Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 7
amelia_ilie spune:
La Multi ani! tuturor sarbatoritelor de zilele astea!
Felicitari fetelor care ai schimbat semnatura! Sa aveti saptamani usoare pana la termen!
Azi am avut zi de mare smotru, am facut curat in toata casa, am si gatit pentru vreo 2 zile (supica de galuste si orez cu legume). Sotul meu m-a lasat singurica vreo juma' de zi si mi-am facut de cap cu motanila somnorosul. EL a dormit si eu am smotruit .
Si dupa-masa tarziu am mers pana la Cora sa luam niste chestii pentru masina si un tortulet. Si am vazut cateva gravidute tare dragute .
Ratusca, de unde ai luat camasutele de noapte si pijamalutele? Ca trebuie sa fac plan de cumparaturi, dar macar sa merg cat de cat orientat.
Ana, felicitari pentru ecografie si pentru bebe maricel si in ordine! Sa fie sanatos si sa-si desfaca si ultimul cordonel .
Distractie placuta la nunta!
Sashenka, tare harnicuta ai fost! Eu am congelatorul mic (vreo 60 litri) asa ca n-am prea mare spatiu pentru vinete si ardei copti. Tare rau e fara congelator mare, dar ne facem noi mari si luam si combina/congelator incapator pentru cate vrem noi.
Si eu zic la fel cu cada, daca nu e foarte calda e ok. Eu nu mai fac cada de vreun an si ceva-doi, din cauza de varice in primul rand. Dupa cum arata cred ca in vreo 2-3 ani ma voi mai opera o data .
Urez tuturor un we placut si cat mai satisfacator ! Mai intru, n-am fugit, dar citesc printre bucatele.
24+
sashenka_h spune:
raportez ca nu m-au lasat barbatii sa fac cada . iubitul meu sot a zis ca nu vrea sa "livrez" mai repede si ca tre sa ne mutam in casa noua pana nasc
amelia mi-am luat congelator doar pentru legume si fructe si este la fel de mare ca si frigiderul. am boala sa pun pe iarna tot felul de verzituri: spanac, mazare, fasole, mere rase, visine, ardei copti, ciuperci de padure si multe altele..(fiecare cu piticul lui). nu stiam ca la varice nu este indicat sa faci cada ptr ca si eu am .
astazi macar nu am gatit ptr ca daca tot am incins gratarul ptr ardei si vinete am facut si niste carne si asa am salvat masa...
Mami Andreea 29sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
mirunam spune:
Eu sunt culmea prostiei... M-am dus sa fac un dus si ce am zis eu sa ma ocup si de pedichiura. Bineinteles ca din exces de zel m-am taiat la calcai, rau nu gluma. Dupa ce m-am pansat bine am constata ca nu pot sa calc si merg pe varfuri... elefantica balerina.
Sashenka, nu e o problema cu baile daca nu sunt fierbinti, oricum cred ca ai terminat de mult baia spumoasa . Se pare ca esti mai talentata ca mine...eu nu le am cu crosetatul desi am vazut si am si invatat, nu imi iese nimic...doar pulovere de ursuleti fac. In schimb ador goblenul
Ana, varsta saricnii nu corespunde intodeauna cu cea ecografica. Nu exista o regula sigura. La Emanuel aveam DPN ecorgafic pe 15 octombrie si dupa UM pe 20 noiembrie. Cel din urma a fost castigator . Oricum daca faci cezariana si nu este diferenta de varsta mare nu prea are importanta. In alta ordine de idei felicitari pentru bebeeee miscacios si pentru cordonul desfacut, mai aveti o tura!!!
Si mie mi-a explicat dr. povestea cu bazinul. In plus mi-a spus ca depinde si cum este orientat capsorul.
fetele. Ma duc sa imi ling ranile la
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +
sashenka_h spune:
miruna ai grija cu pedichiura....sincer eu am renuntat de vreo 2 sapr sa mi-o mai fac ptr ca ma oboseam ingrozitor, am zis ca nu ma vede nimeni 2 luni fara unchii facute iar calcaiele numai le racai cu o pila si le dau cu crema....
sincer si eu am invatat sa tricotez cand am ramas gravida cu iustin, mai greu cu scazutul si inmultitul ochiurilor...deci nciodata nu este tarziu sa inveti
Mami Andreea 29sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h amelia mi-am luat congelator doar pentru legume si fructe si este la fel de mare ca si frigiderul. am boala sa pun pe iarna tot felul de verzituri: spanac, mazare, fasole, mere rase, visine, ardei copti, ciuperci de padure si multe altele..(fiecare cu piticul lui). nu stiam ca la varice nu este indicat sa faci cada ptr ca si eu am . Mami Andreea 29sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Si noi am vrea congelator, dar avem probleme cu spatiul ... de-asta ziceam de cand o sa avem si noi casuta noastra . Chiar, ce congelator ai?
Miruna, ai grija cu taieturile, ca nu-s ok deloc. Si eu in ultimavreme tot cu pila si crema ma descurc.
24+
Joy21 spune:
Buna seara, burtici!
Am fost astazi la Ferma Animalelor, Sofia a fost super incantata sa hraneasca iezii si oile.
Nu stiu ce s-a intamplat cu mine, poate e bebe cu capul in jos si apasa pe col, cert e ca abia merg cativa pasi, parca sunt deselata, iar daca stau pe scaun si nu intinsa protesteaza bebe. Acum 2-3 zile nu aveam nimic, iar acum ma simt cum ma simteam in sarcina cu Sofia pe la 35 de sapt (ca la 36 am nascut). Deci sunt putin ingrijorata.
Victoria, mami de Anna Sofia, 29+ cu inimioara
David Lloyd George
Joy21 spune:
PS: Am mai pus o poza recenta cu burtica, daca s-ar face un concurs de dimensiuni n-as trece nici de preselectie
Victoria, mami de Anna Sofia, 29+ cu inimioara
David Lloyd George
sashenka_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui amelia_ilie
Si noi am vrea congelator, dar avem probleme cu spatiul ... de-asta ziceam de cand o sa avem si noi casuta noastra . Chiar, ce congelator ai? Miruna, ai grija cu taieturile, ca nu-s ok deloc. Si eu in ultimavreme tot cu pila si crema ma descurc. 24+ |
te cred si te inteleg, aici la mama avem un arctic pe care o sa il las mostenire si eu o sa-mi iau altul la casa mea si ma gandesc serios sa-mi iau unul tip lada.
joy incearca sa stai si tu mai linistita ca sigur iti apasa pe un nerv...eu imi tarai in permanenta piciorul drept
ursoaice eu ma bag la hibernat macar pana maine dimineata. va pup si noapte buna
ana_o spune:
In ce procentaj am fost mama denaturata, daca am stat la un concert Suie Paparude 2 ore?! Copilul meu n-a fost mai agitat decat este de obicei, dar am nevoie de o parere sau cine a mai trecut printr-o situatie cu multi(exagerat de multi) decibeli... Va pup si ma bag la somn, dimineata vin manechiurista si coafeza sa ma rezolve pentru nunta.
Miruna, eu am relatat ce mi-a zis doctorul, ca stii ca n-am experienta. Oricum, nu e mare diferenta, mie CM mi-a venit neregulat in februarie si data probabila a nasterii era 2 noiembrie... iar acum 30 octombrie. Nu sunt decat 3-4 zile diferenta(mentinute de la 18s aceste masuratori), pe cand tu-mi zici mie de aproape o luna la Emanuel, diferenta. Stii tu, cum o vrea Dumnezeu! Eu am incredere ca totul va fi bine!
Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian