Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 39
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Daca mai doreste vreun sot sa ma pupe, sunt pe faza, sa stiti Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara AMR 5 saptamani !! |
al meu ca e un pic cam infoiat cand vede colete
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Nerantula spune:
Al meu nu le vede
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 5 saptamani !!
ancadragoman spune:
pai nici asta pe toate ca facea infart de mult si bine ca mai pleaca din canbd in cand la peste ca at pleaca grosul la posta
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
flavia ramona spune:
Daria, nu e nicio problema, nu e graba, numai te rog un sms sau PM cand pleaca coletul sa pot sa ma duc la posta sa verific.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
madyrizi spune:
sotul meu imi face semn ca am luat-o pe aratura cu capu'. mai ales cand m-a vazut ieri cu 6 colete (3 ditamai) pe care le-am carat tocmai de la posta, care nu-i asa aproape....
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Flowers spune:
citat din mesajul lui luy arcadia, ma bucur mult ca-ti place costumasul si ca este bun . Sa-l purtati sanatoase si cu placere ! Flowers, am vazut ca ai licitat bluzitele, dar nu-s cam mici pentru voi ? Ca acusica implineste frumoasa ta 2 ani. Vezi ca le-am pus si deimensiuni, pt orientare ( sunt mai scurte decat bluzitele 18-24 luni de baieti ). Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 36+ cu la purtator |
Ai dreptate, poti sa le dai inchidere rapida?Merci mult!
alexandrina spune:
Deci zici "Cristina"? Cum s-o numim la bazar, Maria sau Cristina?
citat din mesajul lui adablackcat Incerc sa adaug produse pt. maria_rubi dar e impreuna cu siluan... Adica n-o pot selecta doar pe ea. Ce m-oi face???? |
Alegi unul dintre cazuri din lista, si scrii mare ca e si pentru celalalt caz.
Admin a zis ca nu poate face selectie multipla.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
citat din mesajul lui PIDANA Buna seara! Am incarcat si eu o bluza de fetita la bazar. |
Super! Bine ai venit!
arcadia trimit PM tie. curand.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
alexandrina spune:
citat din mesajul lui flavia ramona Buna seara, Am licitat si eu pentru aceasta rochita si am castigat. Plata e facuta si confirmata aici de Leditia. Mai trebuie plata confirmata de moderatori? Ma iertati, da e tarziu, sunt obosita si nu am inteles exact. |
Am cautat in tot subiectul si-am gasit confirmarea, data viitoare sa dai link sau reply cu quote la ea, te rugam.
Am trimis si mailul de confirmare.
alexandrina spune:
citat din mesajul lui saryta Am primit toate coletele, dar inca nu le-am deschis ... suntem in spital operati de apentice si cu mici complicatii - cu Andra. Revin sambata. Multumim! |
Uff, trebuie sa fie tare greu. Mie in concediu imi tremurau genunchii in timp ce faceam bagajul de spital in creierii muntilor la 2000 de metri, era baiatul meu suspect de apendicita si eram la un pas de-a cobori cu Salvamontul.