana daca ne vede si ne mai citeste...ca nu mai stim nimic de ea. 
Imi cer scuze daca am uitat sa raspund cuiva...sunt f obosita, am evitat sa ma culc pana la ora asta ca sa obosesc ceva mai tare si poate, poate ma voi odihni in seara asta.
Pupici si sper sa mai apuc sa scriu pana luni.
Andreea,
cu
(AMR doar o zi
) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata, burtici somnoroase!!!
Astazi vom manca la micul dejun galuste cu prune, sandvisiuri cu branza topita, cascaval, piept de curcan si castraveti, mere, piersici, pere, banane si mango. Cafeluta, laptele si ceaiul sunt la discretie!!! Pofta buna!!!
Va doresc o zi superba!
39+ 
Buburuza_10 spune:
Kiti, chiar sunt foarte curioasa daca Sofia se va lasa impresionata de planurile noastre... ![]()
Aniast, nici nu mi-am pus problema ca ai nascut. Planul tau este prea bine conceput ca sa dea gres: vei naste luni, pe 6, la exact 40 de sapt., cel putin la fel de simplu si usor ca la Vladimir.
ma bucur ca a petrecerea lui Vladimir a iesit asa de bine!
Astazi dupa-amiaza am si eu programare la epilat inghinal... mi-e groaza... Ultima oara am sangerat pana cand am ajuns acasa, asa de tare incat la un moment dat m-am intrebat de unde vine sangele ala... In fine, s-a vindecat rana, iar astazi voi merge la un alt salon, in speranta ca va fi mai bine. Si eu ma epilez inghinal de vreo 8-9 ani, insa nu imi prieste deloc ceara care se foloseste aici.
39+ 
oramona spune:
Buna dimineata si de la noi.
Buburuzule, multumim pentru micul dejun.
MARI, felicitari si grasunica mica sa va bucure fiecare zi din viata.
Cu intarziere zic si eu LA MULTI ANI pentru KITI si CLABUC. Sa aveti nasteri usoare si bebei frumosi si mancaciosi.
Klarisse, foarte bune vestile de la eco, felicitari pentru baietelul grasunel.
Oana, stai linistita in pat si ai sa vezi ca va fi totul bine 
Crina, cred ca rasuflii mai usurata acum. Tu si Alexuza v-ati sacrificat putin, dar va fi frumos cu bebeii in brate.
Am vazut si poze frumoase 
Noi suntem ok, maine seara pe la 18 avem prog la doctor sa vedem ce mai face veverita mica si speram ca totul e ok.
Ieri a nascut o prietena de a mea o fetita de 3200g , natural si sunt bine amandoua . Fix la 40 sapt. La Bucuresti, dar nu am intrebat la ce spital, ca initial trebuia la Giulesti.
Sa aveti o zi frumoasa, va 

pe toate
mamica de Maria Lavinia si
34+ cu Elena Elisa 
Buburuza_10 spune:
NIKE, la multi aaaaaani! Sa fii sanatoasa si fericta si sa te bucuri de puiul tau!!!
Te mai asteptam pe la noi cu vesti si povesti despre bebe Sebastian!
Oramona, daca nu mai "vorbim" pana atunci, iti urez de acum multa bafta maine la eco! Te asteptam cu cele mai bune vesti!
39+ 
Bubante spune:
Neata fetele!
Intrebare intrebatoare pentru Bucuresti: ati gasit pe undeva biberoane de STICLA?
Ma omoara astia cu plasticul lor peste tot.
Nu mai stiu unde sa caut si pana la urma cred ca tot de pe net voi comanda....
_
Raluca, cu Biliboi la purtator
(33+)
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bubante Neata fetele! Intrebare intrebatoare pentru Bucuresti: ati gasit pe undeva biberoane de STICLA? Ma omoara astia cu plasticul lor peste tot. Nu mai stiu unde sa caut si pana la urma cred ca tot de pe net voi comanda.... _ Raluca, cu Biliboi la purtator (33+) |
Eu am luat acum ceva vreme de la Auchan biberon Nuk din sticla, n-am mai verificat daca mai au, dar cred ca mai sunt.
La Sensiblu ai incercat?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
CezaraAMR 6 saptamani !!
maitreyi spune:
neata 
la multe lunite si anisori pt bebe Sebastian ca ieri a implinit si el o lunita
si la multi ani frumosi si plini de iubire pt mami lui, nike!
multumesc si eu celor care ne-au vazut ieri burtica 
bibe de sticla se gasesc in lanturile farmaceutice mari. am vazut la helpnet de la nuk si chicco sunt in sensiblu-uri.
o zi frumoasa de toamna sa avem astazi 
-----
Mami de
roza +
37 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
chichiutza spune:
Buna dimineata burtici! Multumim tare pt micul dejun Buburuzule! Cine ne mai gateste noua dupa ziua de marti?![]()

Bubante bibe de sticla eu am luat de la helpnet, ei au de la nuk si inca ceva. 
Kiti a mers super o placintica la ora aia!
Sper ca te-ai distrat si-ai primit numai cadoutse frumoase!
Cristina
Toma Andrei/Alexandru 35+