Septembrie-Octombrie 2010! Hai aniast72 !!(155)
Raspunsuri - Pagina 17
zozela spune:
Am trimis pe mailul comun datele tuturor conturilor detinute.Le gasiti in Folders. La mai multe nu ma bag..ca si asa era sa fac ditai incurcatura![]()

Cami,e tare draguta,camera bebelusului
Ana si Andreea,v-am mai zis ca v-am admirat in pozele de la nunta?
Va spuneam mai devreme ca stau prost cu memoria..
Chiiichii,nu mi-ai raspuuns
Te stresez in continuare,sa stii![]()

Edit: nr.de tel.unde le postam,ca in mail nu vad nimic![]()
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonaelena A fost foarte greu. Am aflat abia la 7 luni cind nu ne mai asteptam. Sincer am plins o saptamana si nu imi venea sa cred, imi doream mult fetita. Chiar si sotul, care initial isi dorea baietel (ca mai toti barbatii) a fost in soc si nu ii venea sa creada ca Daria nostra nu mai este. Dar apoi incet incet am inceput sa ne obisnuim. Acum sper din suflet sa nu ne zica altceva la nastere. Ca ar fi prea mult pt sufletelele noastre. Oricum ideea e ca ne dorim sa fie sanatos in rest ... ca o sa fie fata sau baiat.... nume avem pregatit pt ambele sexe (doar carutul este bleumarin). Cred ca si la voi a fost greu cu schimbarea. |
off...te inteleg.. asa a vrut DD! Sunt sigura ca a avut un scop bun! La mine s-a schimbat la 5luni!

Cristina
Toma Andrei/Alexandru 35+
anna_ivan spune:
| citat din mesajul lui zozela Am trimis pe mailul comun datele tuturor conturilor detinute.Le gasiti in Folders. La mai multe nu ma bag..ca si asa era sa fac ditai incurcatura ![]() Cami,e tare draguta,camera bebelusului ![]() Ana si Andreea,v-am mai zis ca v-am admirat in pozele de la nunta? ![]() Chiiichii,nu mi-ai raspuuns Te stresez in continuare,sa stii![]() Edit: nr.de tel.unde le postam,ca in mail nu vad nimic Siluan trebuie sa traiasca!! Mamica lui Mihai si cu Maria Sa! |
pe contul de poze burtici ai sus in stanga Docs. click acolo si gasesti datele de contact

33+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze

chichiutza spune:
Mai3 multu tare! Am descoperit varianta electronica si cred ca e ok!
Cristina
Toma Andrei/Alexandru 35+
Iunia82 spune:
Suntem acasa de 2 zile![]()
Am avut o nastere naturala usoara.
Lavinia s-a nascut la 9:45 seara, 3300 g,49 cm, scor 9.
Deocamdata nu avem colici si dormim mult, ceea ce pt parinti e minunat.
Nasteri usoare tuturor!
O sa postez maine poze cu bebica.
39+
Ana Lavinia
georgescu oana spune:
FelicitariIunia , bine ai venit pe lume Lavinia, sa fiti sanatoase sa va bucurati una de cealalta

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 34s +
Martie-Aprilie
camisv spune:
Bine ai ajuns acasa Iunia
,ne-ai dat ceva emotii
. Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii
camelia
37+ 
Buburuza_10 spune:
Gata, am ajuns si eu acasa, plecata fiind de vreo 6 ore. M-am epilat inghinal, durerea a fost suportanbila, nu am rani si nu mi-a curs sange!!! iupiiiiiiiiiiiiii!!! Maine am programare la coafor, DIN NOU, ca sa fiu mumoasa marti!!!
Aniast, multa bafta maine!!! Doamne ajuta sa ai o nastere linistita, frumoasa, cat mai putin dureroasa si un bebe perfect sanatos!!! Ma voi ruga pentru tine!!! Te asteptam cu vesti minunate!!! Sa le punem pe fete la treaba:

Alynta, am vazut burtica!!!
Foarte frumoasa si bine crescuta! 
39+ 
crina-s spune:
| citat din mesajul lui Iunia82 Suntem acasa de 2 zile Am avut o nastere naturala usoara. Lavinia s-a nascut la 9:45 seara, 3300 g,49 cm, scor 9. Deocamdata nu avem colici si dormim mult, ceea ce pt parinti e minunat. Nasteri usoare tuturor! O sa postez maine poze cu bebica. 39+ Ana Lavinia |
Felicitari IUNIA! Chiar asteptam vestile de la tine. MA bucur ca ai avut parte de o nastere uoara si Lavinia e cumintica.Sa fiti sanatoase amandoua!
Somn usor burtici!

36+
crina
cu VERONICA ELENA