Septembrie-Octombrie 2010! Hai aniast72 !!(155)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI NIKE! Sa fii fericita, iubita si sanatoasa, sa te bucuri multri ani de acum inainte de familia ta!

35+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am ajuns de prin plimbari!
nu prea inteleg ce e cu parola si id-ul pozelor, dar poate ma "Descalt" eu!
La Iasi ploua!

Alina-Mirela 40+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

seara buna doamnelor,

piticu meu a adormit si sotul ma invitat la un pahar de bere...si desi e racoare.. afara e de vis!

va pe toate burticoasele... si sa aveti o noapte linistita, plina de vise frumoase si Klarisse - trimite-mi-l si mie pe Mircea Badea - macar intr-o noapte! pleeeaseee!!

pe maine.. cu vesti bune sper!!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

SimonaElena la noi nu a fost chiar traumatizant ca eroarea a fost pentru o perioada scurta! Mai exact in trim 2 cand datorita grasimii de pe burta mea si pozitiei baiatului nu se vedea prea bine! Iar atunci nu mi-a scris pe buletinul ecografiei sexul, ca nici ea nu era f. sigura!

Alina-Mirela 40+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

astazi l-am pus pe sot sa faca sedinta foto, ca vine bebele si eu nu am poze cu burtica. Acum poate sa vina bebe, ca l-am pozat ... dar nu inainte sa ma vopsesc si sa ma epilez.

o seara linistita si o noapte fara contractii nedorite!

camelia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pun pe mailul comun,datele conturilor pe care le detinem,ca sa nu ne mai ametim atat

Pati,sa aveti pofta! Mi-am luat si eu vreo 2 berici fara alcool cu aroma de piersici Am strans cateva sticlute dintr-alea,vara asta si de dragi ce-mi sunt,m-am apucat sa le decorez si le pastrez pe post de vazutze micute

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

CAMI f frumoasa camera lui bb!!

ZOZELA eu am pricepit care parola de unde este,dar nu ar fi mai bine sa punem aceeasi parola pt conturile de poze,blog si mail??? Sa fie aceeasi peste tot sa nu ne mai ametim cu atatea parole! Zic si eu!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

cami frumoasa si mare camera bebicului

zoze am reuzit sa intru pe cont

33+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Merci fetele. Nu-i f.mare camera, primele poze sunt in alta camera, dar am lasat spatiu in mijloc sa fie pentru joaca. Cand o sa vina jucariile,cred ca o sa para chiar micuta. Abia astazi am montat patutul de voiaj si nu l-am pus la bebe, ca deocamdata nu ne trebuie (l-am primit cadou).

camelia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Noapte buna fetele!! Eu ma pun in pat ca tre sa recuperez de noaptea trecuta si sper ca o sa mi se desumfle picioarele care s-au facut cat doua buturugi!! fetele! Somnic usor!!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput