Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 40
alexandrina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nerantula
Te numesti distribuitoare (adica se aplica regula) pentru cele 8 produse preluate, pentru celelalte esti donatoare.
E vorba de 'demnitatea' de donatoare |
Sincer, nici eu nu pricep diferenta de "prestanta". Dar sa scrie cineva regula ceea si vedem ce iese
Inca ceva, la care m-am gandit in rastimp, noi de la verificare nu putem vedea cat ati facturat voi, ci doar cat s-a cerut initial oferit la final, daca aveti colete peste un kilogram anuntati cumva. Dinainte daca se poate
diana2242 spune:
Imi place noua regula dar daca tot e regula dc nu e pt toata lumea si aici ii dau Dreptate Carminei nu vreau sa dezvolt prea tare subiectul dar nu vi se pare corect sa isi primeasca toata lumea cumva taxele innapoi?eu as propune de la un nr de 20 produse de exemplu persoana care le doneaza sa isi recupereze taxele postale in felul asta cred ca am fi toate influentate sa donam mai mult.Asta e parerea mea.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
madyrizi spune:
avand in vedere ca mi-am umplut toate locurile posibile cu haine pt. mihaita am hotarat (in sfarsit) sa nu mai cumpar deocamdata nimik.
asa ca ma axez pe urmatoarele:
- haine pt. baiat de 8 ani (bluze cu maneca lunga, camasi, pantaloni negri - blugi sau raiati, sosete, pantofi nr. 34, adidasi nr. 34-35, pijamale),
- haine pentru cucoane marime 44 (in special bluze cu maneca lunga, pantaloni marime 33 - blugi de preferinta sau raiati)
- patura pt. pat de doua persoane (sau cuvertura)
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
iarna spune:
buna ziua.
am primit azi jucariile de la boticelina.
Multumesc, sunt frumoase... fetita mea deja roade sapca ratoiului Donald.
sa aveti o zi frumoasa chiar daca afara ploua.....
alexandrina spune:
Am scris asta la cateva cazuri, dar e valabila la toate, o scriem in regulament si mai clar daca trebuie si nu mai e permis sa fie incalcata:
Responsabilului de caz umanitar i se cere, prin regulament, un asa-zis raport lunar in care sa apara:
- suma primita in ultima luna
- destinatia banilor
- starea cazului sau/si ce se mai necesita ca ajutor
Acesta este un minim de prezenta cerut la umanitare. Sa zicem, pana la data de 7 a lunii (daca exista urgente se accepta si motivari).
Pricipit?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Jasmin012 spune:
Buna, fetele
Reinnoiesc si eu o cerere: caciuli si strampi pt Lucasul meu.
Caciulile pot avea in partea cea mai larga cam 50 cm iar dresurile cam 32, 33 cm pe cracul interior.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmin012 Buna, fetele Reinnoiesc si eu o cerere: caciuli si strampi pt Lucasul meu. Caciulile pot avea in partea cea mai larga cam 50 cm iar dresurile cam 32, 33 cm pe cracul interior. |
Eu cu documentele:
https://docs.google.com/document/edit?id=1o9YZrLjY-7O7mn7-10ZiIq9XP7NJXuE6cqGeHF-rKmU&hl=en
- poate sa modifice oricine in el (motiv pentru care o sa-i facem periodic copie)
- cine scrie, dupa ce ii e indeplinita dorinta, sa si stearga.
Edit:
- scrieti la inceputul listei, nu la sfarsit
madyrizi spune:
alexandrina, scriem pur si simplu sau punem si in paranteza la coada dorintei cine doreste? adica
- ...... (madyrizi)
zic si eu ca poate pe langa mine mai vrea si diana (dau ex. nu te supi ) si se trece si ea langa mine in paranteza
ha, cum zici?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
alexandrina spune:
Cu id-ul in paranteza e si mai bine!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saryta Am primit toate coletele, dar inca nu le-am deschis ... suntem in spital operati de apentice si cu mici complicatii - cu Andra. Revin sambata. Multumim! Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06) |
Multa, multa sanatate si refacere rapida!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC