Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 43
Leditia spune:
Dodo,da,nu am vazut bine ce ai scris,al meu e bertoni,nu cred ca difera,cumva trebuie sa fie mai micute pelerinele astea,caci o am pe cealalta si e imensa.Insa pana acum zau ca nici nu m-am gandit,ca a fost frumos afara.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Revenind la dezbaterea problemei cu distribuitorii. Eu cred ca daca nu se va face ceva in sensul asta, vor fi tot mai putine persoane dispuse sa colecteze sute de haine si sa le distribuie pe banii lor. Deja sunt persoane care au zis ca renunta. Pt unii conteaza sa platesti 100 de lei lunar pe taxe postale, numai din ce distribui, nu mai vorbesc si de altele. Eu sunt in continuare pro. Si nu numai atat, dar daca se va institui aceasta regula, voi reincepe sa colectez si sa distribui. |
Am adaugat la Regulament
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
simonapro spune:
Ieri am trimis coletul pentru ancadragoman.
Si eu sunt de parere, sa aiba anumite beneficii fetele care distribuie colete, toata admiratia pentru ele
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Leditia .Insa pana acum zau ca nici nu m-am gandit,ca a fost frumos afara. |
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
carminabulina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexandrina
Nu cred ca e cea mai buna idee, nici cu cadouas, nici ca ele sa faca urmariri, nu cred ca le lipseste. |
Hei asta era la misto . Doamne fereste de asa ceva...
Eu nu am spus ca 100 lei nu ar conta pentru cineva, ba din contra conteaza cateodata si 5 lei. Doar ca astfel de cazuri sunt rare si rar se intampla si cred ca atunci cand nu mai poti sustine un ajutor nu-l mai oferi si este de inteles.
Pana la urma, oricum s-ar decide eu cred ca pot decide ce fac eu. O idee buna este si cea cu trimiterea produselor la mamicile cu caz la bazar...
Piselino ceream o confirmare de plata dar nu mai stiu pentru cine. Caut si iti spun.
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexandrina
Am adaugat la Regulament "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
am citit la subiectul dedicat mariei(cristina) ca si ING solicita comision de depunere la casierie.
nu treceti si asta la regulament?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alexandrina spune:
citat din mesajul lui alex_andra am citit la subiectul dedicat mariei(cristina) ca si ING solicita comision de depunere la casierie. nu treceti si asta la regulament? |
Am scris si la Cazuri
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
georgipuia spune:
citat din mesajul lui simonapro Si eu sunt de parere, sa aiba anumite beneficii fetele care distribuie colete, toata admiratia pentru ele |
Subscriu... eu le admir pentru initiativa, ca si mie imi e greu uneori sa fac colete si sa bat drumul la posta, mai ales ca de multe ori trebuie sa pui colet si nu ai cu ce plati... si eu vad fata sotului (care doar cu fata se exprima ca altfel nu indrazneste)... si eu pun strict ce donez eu, si nu-s chiar multe, dar cine trebuie sa puna 4-8 colete pe saptamana si de diverse dimensiuni...
Nu stiu care este solutia cea mai buna, dar trebuie tinut cont si de efortul lor.
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
kid spune:
Si eu sunt de aceeasi parere.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Dodo-pui spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kid
Si eu sunt de aceeasi parere. |
Subscriu
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!