Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 44
ana l spune:
Alexandrina, si eu sunt pentru termenul de 1 luna. Fara prelungiri.
Dupa cum am vazut aici la bazar, fetele cu caz au macar o prietena apropiata aici si in caz de urgente, se anunta la telefon si lasa mesaj pe forum. Deci prelungirea nu isi are rostul. Mai ales cind e vorba de un responsabil de caz, nu de titular.
Am mai scris de multe ori, ca raportul lunar nu trebuie facut ca o obligatie. Intru pe data de 1, scriu ce am primit si ne vedem pe 1 data viitoare. Exista si o obligatie morala fata de oamenii de aici care isi aduc contributia pentru a intra niste banuti acolo unde e nevoie.
Iar regula cu recompensa... am inteles-o si pe Carmina, si pe Nerantula ( sau tabara cealalta). La criza financiara de acum din toate buzunarele, e greu sa iti rupi si 3 lei pentru posta, nu mai zic de sume mai mari.
Dar donatorii, indiferent ca sunt distribuitori, sau donatori, trebuie rasplatiti cumva.
Alexandrina, tare priceputa esti sa ne usurezi viata cu documente simple, in care putem adauga si noi ceva. Am voie sa trec in lista de dorinte si numerele cistigatoare de la loto?
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
alexandrina spune:
N-am priceput clar cu ce nu sunteti de acord din ce-am scris eu.
- data de raport - maxim 7?
- ca daca sunt plecati la tratament sa poata da raportul (de bani) cand se intorc?
- ca e un minim cerut raportarea lunara?
Daca aveti alta idee, propuneti, trebuie sa fiti constructive cu ceea ce scrieti, nu puneti un "NU" mare pe tot ce-am scris.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
kid spune:
Am fost de acord cu ce ai scris, mai putin partea cu 'daca exista urgente se accepta si motivari'
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ana l spune:
Eu intelesesem 30 zile calendaristice plus inca 7 prelungire.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Am fost de acord cu ce ai scris, mai putin partea cu 'daca exista urgente se accepta si motivari' |
Pai daca cineva merge la spital 2 saptamani si n-are acces la conturi cum sa procedeze?
Ma refeream ca raportul sa se faca intre 1 si 7 ale lunii pentru luna precedenta.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Dodo-pui spune:
1-Eu sunt pentru acea luna....fara prelungiri dupa o luna in care nu ai scris...daca n-ai putut puteai transmite cuiva si scria ceva despre caz.
2-Daca sunt probleme...se poate anunta ,,,si persona poate da si acel raport chiar daca-i cu 7 zile mai tarziu....dar pana sa fi aparut problemele a intrat si a scris cevva de caz...a anuntat problema
Nu stiu daca-s inteleasa....nu stiu cum sa scriu altfel
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
RHYANNA spune:
citat din mesajul lui ana l Interesanta regula ati "nascocit". Poate in felul asta va creste cu mult numarul celor care doneaza/ distribuie produse. Cumva trebuie si ele rasplatite. copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008) hainute de vanzare |
sunt intru totul de acord
cred ca meritau si fetele de atata timp o bonificatie
SA STITI CA SUNTEM ALATURI DE VOI!!!!!!!!
kid spune:
Si eu am inteles gresit raport lunar, credeam ca este vorba macar de a posta o data in termen de 30 de zile despre caz. In cazul in care nu se scrie nimic timp de o luna la subiect, atunci fara nici o prelungire.
Situatia conturilor, cati bani au intrat, eu zic ca este bine pana pe 7 pentru luna anterioara, cu anunt in caz de intarziere.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
cris_82 spune:
laura am primit colierul
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Laura25 spune:
citat din mesajul lui cris_82 laura am primit colierul brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor BAZAR |
Ma bucur
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me