Strumfi de iulie-august 2007 (193)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Multumesc fetelor!

Incep sa ma obisnuiesc cu ideea. Nu imi anunt insa familia, pana nu am confirmarea de la doctor.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vivela ma intrebai cum ramane cu jobul meu daca ne mutam. Pai ramane... in pom. Adica ar trebui sa-mi dau demisia. Si apoi eventual sa-mi caut altceva local. Om vedea, mai e pana in mai.

Musso sanatate lui gineri-miu. Astept pozici.

Stefania spor la tratat vocea, baga niste miere.

Mychy bag la sala, ce naiba sa fac, aseara am fost la legs bums and tums si am crezut ca o bat p'aia. Am bagat la flotari, abdomene si tot felul de alte cele de nu ma mai tin pe picioare. Zumba luni, abia astept.

Xerexe felicitari mamico. Eu zic ca totul e ok, sarcina usoara si bebe sanatos.

Va pupacesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

georgi, noua ne-au zis ca se va stabili in prima zi de gradi ce si cum.
dar la cresa erau imbracati toti in tricouri cu maneca scurta si pantaloni scurti/lungi. era o caldura la ei de lesinam mereu cand ma duceam sa-l iau, mai ales iarna (na, veneam si eu ca tot omul, cu haina groasa pe mine, transpiram instant cand intram acolo).
in principiu deci, tricouri multe, pantaloni scurti si lungi, chilotei si sosete. in picioare - incaltaminte usoara, eu mor la gandul ca stau incaltati atatea ore, le-am intrebat pe cele de la cresa de ce nu-l lasa in sosete/picioarele goale cand e f cald. cica n-au voie si in plus, mai trebuie sa se duca pe hol la baie. si trebuie sa se duca repede , n-au timp sa-i puna atunci incaltarile.
daca or sa iasa afara, ar trebui sa-i imbrace in functie de vreme, un hanorac sau geaca, dar oricum duci copilul imbracat cu ceva pana acolo,deci nu cred ca e nevoie de ceva in plus.
si in mod normal, incaltarile pt afara ar trebui sa fie cele pt strada, cu care aduci copilul. dar la cresa ii scoteau cu incaltamintea de interior, se murdareau ca purceii apoi intrau in clasa asa si asa stateau pana seara. ii luam seara acasa si ii curatam pt a doua zi, ca nu statea nimeni sa ne curete noua pantofii.
statea curat o jumatate de ora, apoi afara la joaca si tot asa...
sper la gradi sa ii puna sa se schimbe, ca asa e normal, nici eu nu stau in casa cu pantofii cu care ma duc afara, in primul rand ca nu e igienic, in al doilea rand ca nu e comod.

asta ref. la tzoale, la celelalte cred ca difera in functie de gradinita.

a, si un ghiozdanel/rucsacel sa pui acolo hainele de schimb pe care le duci/aduci sau alte lucrusoare.

ma duc la posta si sa platesc niste facturi, iar raman fara bani .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

fetele,eu nu stiu ce sa-i cumpar lui mihnea pentru gradi ca si imbracaminte,in afara de sosoni cu arici si talpa de cauciuc altceva sunt in ceata,ma puteti sfatui cum ar trebui sa arate "garderoba"?

georgiana,mamica de mihnea

eu pentru gradinita le-am cumparat treninguri, lui David nu i-am dat niciodata blugi sau alt fel de pantaloni, am considerat ca e mai comod in trening, ei se joaca pe acolo, se tavalesc pe jos ... si daca merge la gradinita cu program prelungit are nevoie si de pijamale. in plus, i-am mai pus in saculetul pentru vestiar si un schimb de haine (chilot, maieu, sosete, un tricou, etc.) in caz de mici "accidente"

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Eu aici la gradi duc asa: papucei de casa (din aceea gen botosei), in rucsac un schimb doua conform sezonului insa eu mereu las tricourile (unul doua) in rucsac permanent in ideea ca daca e f cald e bine sa o schimbe, plus 2 perechi de chiloti, doua de sosete.

Insa ce ma bucura e ca au si ei hainele lor si stau linistita, daca e o urgenta mi-o schimba intr-ale lor. Asta vara am dus-o la gradi intr-o bluza gen maieu (fara maneci) si avea de schimb tot la fel, am gasit-o schimbata in bluza de la gradi cu maneci scurte ca mi-au zis ca ardea soarele prea tare si au vrut sa-i acopere umerii.

Mergi la inceput

Ah si pentru sezon, ca incep ploile, costum cu totul impermeabil pentru iesirile afara, daca gasiti asa ceva e aur la casa omului, si cizme de cauciuc. Uitati www.littleadventureshop.co.uk/Kids-Outdoor-Gear/kids-waterproofs/?gclid=CKiQ8bHa_KMCFeFc4wodNmhTJQ" target="_blank">AICI costumele de ploaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

multumesc fetele,acu stiu in principiu dar ma simt asa debusolata,imi revin eu repede luni
luna,am gasit si eu cizme de cauciuc si cred ca luni ma duc sa le iau,insa costum dintr'ala nu am vazut.
fii-miu are herpangina virala,dar din cauza febrei trebuie antibiotic caci altfel se ajunge la injectabil..soo suflam si in iaurt desi starea lui e buna,mananca,bea,e vioi doar febra asta si pe buza inferioara o afta urata care se regaseste si in gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei, fetele!
M-ati omorat cu perlutele puilor!!! Cat de destepti si inventivi sunt! Sper sa nu le omoare astia creativitatea la gradi/scoala!
Karli, fara zumba, ca nu-i nevoie! Cat despre paine, mai sta ffff putin la dospit si ieseeeeeeeeeeee! Abia astept! Rabdare si veti afla totul!
Georgi, multa sanatate puiului!
Kariris, cum sa-ti zic: pamela sau sue ellen?
Xerxe, evident ca esti gravi, felicitari! Eu o tin langa, ca de obicei: poate reusesti sa faci beta hcg la 48 de ore; iti confirma si sarcina si evolutia ei. Succes mult si sarcina usoara!
Luna, multa bafta si voua cu mutarea! Si succes!
Timi, ce mai zici?
Andicu, wow, ce pui mare ai, sa fie sanatos!
Laur e cam ca dariuca danei: 100 cm si 14 kile, cam pe-acolo

Ioana, la multi ani cu intarziere, sa fiti sanatosi si multumiti!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,te pup...asteptam painea
fii-miu are 19 kg,l-am cantarit azi la medic..unde sunt?!ca mie mi se pare ca e normal spre slab,dar probabil ca e si inalt,asta n-am reusit sa aflam cat ar masura.
seara buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

georgi, sanatate puiului mic . nu suna bine diagnosticul, desi habar n-am ce e.
il duci asa la gradi luni? adica e ok?

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput