Septembrie-Octombrie 2010! Hai aniast72 !!(155)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

bun venit bebe Alexandru

bine ai revenit printre noi LORA

fetelor eu nu mai pot accesa contul de bebei. si nici mailul comun.

33+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Ziua buna si de la noi!
Ieri am fost toata ziua prinsa, asa ca n-am semnat condica
Am avut in vizita pe viitorii nasi ai lui bebe si am petrecut foarte frumos, am stat in terasa si am facut gratar.
Zic si eu cu mare intarziere: La Multi Ani Kiti si Clabuc!!! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite, sa nasteti usor si sa va bucurati de bebei!
La Multi Ani Nike!!! Multa sanatate si fericire! Asteptam vesti despre bebe Sebastian, cum a fost prima luna?
Felicitari Mari78!!! Bun venit micutei Anca Ioana!!!

Siii.... surpriza sezonului de nasteri: Felicitari Puiutza!!! Sa fie sanatos voinicul tau!

Donna 35+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Aoleu,ce am facuuut

Anna,stai,nu mai incerca-eu am facut-o lata!!
Am incercat sa ma loghez pe blog,nu am reusit si nereusind,am zis ca am uitat parola si..si de-aici nebunia

So,din VINA MEA,avem parola noua la toate conturile astea care tin de google?!!Vai de capul meu-ce dezastru?? Mai avem cum sa reparam sau..sau va trimit parola??Sa-mi fie cu iertare! Ce kkt am facut!!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Lora, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa si ca bebelina Adelina e mancacioasa!

Simona, am ramas datoare la tine cu o reteta simpla-simpla. Ingredientele: 5 oua, 2 cani zahar, 1 cana ulei, 1 cana apa minerala, 3 cani faina, 1 praf de copt nestins, vanilie/rom/coaja de lamaie. Se pun ingredientele in ordinea in care sunt trecute si se amesteca in permanenta cu mixerul. Se toarna in tava tapetata cu faina sau hartie de copt. Se baga la cuptor cateva minute pana se intareste foarte putin deasupra iar apoi se scoate si se pun fructele (visine/caise/prune). Se coace 35-40 minla foc mic/mediu (se poate incerca cu o scobitoare, e gata cand nu se mai lipeste aluat pe scobitoare). Se pudreaza cu zahar si se mananca cu mare pofta.
Edit: scuze multe pt off-topic!

Donna 35+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

zoze cred ca se poate schimba din parola cu cea veche. daca nu asta e una noua e bine venita

33+ cu bebe mic
poze

Mergi la inceput

Hai ca poate merge asa-ca sa nu ne mai trambalam cu PM-uri.In albumul burticilor,am creat un album gol cu parola-so,cine are datele contului cu poze burticoase,afla si noua parola.Vai capul meu blond natural!!

Mergi la inceput

zoze mie tot nu-mi merge

33+ cu bebe mic
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

salutam burticile!
acum o ora au plecat ai mei spre casa. misiune indeplinita! casa arata f bine, patutul este montat, am primit f multe hainute, scoica pt masina, un balansoar...si cartea "mama si copilul".
mama mi-a facut o surpriza foarte draguta si mi-a adus 2 paturici, un pled si niste camasute si caciulite, care au fost ale mele. sunt aproape nefolosite. mi-a spus ca paturicile si pledul le folosea doar la "zi mare", iar camasutele si caciulitele, mi le-a croit biata bunica(din pacate, nu mai este de ani buni), si nu am apucat sa le port niciodata.
am uitat sa va spun ca daca stau prea mult cu mama, incepem sa ne iritam reciproc. dar, am zis sa fiu calma, ca biata de ea a venit de la buzau sa imi faca mie curat in casa.
iar acum, cand au plecat, mi-am abtinut cu greu lacrimile,in fata lor. cum am inchis usa,am inceput sa , de nu mai stia al meu ce sa imi faca.
poze am sa pun zilele viitoare, deoarece camera foto nu este acasa.

am vazut 2 burtici frumoase si sexoase! ana, andreea.
donna, saru'mana pentru reteta! este un fel de pandispan cu fructe? ca am incercat si reteta asta in primavara si...esec total!

sa stiti ca de maine incep sa imi pregatesc bagajelul. dar asta nu inseamna ca bebe poate veni! ieri dimineata am facut o sedinta cu el si cu DD si le-am zis ca vreau ca dumnealui, sa vina dupa 25-26 sept. pe 25 se insoara fratele si ma gandesc, ca ar fi dragut daca as putea ajunge si eu, macar la cununia religioasa! (nunta e tot la buzau). asa ca, sper ca dd sa imi asculte rugamintea, iar bebe sa isi asculte mamica!

va !

simona cu matei 36+

Mergi la inceput

Cu parola aia postata pe contul burticilor,pot deschide pozele bebelusilor si blogul-verificat!!
Mailul vad ca nu merge cu parola veche,dar nici cu cea de la blog/bebelusi-asta nu e vina mea..

EDIT: Mailul merge!! Si merge cu parola aia dintotdeauna! O fi avut yahoo vreo problema..

Deci: Parolele de la albumul cu bebelusi,mamici si pe cea de la blog,le gasiti in mailul comun.Parola de la mail e aceeasi dintotdeauna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Felicitari Iunia!
Felicitari Mari!
Felicitari Puiutza!

Sa va fie bebelusii sanatosi, necolicosi, sa creasca mari si fericiti! Refacere usoara voua!
Am apucat doar sa vad ca au venit pe lume bebeii, ma bucur nespus, ce implinire...

35+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput