Strumfi de iulie-august 2007 (193)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Sanatate multa lui Mihnea, Georgi!
Nu e de joaca cu asa febra mare si dintr-o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

da stiu,toti copiii care au fost prezenti au facut febra,inclusiv galusca cea mica de doar 2 luni aseara a facut un 39 cu 2,au fost cu ea azi la medic si i-au spus ce e sanatoasa,nu are nimic decat aceasta febra si ca e o viroza...maine mergem si noi la medic sa vedem ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

georgi, sanatate lui Mihnea . nu-l lasa cu febra asa mare, chiar daca e "numai o viroza".

Stefania, cum e Andre?

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata
Am avut ultima menstruatie pe 1 august si am simtit eu asa, niste crampe abdominale maia ltfel decat cele pre-menstruale. Mi-am cumparat alaltaieri un test si ...nu m-a lamurit. Exista o a doua liniuta, dar subtire tare si stearsa ca intensitate. Ieri am mai facut un test, care avea a doua linie un pic mai clara, dar tot stearsa ca intensitate fata de linia de control. Imi amintesc parca, cum pe 31.12.2006 am facut test de sarcina(la Razvan) si a doua linie era mai subtire si mai stearsa ca linia de control.
Voi cum ati interpreta rezultatul?
Oricum, o sa mai iau azi un test. Din pacate, la medicul meu ginecolog nu mi se poate face programare mai devreme de joi, 16 sept.
Dac nu sunt convinsa inca, ca sunt insarcinata, parca nu ma pot bucura si nu pot fi inca euforica...Am o retinere

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Felicitari Xerxe draga, sigur esti insarcinata . Eu si la Daria si la Eric am avut a doua liniuta stearsa, stearsa. De fapt nici nu era continua, doar intr-o parte. Eu zic sa te bucuri

Musso sanatate lui Mihnea, sa dea Domnul sa-i treaca febra subit cum a si venit, fara nimic altceva.

Vivela multumesc mult, chiar astazi o sa ma duc sa-mi dau comanda. Te pup

Plec la Bucuresti la control, ne "auzim" pe seara. Sa fiti cuminti,.....

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) sicu Eric Mihai AMR 2 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele

VivelaAndre este bine, i-a trecut raceala. Am tratat ciuperca din gurita si mananca bine. Nu doarme mai mult de 3 ore legate noaptea dar e super bine pe langa ce pateam cu Catarina care se trezea din ora in ora.

Xerxe asa a fost si la mine, si la prima si la a doua si la a 3 a sarcina. Cand am pierdut-o pe a doua a fost imediat testul negativ. Asa ca Felicitari!!! Sa fie o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Luna bafta cu jobul sotului, sa fie cum va doriti.
Eu am racit, ma doare in gat si am o voce super sexy.

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

felicitari, Elena, mai mult ca sigur esti insarcinata. .
daca nu esti convinsa, mai fa un test peste vreo 2 zile si o sa se vada mai bine liniuta a doua. sau un test de sange, desi eu stiu ca la asta ai rezultatul tot in 2-3 zile (rar gasesti clinici sa ti-l dea a doua zi).
eu m-am bucurat de un test pozitiv si atunci cand a doua liniuta o vedeam doar eu .
sarcina usoara .

stefania, sanatate multa, incearca sa te odihnesti pe cat posibil, sa nu-ti dai peste cap sistemul imunitar. eu cand sunt obosita rau racesc imediat.
pupici lui Andre .

dana, sa vii cu vesti bune de la doctor. ce mai zboara timpul asta, mai ai atat de putin.
vroiam sa te intreb daca s-a intors bebe regulamentar pana la urma, dar mi-am amintit ca faci cezariana, asa ca nici nu mai conteaza asa mult.
aveam pe undeva scoase niste homeopate care te ajuta sa te refaci dupa nastere, in sensul ca limiteaza mult sangerarea post-operatorie si durerea. am luat si eu - parca Arnica si kali carbonicum, dar mai bine ma uit sa-ti zic sigur.
(eu cred ca m-au ajutat mult, am sangerat fff putin dupa nastere, si s-a vazut asta, ca ma tineam pe picioare, spre deosebire de prima nastere cand lesinam si daca stateam in fund in pat).

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou........
andicu, ce bine crescut e filip....felicitari. ai un baiat si jumatate . bafta la gradinita si ma bucur ca ai gasit una pe gustul tau. asa de curiozitate cat costa?
xerxe, ce vesti bune!!!!!!! totusi un test de sange ti-ar confirma 100% sarcina. eu iti doresc sa fie II clare, si in cazul asta o sarcina usoara.........
luna, imi place despre "mobilitatea" voastra......in cazul in care e asa de greu cu joburile , accepti orice numai sa nu ramai pe uscat. pana una alta tu.....go zumba ca ai de impresionat pe cineva
kariris, dar ce activitati intense ai tu acolo......ti-ai facut un adevarat ranch.
karli,bfta ca gasit job. sa stii ca ma batea gandul sa imi incerc norocul la vreo gradinita, dar la cat de aglomerat e cartierul si la cate gradinite sunt, nu crred sa am vreo sansa. poate la vreo particulara....dar la ce scoruri sunt nu cred sa ne permitem.
cu gradinitele astea particulare intotdeauna am zis ca e mai mult asa praf in ochi, si snobism din partea parintilor, insa ma uit la locul de joaca ce specimene sunt, cat de agresivi si prost crescuti sunt, si parca ma bate un gand sa fac un sacrificiu si sa-l dau la o particulara..nu stiu daca e andrei mai linistit, insa la locul de joaca intotdeauna e dat la o parte de cei care considera ca : e casuta mea, e toboganul meu etc etc. andrei nu are chestii d'astea. se da la o parte si-i lasa. ce e drept, nici nu are cu cine semana pt ca tupeul nu ne caracterizeaza nici pe mie nici pe tatasu.
dana, sant te intorci cu vesti bune....
ioanaiub, la multi ani retroactiv!!!!!
vivela, tu ar trebui sa faci o lista cu homeopatele astea, care si pt ce e buna. zau....daca au aceiasi eficienta ca si alea pt sindroame.....sunt mana ceresaca!
carla, sunt tare curioasa cum e sa fie cu lipsa ROR-ului la gradinita pt Saby.te urmaresc.....
georgiana, felicitari pt nasit si multa sanatate lui Mihnea. tu cand ii faci ROR-ul??
mai e cineva in "culpa" adica fara ROR? am eu un fix cu lipsa lui si inscrierea la gradinita. nush de ce ca nici nu l-am inscris

va pup

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

neatza
vivela,dana..multumesc..nu-l las,l-am urmarit si azi noapte,i-am dat antitermic la 4 ore ca asa face febra si acu la 2 ma duc cu el la medic.
xerxe,si la mine a doua liniuta era pala cel putin la primul test ca l-am facut seara,a doua zi dimineata am mai fact unul si se vedea mult mai bine.felicitari!!!

Mergi la inceput

mychy,trebuia sa-l fac saptamana asta dar avand in vederea ca e racit il aman,dr mi-a dat deja avizul cu el trecut dar nu scapam,asta e,sper sa fie bine.

fetele,eu nu stiu ce sa-i cumpar lui mihnea pentru gradi ca si imbracaminte,in afara de sosoni cu arici si talpa de cauciuc altceva sunt in ceata,ma puteti sfatui cum ar trebui sa arate "garderoba"?

Mergi la inceput