Bazar umanitar***42***

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

mai as bazari eu dar nu vreau sa fiu rea asa ca mai las bluzite cui le vrea nu ma mai bag sa nu va suparati ca iau eu tot oricum am de platit destul si vb voastra mai intai sa platesc si cu pestele sotului meu vom vedea peste vre-o 2 zile ce nor a avut deasupra sau nu pt ca nu vine asa usor acasa dar maine dorm toata ziua asa de ciuda ca am umblat astazi si intr-adevar mady ma lauda dar nu e multumit ca nu i-am scos si caziere si certificate fiscale care se dau in nume propriu sau cu procura facuta la notar ca una facuta de mine aveam eu dar........ si intrebarea lui a fost dc el va putea rezolva ce nu am putut eu? ca sa vedeti ce nerecunoscator am dar nu-i nimic ca data viitoare fac totul pe numele meu si o sa fie si venitul tot al meu si sa vedeti ce shoping atunci fac si eu caz de necaz acum ca ma doare capul si o sa fug la culcare.aaaaaaaaaaaa cu coala de hartie deci ei isi si notau intrebuintarile care le gaseam cred ca asa ne vor departaja dupa nr de intrebuintari ale hartiei eu le-am zis ca impachetez colete in hartie noroc ca nu au intrebat ce colete ca ii bagam in ceata oricum cand le-am zis cu ce se ocupa fosta firma la care am lucrat si ca faceau jucarii Smooby au intrat pe net sa vada ce jucarii sunt alea de nu stiu ei firma deci...........fara cuvinte firma de recrutare erau acesti doi insi cu varste cuprinse intr-e 20-25 ani.Traim in Romania nu?
Noapte buna fetelor caci eu nu mai poci revin dimineata cu forte noi

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna seara,

Am licitat si eu pentru aceasta rochita si am castigat. Plata e facuta si confirmata aici de Leditia. Mai trebuie plata confirmata de moderatori? Ma iertati, da e tarziu, sunt obosita si nu am inteles exact.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Io reinnoiesc doua rugaminti:

- cantar de bebe, la maximum 100 de RON
- ghetute inalte/botinute imblanite, care sa arate de la foarte bine in sus, marimea 22

Pentru Daria imi trebuie, ea poarta acum 21, dar ma gandesc ca incaltamintea de iarna, fiind imblanita, trebuie 22, mai ales ca nu baga piciorul gol in ea.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

si astea:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3695&n=Pijama---9-12-luni
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3696&n=Pijama---18-24-luni
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3697&n=Pijama---18-24-luni
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3701&n=Set-de-3-pantaloni-de-casa-1-2-ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Am primit toate coletele, dar inca nu le-am deschis ... suntem in spital operati de apentice si cu mici complicatii - cu Andra. Revin sambata.
Multumim!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

saryta Multa sanatate!

Selene Azi vazusem un cantar la mica publicitate aici si m-am gandit la tine, insa am crezut ca poate l-ai vazut si nu te mai stresez.

alex_andra Multumesc de raspuns; intr-adevar se pot scrie comentarii si despre cumparator, daca plateste la timp, daca ridica colete, etc.

Noapte buna

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saryta

Am primit toate coletele, dar inca nu le-am deschis ... suntem in spital operati de apentice si cu mici complicatii - cu Andra. Revin sambata.
Multumim!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

multa sanatate micutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Confirm urmatoarele plati
15 ron de la S.M.M (mikaeela)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Buna seara,

Am licitat si eu pentru aceasta rochita si am castigat. Plata e facuta si confirmata aici de Leditia. Mai trebuie plata confirmata de moderatori? Ma iertati, da e tarziu, sunt obosita si nu am inteles exact.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

FLAVIA,
ar fi o problema: daca nu ai urgenta, eu abia pe 20 septembrie pot trimite coletul cand ma intorc la servici unde am toate accesoriile si nici nu trebuie sa alerg km pana la posta

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

arcadia, ma bucur mult ca-ti place costumasul si ca este bun . Sa-l purtati sanatoase si cu placere !

Flowers, am vazut ca ai licitat bluzitele, dar nu-s cam mici pentru voi ? Ca acusica implineste frumoasa ta 2 ani. Vezi ca le-am pus si deimensiuni, pt orientare ( sunt mai scurte decat bluzitele 18-24 luni de baieti ).

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 36+ cu la purtator

Mergi la inceput