Strumfi de iulie-august 2007 (193)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare dintr-o capitala care puteeeeee!
Ne-am intors aseara, am venit dupa plaja, in maieu si pantaloni scurti, am gasit urgie aici, vant si ploaie, brrrrr!
Xerxe, felicitari!!! Si eu sunt sigura ca e bebe, asa ca ai grija de tine .
Mychy, m-am uitat pe fisa de la gradinita si nu vor ror-ul, ci numai ar-ul, nu ca asta te-ar incalzi prea tare.
Georgi, sanatate multa pentru Mihnea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Buna seara, nu am mai dat de-un secol pe aici, nici macar nu stiu ce s-a vorbit :((, sa stiti ca nu am disparut in neant ci la serviciul care imi ocupa tot timpul si de' am trecut si la partea cu cinele de dupa serviciu si tot am tinut-o asa de nici bucataria nu mi-am mai vazut-o :(, copilul e de doua zile la Lepsa, plecam si noi maine.
Suntem bine si sanatosi dar serviciul asta imi acapareaza aproape tot si nici vorba de stat pe net acolo.

Cine mai doreste sa tinem legatura imi poate trimite mail ca asa raspund mai degraba, aici nu am mai intrat de saptamani din pacate si nici nu se arata soarele in viitorul apropiat. Asa ca va invidiez un pic pe cele care mai pot deschide site-ul asta la serviciu :))

Va doresc si voua sanatate si o toamna frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna seara, ne scuzati ca nu va pupam dar avem febra. Soph e in a-4 zi de febra, nu stiu ce virus e dar uite ne tine "fierbinti" cam mult. Am fost la dr azi si in afara de un pic de rosu in gat si la fel un pic rosu la urechiuse nu are nimic.
Daca temp e sub 38 starea ei e buna, un pic mai irascibila, fara pofta de mancare dar cu un chef de joaca si de cantat de copil sanatos tun. De ieri mai sarim de 38 si ajungem si la 39...sper sa nu ne aduca virusul asta nimic mai rau.

Ca lectura pt weekend selectez ce-i mai nou in domeniul "Sophie si obsesia ei pt masini":

-i-am luat periuta de dinti pt cresa de la Boots, sigur le stiti logoul. I-o dau la Soph la care ea sara in sus de fericire "wow I have a Ford toothbrush" (am periuta de dinti Ford)

-in seara asta in loc de poveste a vrut sa o "invatam" formele pe Saya si ii ara: "uite Say cercul, vezi? patratul, inima, asta e dreptunghi si asta e Renault" dupa cum intuiti deja era rombul

-aseara il vede pe taica-su la laptop-ul meu si se ia de el "ce faci aici? asta e a lui mami, e le.. le..Lexus-ul lui mami"

Vinerea trecuta vrem sa iesim afara dar Saya cum ma intorc cum isi scoate pantofii si-mi sare Sophie in ajutor ca o incalta pe sora-sa. Da s-o incalte si in aceleasi timp o cearta. Saya protesteaza, se zvarcoleste si intr-un moment de maxima furie ii smulge la Soph papucul din mana, il baga in gura asi incepe sa-i traga palme la Sophie cu ambele palme de-o data maraind furioasa.

Dana multa putere pe ultima suta de metri, nastere si refacere usoala iti doresc.

Elena daca iti doresti sa fie bebe iti doresc asa sa fie

Vio te-am tzucat.

Luna chiar azi zilele astea m-am uitat si eu de echipament de tavalit prin noroi. www.waterproofworld.co.uk/regattapuddlesuit.htm" target="_blank">Astea mi-au placut dar mai trebuie sa mai studiez.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am revenit acasa franta dar fericita. Suntem in grafic. A ramas stabilita cezariana pentru 20 septembrie. Mai e atat de putin si totusi atat de mult, trebuie sa-mi gasesc neaparat o preocuparte interesanta saptamana asta ca sa treaca mai repede. Oricum ne mai vedem si joi asta pentru siguranta.

Musso herpangita de-asta sau cum s-o numni a avut si fetita prietenei mele acum o luna. I-a trecut destul de repede. Stiu ca i-a dat sumetrolin si nurofen. E ca o afta pe amigdale.
Chiar am in fata cerintele la imbracaminte pt gradi:
- imbracaminte de interior lejera (tricou, colanti, pantaloni de trening fara fermoare). Trebuie sa te gandesti ca e f cald acolo si ca trebuie sa-si ridice singur pantalonii, deci trebuie sa aibe un elastic lejer.
- incaltaminte de interior usoara, fara sireturi. Vezi sa nu iei mocasini din aceea grosi ca transpira.
- pijamale cu initialele copilului
- un saculet, rucsac cu un schimb complet (sosete, chilot, tricou, pantalon).

Vivela mi-am dat comanda si de homeopate astazi si mi-am luat si pudra galactogil. Le declar razboi tatelor, daca nici acum nu-si fac meseria cum trebuie ma duc sa mi le micsorez

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) sicu Eric Mihai AMR 2 S

Mergi la inceput

Musso multa sanatate lui Mihnea.

Cygni si pe mine ma cocoseaza si la lucru si acasa si intru pe DC doar pe furate.

-gata m-a lasat memoria, nu stiu ce-am vrut sa mai scriu....

Mergi la inceput

Of Timi au venit virusii si la voi... Insanatosire grabnica.
E clar ca-i plac masinile, cine stie ce ucenic de-a lui Ford o fi fost intr-o viata anterioara.

Mergi la inceput

Dana ma bucur ca sunteti bine.
Mini coper-ul e favoritul ei dar deocamdata nu stiu daca a fost ceva in domeniul masinilor ca aseara era f interesata de brandurile din moda. A stat si m-a cicalit sa i le numesc in Vogue-ul meu. (mda am vazut un reportaj de curand si mi-am luat editia US de septembrie) plus ca e obsedata si de haine, bijuterii, pantofi, parfumurile.
Numa ce-o aud "mami I love your necklace/bracelet" etc, la fel si cu hainele. Observa imediat daca am ceva nou si-i sclipesc ochii ca diamantele daca ii place.
Deja pot sa zic ca am partener de shopping de nadejde

Am uitat sa adaug la lista Franta si Luxembourg-ul
Inca ne mai zice ca crea in Fr si Lux
Azi ii povestea pe net la Nana (maica-mea) ca pe dr o chema Sophie si era din Fantza, "e fantzuzeasca, stii?"
Ieri nu l-a lasat pe taica-su sa ia decat f putin din borcanul de miere ca e din Fantza si-i al ei. (chiar de acolo l-am adus dar pt toata fam.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare.

Musso, sanatate lui Mihnea! daca nu sunteti multumiti, gradinita se numeste Academia Piticilor, e pe str. N Iorga vis-a-vis de biserica.

Mychy, costa 430 lei/luna la program scurt si 600 lei la program lung. Noi il dam la scurt.

Intre timp i s-a facut loc la Pedagogic la grupa de dimineata, cum vroiam, dar acum nu prea ma mai incanta ( am aflat ca dai pe langa pt tot felul de cereri, fonduri, etc aproape de cat dai la privat si ca atentiile sa traiasca daca vrei sa-ti fie copilul bagat in seama).
O sa incercam cateva zile, sa testam, sa vedem daca ne place, si las pe asta privata in stand-by. Desi, fie vorba intre noi, imi cam vine s-o sabotez pe aia de la stat in fata lui tati ( care insista..).

Xerxe, felicitari, eu zic ca-i bebe! Sa dea DD sa fie cum vrei tu!

Timi, sanatate multa! ce tare e Sarah cu marcile de masini!

Danagh, ce putin mai ai!..Doamne-ajuta, sa fiti sanatosi si sa te refaci repede!

Vio, multumim. Si mie mi-e teama de gradi asta de cum zici tu..mai ales cand am auzit ca la Pedagogic unde vrem totusi sa testam ( ca tot ne-a acceptat acum la stat, cum am vrut), sunt peste 30 de copii in grupa! cum naiba sa fie atenti cu fiecare ce/cat poate, cand e una la 30 de copii ?!

Luna, bafta cu jobul sotului, sa iasa cum vreti voi!

Mergi la inceput

Andicu nu e una singura la 30 de copii. Sunt doua. Insa e drept ca una dimineata si una dupa-amiaza. Bine, pana la urma tot una e, dar barem nu intreaga zi. Si, sincer, desi sunt inscrisi initial 30 de copii in grupa iti garantez ca mai mult de 20 nu vor fi zilnic in clasa. Mai sunt care se retrag din diverse motive, care nu se adapteaza sau se muta la alte gradinite...., sunt bolnaviori sau pur si simplu in anumite perioade stau cu altcineva. De ex eu desi am prins loc la gradi, o voi duce prima saptamana apoi o luna nu fiindca vreau sa mai creasca un pic si bebe sa prinda si el ceva imunitate. Unii se mai duc la bunici, in concedii...etc.

Timi f tare Soph

Mergi la inceput

merci Andiciu si eu va doresc sa stea departe virusii de voi.

Mergi la inceput