Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata! Va invit la o cafeluta de orz cu muule lapte

Ana, era doar o precizare sa nu creada fetele ca varsta ecografia e cea corecta obligatoriu. Pentru tine intr-adevar nu se schimba mai nimic fiind doar cateva zile diferenta. Medicul meu e obsedat de varsta calculata dupa ultima menstruatie, cei de la eco in schib sunt cu cu vartsa ecografica...si noi la mijloc .

Sashenka, ma bagamm in cada pe furis . Esti tare daca ai invatat acum. Eu as vrea sa stiu sa fac broderie din aceea *sparta* (*=nu gasesc ghilimelele). Eu am crescut intr-o familie de femei, cu mama si bunica, care stiau sa repare tevi, televizoare, frigidere si orice chestie electrica din casa dar si sa coasa, sa brodeze etc. De mine s-au lipit doar apucaturile barbatesti

Fetelor e clar ca renunt la cutit, la cum merg pe varfuri nici nu vreau sa-l mai vad in fata ochilor. Dar recunosc ca sunt fraiera ca nu e prima data, deci nu am invatat nimic.

Ma duc sa ma instalez pe canapea (Sugubina nu imi traduci si mie statul pe canapea, ceva gen canapelizez sau cum o fi ) pana se trezesc agitatii.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata! :)
Va ofer niste imagini superbe si o cafea sau cola pentru cine vrea. Este blogul in imagini al unei mamici care-si proiecteaza bebelusul in niste scene de poveste.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna am uitat sa te intreb cand te duci la urmatoarea eco?

felicitari fetelor care au schimbat semnatura

Doamne ai grija si de noi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna dragele mele,

Azi e o zi cam plicticoasa, nu prea am chef de nimic. M-am spalat pe cap la dus- ca nu mai pot aplecata in cada (avand par lung asa ma spalam) si acu tre sa ma intind cu peria sa arat si eu de Doamne ajuta. De cand m-am egalizat la par imi vine sa fac chestii dastea. Il trimisei acum pe Pufi sa ia struguri si piersici sa am pt maine. I-am zis lu mum ca daca vrea sa vie in vizita dupamasa - da cum e Super Cur Sucit nu a putut sa imi zica da sau nu (de zici ca o intrebam filozofie..); a zis ca ma suna ea. Oricum fac un tortulet si nu pot sa il manc pe tot - asa ca macar fratemiu sa vie sa ii dau din el (ai mei sunt mari mancai).

sashenka_h si noi am pus vinete (duar 10kg) - si a fost o munca mama mama..Desi stateam in fund si le decojeam..Oau si 15kg de ardei ? O gramada ..ce de muncaaa

Apropo de baie in cada - decand sunt insarcinata nu am mai facut deloc..Nu m-ar tenta sa fie calaie ca ma ia cu toate tremuriciurile. Asa ca astept pana nasc.

Cu pedichiura am renuntat de mult: ma durea burta cand ma aplecam la deste. Merg cam la doo sapt la salon si ma face tare bine. In rest cam o data la doo zile ma inmoi si ma dau cu criema de picioare dupaia.

Joy frumoasa burtica ai. Acum si tu esti mica ce vrei sa ai ditai calu de burta? las ca ajunge ce ai :)

Deci Miru cu statu pe canapea eu aj zice "te balenizezi pe canapea"..

sugubina 26+ cu Puficele

Mergi la inceput

Moamaaa ce liniste.

Noi am fost iar in Obor sa luam prune pentru magiun si acum procesam la ele. Eu mai mult telepatic, o sa ma limitez la taiat si invartit in ciaun de 2-3 ori . Sper sa iasa ceva...

Sunset eu nu m-am mai programat la nicio eco. O sa fac cand va spune dr. Daca ar fi dupa mine nu as mai face deloc. Va trebui totusi sa cedez ca trebuie sa vad ce face cu cordonul. Nu o fac cu dedicatie pentru ventricului pentru ca am certitudinea ca bebe e bine... la cat de paranoica am fost acum sunt in extrema cealalta . Tie cand ti-a zis sa faci?

Sugubina, foarte tare balenizez pe canapea . Si eu am parul lung, seman cu Rapunzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Miru pui zahar in magiun?

sugubina 26+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

m-am intors si eu in barlog...raportez ca am fost in Afi cu barbatii din dotare si a fost tare misto...picii super fericiti si acus cred ca ma bag la somn
sugubina eu sa stii ca imi pun barbatul sa ma spele pe cap ptr ca ametesc tare cu mainile in sus (o ciudatenie) dar este tare bine ca imi face si masaj....asa ca poate il faci si tu pe al tau(nu mai stiu cum ii spui ) sa procedeze la fel.
cat despere pus pe iarna eu sunt mare fan si sincer ador sa fac tot felul de chestii...iar vinete am pus vreo 50 kg...na familia mare...si la noi este simplu ca le coace barbatu afara pe gratar...
pedichiura si manichiura nu imi place sa o fac la salon....imi este frica ptr ca mama a luat o ciuperca de la salon asa ca prefer singura
miruna daca stiam ca vrei magiun de prune iti dadeam eu prune sau iti faceam direct magiunul cand am fost in ardeal....atunci am pus si eu ptr ca avem o livada de 10000m2 de pruni si alti pomi fructiferi. eu am mai pus compot de afine, mure si zmeura de padure si tot din toate am facut si sirop si dulceata. v-am spus eu ca sunt dusa cu pluta....mama zice ca sunt din biafra tot timpul nemancata
despre tricotat ...si pe mine m-a invatat o matusa din ardeal ca mama la treaba asta are 2 maini stangi....o gospodina desavarsita dar de cusut nici macar o soseta si sincer si eu mai mult cu treburile barbatesti decat cele de femei...asa ca miruna nu esti singura
ana mama denaturata nu esti, dar sincer nu ii face bine lui bebe atatia decibeli, el acum aude tot la varsta asta si se poate speria, dar daca zici ca nu s-a agitat inseamna ca nu a fost deranjat si oricum odata nu se pune

Mami Andreea 29sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Sugubina, il fac fara zahar dar sa vedem ce iese, daca iese Deja sotul plamge langa prune ca le vedea mai bine in tuica . De parca copiilor le pun tuica in clatite . Cica am muncit si eu... consortul le-a triat, spalat, curatat si fiert. Eu am scos jumatate din samburi si mi-am innegrit dejtele. Acum ma balenizez pe canapea

Sashenka pai daca stiam ca produci atatea prune ... eu am si o fixatie cu chestiile luate de la tara, naturale sau macar stropite strictul necesar. Noi am pus doar vinete, vreo 30 de kg si sper sa reusim sa punem gogosari. Cu astia am o fixatie. Mananc ca disperata si in consecinta am nevoie de cantitati industriale. Mai am pasiunea congelatului...dar asta e usoara ca nu muncesti mult

Recunosc ca nu am ajuns la delicatese precum compotul... anul viitor ma afirm si eu, acum ma simt epuizata din orice.

Ah poate ma delectez in schimb cu sunci afumate. Anul trecut a facut sotul si au iesit o nebunie. Anul asta am zis ca ma bag si eu, cu indicatiile macar Astea chiar imi plac

Mama ce de planuri am, sa dea DD sa nu nasc prematur ca nu le duc la capat nicicum.

ma duc sa amestec si eu in magiun ca sa ma pot lauda la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

un salut si de la mine pt usroaice si ursuletii nostri..eu nu am putut niciodata sa ma spal doar pe par...ma spal la dus deci eu ma spal in fiecare zi...si eu eram rapunzel :D dar m-am tuns pana la umeri s acum de abea astept sa-mi creasca la loc ..
LA MULTI ANI CAPPUCCIONO ..daca ne mai citesti..
eu azi nu fac mancare ..am de ieri manacre de linte si mancam cu iaurt plus alte chestii gen salate si branze..
stabiliti loc pt intalnirea de joi..va

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h
fetelor am chef sa fac o cada cu spumica, stiu ca nu este voie dar daca o fac mai rece un pic ?. eu inaite faceam cada de 2 ori pe saptamana si mi-e asa dor de ele...

Mami Andreea 28sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Dar de ce nu mai poti cada ? Eu tot fac cada si de 5 ori pe saptamana, nici prin cap nu mi-a trecut ca nu e voie...Care e problema?

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput