Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 3
ducky spune:
Miha, dar ce dulcica esti !!! Cu sau fara burtica, eu cred ca ar fi draguta si o fetita pe langa juniorul tau...:)
Slaba activitate pe bazar zilele astea. Unde sunteti, fetele??
La noi ploua cu galeata, noi toti 4 tusim in cor (sunt gata cu mucii, dar nu stiu de ce ne-a luat cu tuse acum la final) si parca n-am chef de nimic.
Rog fetele care au confirmari de plata pentru produsele de la mine sa dea un semn sa le bifez.
Maine pun pachet pentru Mady, in sfarsit si pe final de saptamana sper sa mai trimit ce se mai plateste.
O duminica placuta si calda sa aveti si o saptamana superba.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
madyrizi spune:
ducky, io's aici (ca de obicei). nu mai vorbesti cu mine? te-am suparat cu ceva? nu-mi raspunzi la sms (aka mesaje) si parca nu stiu sa fi facut prostioare. ba chiar am fost cuminte.
diana2242, sper ca ai inteles ca rad cu tine si nu de tine. cred ca erai tare haioasa cu rochia de mireasa si sotul langa tine incercand sa dezlege misterul. eu zic sa te apuci de proiectul fetita ca de luat nu te ia nimeni nici daca te dai degeaba. ai atasamente serioase.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
luy spune:
Boticelina, imi pare tare rau sa citesc de problemele voastre . Sanatate multa, sa scapati repede de nesuferitele de injectii ! . Am primit helanca, multumesc mult !
Am trimis vineri DVD-ul catre georgipuia .
Sper ca pe luni sa ajunga si pachetele la Valentina_22 si arcadia, le-am pus marti ( parca ).
Anca, ne putem intalni saptamana viitoare ? Vreau sa scap de 'datorie'.
Flowers, marti o sa incerc sa-ti trimit pijamaua, vreau sa fac un colet si pt actiunea 3 sate si le duc pe amandoua.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 36+ cu la purtator
arcadia spune:
luy, ai pus si http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=403 in pachet?
Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina
Eseea spune:
fetelor stie cineva cum ar tb sa procedez in situatia urmatoare?
am avut un lucru la bazar, eu am plecat o saptamana din Bucuresti, intre timp l-a licitat cineva si tot in timpul asta altcineva din familie a dat lucrul respectiv unui prieten, nestiind ca e pt bazar??? deci, nu mai am lucrul respectiv la care s-a incheiat licitatia deja. am vb cu persoana, a inteles situatia , nu a platit, dar cum sa operez eu la bazar??
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea fetelor stie cineva cum ar tb sa procedez in situatia urmatoare? am avut un lucru la bazar, eu am plecat o saptamana din Bucuresti, intre timp l-a licitat cineva si tot in timpul asta altcineva din familie a dat lucrul respectiv unui prieten, nestiind ca e pt bazar??? deci, nu mai am lucrul respectiv la care s-a incheiat licitatia deja. am vb cu persoana, a inteles situatia , nu a platit, dar cum sa operez eu la bazar?? Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Bifezi factura platit si expediat, o arhivezi si gata. Am fost si eu intr-o situatie asemanatoare cand cineva a renuntat la o licitatie castigata
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Fetele iubitele, va multumim din suflet pentru sustinere si pentru urarile de sanatate, e tare bine sa stii ca exista oameni care se gandesc cu drag la tine .
Daria nu i-am pus branula lui Nancy pentru ca tratamentul e pe 5 zile, branula la copiii asa mici nu se tine mai mult de 3 zile, deci trebuia sa mergem la spital s-o schimbam, era complicat logistic, asa injectii ne face vecina mea, mamaia Stefaniei, prietena lui Nancy, o stiti voi, stam usa-n usa, deci e mai simplu insa e vai si-amar de simpaticele bucutze ale lu' fi-mea.
Am pregatit pt luni o gramada de colete, vreo 11 bucati, absolut toata lumea care a platit isi primeste bunurile
Sper sa ajung sa mai fac si io din plati ca-mi crapa obrazu' de rusine, voi deja mi le-ati expediat o parte si io inca nu le-am platit, imi cer scuze
Am scormonit si celalalt sifonier, cel cu lucruri groase, si am mai gasit bunuri de iarna, o sa le pun saptamana viitoare, am doua combinezoane (overall-uri/cosmonauti), o geaca mistocuta, si inca cateva bunuri.
Sper sa termin si coletul pt Laura - 3 sate dar asta inseamna sa reusesc sa trec prin toate sifonierele, greu cu copilul urlator, mucitor si alea-alea...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Eseea spune:
Boticelina, multumesc mult!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Monnvas spune:
Boticelu', in cazul asta fac si pt tine coletul si-l pun maine. E buna adresa de pe factura?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
madyrizi spune:
dodo, imi faci si mie o vestuta sau 2 pentru mihaita? noi stam la curte si ne-ar prinde bine vestute tricotate.
valentina_22, spune tu aici ce ai patit de ai ajuns cu baietelul la injectii? ufff, neastamparatii astia mici ne dau palpitatii.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii