Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 4
ana l spune:
Boti, sanatate multa lui Nancy!
Valentina, sanatate multa si la nazdravanul tau !
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
http://picasaweb.google.com/114856353344001663105
luy spune:
arcadia, da, am pus si costumasul, nu avea sens sa fac 2 pachete. Il platesti tu cand poti
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 36+ cu la purtator
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flowers Sweetyana a nascut o fetita de 2,9 kg Nastere naturala in 5 min! Flori, mami de Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008) |
felicitari mamico!!sa-ti traiasca printesa!!!si tie flowers nepotica
de David si 35+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
madyrizi spune:
felicitari, sweetyana!!!
felicitari, flowers!!!
facem top 10 imediat . bebelusi de bazar .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
aka spune:
citat din mesajul lui Flowers Sweetyana a nascut o fetita de 2,9 kg Nastere naturala in 5 min! Flori, mami de Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008) |
Felicitari pentru micuta printesa.
Flori si tu esti din Turnu? Numele de familie imi este cunoscut . Si Sweetyana e tot din Turnu...Si eu sunt tot de acolo. Poate ne cunoastem
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
Flowers spune:
Tatal meu este din Turnu, noi am crescut, copilarit in Ploiesti. Sora mea s-a maritat in Lunca. Ai mei au iesit la pensie si au apartament in Turnu si casa la Segarcea.
Multumim pentru urari si urez la randul meu nastere usoara, ca a sora-mii, tuturor mamicilor.Cine urmeaza : Mari sau Nusha?Maine este ziua nepoatei mele mai mari, Ana , face 5 anisori si sor-mea n-a apucat sa faca tortul. Si i-am zis sa faca intai tortul si apoi pilaful, dar nu m-a ascultat.
madyrizi spune:
lasa, sa fie fetele sanatoase ca face matusica tortul .
si sunt invidioasa: nastere in 5 minute? fericita .
sa puneti poze ca-s in cautare de nurori .
am baieti frumosi, sa stiti.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Flowers spune:
citat din mesajul lui madyrizi lasa, sa fie fetele sanatoase ca face matusica tortul . si sunt invidioasa: nastere in 5 minute? fericita . sa puneti poze ca-s in cautare de nurori . am baieti frumosi, sa stiti. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Da mey, pe la 18 i s-a rupt apa, la 18.40 era pe masa si la 18.45 a nascut.Aaa , i-a prins si radarul , i-a oprit si i-a luat permisul soferului(politist la randul lui) care-a dus-o la spital ,ca avea 107km/h.Sor-mea urla pe bancheta din spate si-l musca pe cumnatul de maini, si politistul avea chef de amenzi.Doar traim in RO
kokiy spune:
Flori,sa va traiasca ...mey,da voi in familie doar fete stiti sa faceti
ps. -ai uitat sa ma tragi de maneca ,ultima data am uitat sa-ti pun in pachet ce ti-am promis
Promo 50%