Septembrie-Octombrie 2010! Hai aniast72 !!(155)
Raspunsuri - Pagina 5
georgescu oana spune:
buna fetelor
Felicitari Mari 

La Multi Ani fetelor Kiti si Clabuc 

Ne-am intors si noi de la control dar am tras si un pui de somn, pe bebe nu l-am vazut
dar am vizitat calul balan iar vestile nu sunt asa bune cum ma asteptam , adica col scurtat, moale ,dr spera sa mai stam cumintei in pat 2 saptamani ca sa trecem in sapt 37 , oricum in opinia dnealui nu prea ajungem la sapt 40.
Daca tot spuneam ca s-au rarit contractiile recunosc ca ieri am iesit putin si dimineata m-am trezit cu contractii iar dupa vizita la dr si dupa plimbarea pana la spital au revenit chiar si cu nospa 

Urmatoarea vizita este peste 2 saptamani din care una este plecat asa ca morcovul este maaaare.
Va pup
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 34s +
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
Klarisse felicitari pentru grasun si control , te rogplimba-te si pentru mine, ok?![]()
Martie-Aprilie
ana_25 spune:
KLARISSE felicitari pt vestile bune!
MARI FELICITARI!!!
BUN VENIT BEBITA ANCA!!!

Sa fii sanatoasa,cuminte,papacioasa si sa-ti bucuri parintii!!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
moshulik spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui crina-s
Asa e draguta. Victorie peste victorie pana la reusita finala. Pupici pe burtica! ![]() ![]() ![]() 36+ crina cu VERONICA ELENA |

Moshulik
32
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Karin25 Edith 34+ Andreas Daniel |
Cu DD inainte!

Moshulik
32
moshulik spune:
| citat din mesajul lui botosel452 Am primit mesaj adineauri de la Mari78: "Azi s-a nascut cea dea doua printesa a fam. Batrinu, Anca Ioana, 3260 grame, 53 cm si a luat deja primul 10 din viata Sa va traiasca!!! Bun venit Anca Ioana!!! ![]() Valentina 35+ ![]() |
Felicitari pentru printesa de nota 10, Mari78!
Moshulik
32
moshulik spune:
| citat din mesajul lui georgescu oana buna fetelor Felicitari Mari ![]() ![]() La Multi Ani fetelor Kiti si Clabuc ![]() ![]() Ne-am intors si noi de la control dar am tras si un pui de somn, pe bebe nu l-am vazut dar am vizitat calul balan iar vestile nu sunt asa bune cum ma asteptam , adica col scurtat, moale ,dr spera sa mai stam cumintei in pat 2 saptamani ca sa trecem in sapt 37 , oricum in opinia dnealui nu prea ajungem la sapt 40.Daca tot spuneam ca s-au rarit contractiile recunosc ca ieri am iesit putin si dimineata m-am trezit cu contractii iar dupa vizita la dr si dupa plimbarea pana la spital au revenit chiar si cu nospa ![]() ![]() Urmatoarea vizita este peste 2 saptamani din care una este plecat asa ca morcovul este maaaare. Va pup Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 34s + Martie-Aprilie |
Oana, repaos absolut la pat si fara nici un fel de efort si totul a fi bine!

Moshulik
32
crina-s spune:
Oana te rog fii optimista!
Uite si Alexutza a avut colul de 1 cm mai mult de o luna si a nascut o fetita asa mare si frumoasa si sanatoasa. Daca te incalzeste cu ceva si eu tot in pat stau, dar nu mai avem mult si o sa uitam de momentele astea mai nasoale.
Crede-ma ca puterea psihicului ajuta tare mult. Hai sus in patut si hai sa ne uitam la un film bun.OK?

36+
crina
cu VERONICA ELENA
georgescu oana spune:
| citat din mesajul lui crina-s Oana te rog fii optimista! Uite si Alexutza a avut colul de 1 cm mai mult de o luna si a nascut o fetita asa mare si frumoasa si sanatoasa. Daca te incalzeste cu ceva si eu tot in pat stau, dar nu mai avem mult si o sa uitam de momentele astea mai nasoale. Crede-ma ca puterea psihicului ajuta tare mult. Hai sus in patut si hai sa ne uitam la un film bun.OK? ![]() ![]() ![]() 36+ crina cu VERONICA ELENA |
Nu stiam de Alexuza sau uitasem , asta imi da speranta, m-am cam pleostit sa fiu sincera dar promit sa imi revin

Moshulik , stiu ... tot exersez de ceva timp sportul asta , dar uite ca mai dau si in gropi cum se spune , tu ai grija de tine , ma bucur ca esti bine
Martie-Aprilie