Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 37
arcadia spune:
alexandrina, eu credeam ca am mutat tot in bazarul nou. poti sa imi dai link la ce mai e de la mine, te rog frumos?
Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
Eu sunt pentru. Stiu ce inseamna ca platesti taxele postale si sa nu mai ai bani sa platesti produsele pe care le-ai licitat. Stiu ce inseamna ca devina sotul iritat din cauzele urmatoare: bani cu carul la posta, facut pachete pana la 2 noaptea, munti de haine in casa, trimis sot la posta cu zeci de pachete Deci, din partea mea, e binevenita aceasta idee Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Zici ca ai descris situatia de la mine... Sa vezi ce fain e cand mi se suie Daria pe pachete, imi fura scociul, mi-l desira... A, si cand scriu adresele, tare interesata mai e... Sau ia buletinele de expeditie gata completate si le mazgaleste...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
arcadia spune:
Alex@Sara, pentru vanatai/lovituri eu folosesc arnicare, stick cu arnica pt copii (de la nelsons), dar daca pielea e crapata nu merge. in schimb umflaturile de la lovituri le rezolva imediat
arcadia spune:
Sunt de acord cu regula propusa de Nerantula si bravo pentru inventivitate
diana2242 spune:
Vai am lipsit o zi si am de recuperat o groaza ce de marfa noua stau si analizez acus ca am culcat un pitic rupt in doua care a dormit azi doar jumatati de ora,am avut de rezolvat niste acte la Medgidia si asa interesant a fost sa ma rog de fiecare angajat in parte sa ma serveasca cu acte pe mine in numele sotului care si-a pus palma si a plecat la peste de nu va inchipuiti dar macar nici lui nu i-a mai priit pesteleam fost si la un interviu unde am dat de 2 pusti care ma intrebau ce utilizari are o coala de hartie altele decat cea pt care a fost conceputa coala adica pt scris ce sa va zic asta a fost ciresica de pe tort si m-a mai scos putin din starea de la Medgidia dar acum stau linistita si caut in bazar de citit am citit acum ma duc la noutati.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
madyrizi spune:
moama, diana, cred ca a simtit un nor negru deasupra capului cat a stat la pesti, de aia nu i-a mers.
si nu te-a felicitat cat de descurcareata esti? cat de bine te pricepi sa le descurci tu pe toate? la mine asa e .
sa nu mai fii supi.
ia sa te vad ce bazaresti...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
alex_andra spune:
scrii parerea ta despre cumparator.
cel putin asa am vazut ca se practica la alte site-uri, gen okazii.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 Vai am lipsit o zi si am de recuperat o groaza ce de marfa noua stau si analizez acus ca am culcat un pitic rupt in doua care a dormit azi doar jumatati de ora,am avut de rezolvat niste acte la Medgidia si asa interesant a fost sa ma rog de fiecare angajat in parte sa ma serveasca cu acte pe mine in numele sotului care si-a pus palma si a plecat la peste de nu va inchipuiti dar macar nici lui nu i-a mai priit pesteleam fost si la un interviu unde am dat de 2 pusti care ma intrebau ce utilizari are o coala de hartie altele decat cea pt care a fost conceputa coala adica pt scris ce sa va zic asta a fost ciresica de pe tort si m-a mai scos putin din starea de la Medgidia dar acum stau linistita si caut in bazar de citit am citit acum ma duc la noutati. Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar |
sunt tare curioasa
ce alte utilizari i-ai gasit colii de hartie?
alex_andra spune:
boti, sa stii ca am primit avizul tau de acum 2 zile, dar nu am apucat sa ajung inca la posta
PIDANA spune:
Buna seara! Am incarcat si eu o bluza de fetita la bazar.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3663