Bazar umanitar***42***

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Am trecut si eu in listutza pelerine de ploaie pentru www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carucioare-sport-B308.html" target="_blank">carucior DOUCEUR...caci o sa am de mers..."de la o usa la alta" si va trebuie sa ma misc "la pachet" iar cand ploua E musai sa ies si cu dupa noi si am nevoie de o pelerina/prelata impotriva ploii

PS: am pus link cu tipul de carucior(bine al Isabellei e rosu) dar exact asa arata ca cel din link

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Am scris asta la cateva cazuri, dar e valabila la toate, o scriem in regulament si mai clar daca trebuie si nu mai e permis sa fie incalcata:

Responsabilului de caz umanitar i se cere, prin regulament, un asa-zis raport lunar in care sa apara:
- suma primita in ultima luna
- destinatia banilor
- starea cazului sau/si ce se mai necesita ca ajutor

Acesta este un minim de prezenta cerut la umanitare. Sa zicem, pana la data de 7 a lunii (daca exista urgente se accepta si motivari).

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

NU.
Absolut nu sunt de acord. E totusi vorba de minim 28 de zile in care, din nici nu vreau sa scriu ce motiv, sa vii si sa scrii doua vorbe.
Asa cum o fac mamicile mult incercate
Este o regula si nu sunt de acord cu nicio prelungire.

Asta in caz ca se supune inchiderea cazului "Marius", eu votez pt inchidere imediata.
Si am fost cea care a scris penultima la subiect acu o luna si o zi.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Am trecut si eu in listutza pelerine de ploaie pentru carucior DOUCER...caci o sa am de mers..."de la o usa la alta" si va trebuie sa ma misc "la pachet" iar cand ploua E musai sa ies si cu dupa noi si am nevoie de o pelerina/prelata impotriva ploii

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Dodo, ca mi-ai adus aminte : am si eu nevoie de o pelerina pt ploaie. Ia sa ma trec din nou pe lista

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Si eu vreau pelerina de ploaie,dar pt carut sport(exista asa ceva??)ca pt carut normal am si nu am ce face cu ea.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am intrat si eu in listuta si am notat,sper sa se vada

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Am scris asta la cateva cazuri, dar e valabila la toate, o scriem in regulament si mai clar daca trebuie si nu mai e permis sa fie incalcata:

Responsabilului de caz umanitar i se cere, prin regulament, un asa-zis raport lunar in care sa apara:
- suma primita in ultima luna
- destinatia banilor
- starea cazului sau/si ce se mai necesita ca ajutor

Acesta este un minim de prezenta cerut la umanitare. Sa zicem, pana la data de 7 a lunii (daca exista urgente se accepta si motivari).

NU.
Absolut nu sunt de acord. E totusi vorba de minim 28 de zile in care, din nici nu vreau sa scriu ce motiv, sa vii si sa scrii doua vorbe.
Asa cum o fac mamicile mult incercate
Este o regula si nu sunt de acord cu nicio prelungire.

Asta in caz ca se supune inchiderea cazului "Marius", eu votez pt inchidere imediata.
Si am fost cea care a scris penultima la subiect acu o luna si o zi.

Propun sa se dezbata in continuare aici, sa nu mai activam subiectul de Dezbatere, acum zic ca este loc aici.
Cazul Marius nu este singurul la care nu s-a dat raport, insa este foarte rarefiat, cu siguranta.
Va rog sa va spuneti parerea cat mai multe.
Hai sa modificam regula in ce aspect vreti, si o vom aplica cu severitate.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Si eu vreau pelerina de ploaie,dar pt carut sport(exista asa ceva??)ca pt carut normal am si nu am ce face cu ea.

Pai pt carutul sport DOUCER am "cerut" si eu-poate apar mai multe la bazar

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

deci cei 7 lei care i-a depus arcadia pt mine pls sa fie in contul carticelelor de la Duki mai depun eu 1 leu diferenta pt ca am alt ceva mai mic ca valoare de platit si cand fac eu plata celorlalte voi depune 1 leu asta care ramane si cu 5 lei care i-am primit de la alina_5 pt astia http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATECRITICE#5489205348088111970deci 6 lei in plus o sa depun.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Revenind la dezbaterea problemei cu distribuitorii.
Eu cred ca daca nu se va face ceva in sensul asta, vor fi tot mai putine persoane dispuse sa colecteze sute de haine si sa le distribuie pe banii lor.

Deja sunt persoane care au zis ca renunta.
Pt unii conteaza sa platesti 100 de lei lunar pe taxe postale, numai din ce distribui, nu mai vorbesc si de altele.

Eu sunt in continuare pro. Si nu numai atat, dar daca se va institui aceasta regula, voi reincepe sa colectez si sa distribui.

Oricum, din punctul meu de vedere nu e nicio suparare daca nu se va aplica aceasta regula si am sa continui sa fac ce fac acum, adica fac cate un pachet de haine si le trimit direct mamelor cu caz.
Si atunci nu se mai supara nimeni, pt ca la ele regula e clara cu pecu.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Si eu sunt pt mentinerea termenului de 1 luna.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput