Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bine v-am gasit butici!

Azi dam de baut, ca am schimbat semnatura. Avem 25 de saptamani !.

AM intrat asa mai pe seara, ca de dimineata am fost pana la P-ta Obor dupa paine cu cartofi (sotul e fan mare, luam cate 2 odata, si au numai vreo 2 kg fiecare). Si apoi am fost in piata la noi si m-am dotat cu mere si strugurei.

Si pentru ca tati ne iubeste tare mult, azi ne-a facut iarasi chiftelute de peste . Eu doar l-am ajutat si sustinut de pe margine + tinut de vorba cat s-a manifestat la cratita.

La multi ani CApuccino !

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siuta

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h
fetelor am chef sa fac o cada cu spumica, stiu ca nu este voie dar daca o fac mai rece un pic ?. eu inaite faceam cada de 2 ori pe saptamana si mi-e asa dor de ele...

Mami Andreea 28sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Dar de ce nu mai poti cada ? Eu tot fac cada si de 5 ori pe saptamana, nici prin cap nu mi-a trecut ca nu e voie...Care e problema?

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

apa fierbinte poate da contractii si chiar stiu pe cineva care a nascut de la o cada spre sfarsitul sarcinii

Mami Andreea 29sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Deabia acum am terminat de recuperat 4 capitole. Nu am mai intrat de o saptamana pentru ca la serviciu a inceput circul si n u mai am timp nici sa mananc.Deci:
Beatrice, ai grija de tine si de puiut!
Felicitari fetelor care si-au vazut puiutii saptamana asta la eco. Constat ca marea majoritate sunt niste grasunei. Bravo !
Mosulik, bafta multa si rabdare. Mai ai putin.
Andreeac, felicitari pentru bebelina dolofana. Am notat discutia ta cu dr, si eu voi face tot cezariana,se pare...
Si nu te uit cu tortul de bezea...Nu am avut nici o pofta toata sarcina pana la tortul de bezea .
Tigrutz, eu am inceput imunizarea fetitei mele cu septilin sirop de la 1 sept tinand cont ca de pe 13 va merge la gradi. Sper sa fie ok.Oricum am emotii cand ma gandesc cu ce virusei va veni din decembrie cand va fi si bebe acasa.
De cumparat lucrusoare, eu am o gramada de la Anastasia( patut, cadita, sterilizator, hainute, paturici, carut, scaun masina ) doar ca trebuie sa le recuperez.
Apropo de termometre, eu am folosit la inceput un Omron dar dupa 1 luna s-a stricat. Am luat unul clasic de la Chicco dar nici ala nu a mers.Acum am pentru Anastasia unul de ureche de la Citizen. Il am de un an si sunt f multumita.Totusi, pt bebe as lua si unul clasic dar inca nu stiu ce marca.
La un moment dat ma plangeam de insomnie. De vreo 3 zile beau ceai de tei cu miere inainte de culcare si dorm buba. Oare ceaiul de tei are contraindicatii in sarcina?
va pupacesc pe toate , si sper sa intru mai des decat o data pe saptamana.
Sa aveti o saptamana usoara

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Siuta

Citat:
fetelor am chef sa fac o cada cu spumica, stiu ca nu este voie dar daca o fac mai rece un pic ?. eu inaite faceam cada de 2 ori pe saptamana si mi-e asa dor de ele...

Mami Andreea 28sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Dar de ce nu mai poti cada ? Eu tot fac cada si de 5 ori pe saptamana, nici prin cap nu mi-a trecut ca nu e voie...Care e problema?

apa fierbinte poate da contractii si chiar stiu pe cineva care a nascut de la o cada spre sfarsitul sarcinii

Mami Andreea 29sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Aha, deci problema e apa fierbinte nu cada plina cu apa ! M-am linistit.Eu nu fac cu apa fierbinte, fac baita cu apa calduta .
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am mai pus si eu doua poze de azi in album. Acum am vazut ca burtrica mea are o forma ciudatica...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

baia in cada e contraindicata in sarcina din auza apei fierbinti care 1: da contractii..2 : inmoaie colul si nu cred ce vreti asta...dar daca rezistati in cada cu apa mai rece atunci nu e problema

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

despre cat de fierbinte vorbim ? o baie in cada placuta inseamna oricum ceva pe la 40 de grade dupa parerea mea, adica o leaca mai sus decat temperatura corpului. dar ce inseamna fierbinte?
mie imi place f mult baia in cada si am facut f des la prima sarcina, si acum la fel. am stat in apa numai pana am simtit ca mi se face prea cald. de altfel asta e indicator f bun ca daca mai stai peste se pot intampla minuni. nu am avut nici probleme cu contractiile nici nu mi s-a inmuiat colul. nu zic ca nu s-o putea intampla la altcineva, ci doar ca probabil e nevoie de mai multe conditii reunite ca sa poata face rau o baie si nu ar trebui evitata din principiu de parca ar fi un mare bau-bau...

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna seara, burtici!
Astazi nu am facut nimic, am lenevit la tv si la masa la bunici, apoi am citit ce ati scris de vineri dupa-amiaza pana acum. Nicholas a plecat azi dimineata la mare, asa ca de ieri, de cand l-a luat mama la ea, pana sambata viitoare suntem singurei.
Din pacate suntem cu casa cu fundul in sus, in renovare. Ieri si azi a dat sotul cu smilgher (cred ca am scris bine) pe pereti si s-a facut un praf in bucatarie si in hol.... Praf care, normal, a ajuns, pe alocuri, si in sufragerie. Bine macar ca dormitorul si baia arata cat de cat normal. Oricum, cand vad dezastrul asta, nu-mi vine sa fac nimic. Asa ca sunt in greva, nu fac mai nimic, exceptand calcatul catorva haine, spalat mobilierul de baie (obsesie veche).
Mi-a promis sotul ca la 20:00 termina treaba si iesim la o plimbarica in parc si la o prajitura la cofetaria de la Gloria (pt cunoscatoare).
Eu propun sa ne intalnim intr-un parc, nu sunt pentru varianta Lipscani din cauza lipsei locurilor de parcare, poluarii si preturilor destul de mari. A fost o prietena pe Lipscani si mi-a spus ca sunt niste preturi exagerat de mari la terasele de acolo. Si cum sapt aceasta trebuie sa fac eco, analize si suntem in renovari, banii sunt mai mult decat limitati si nu cred ca sunt singura cu buget restrans.
Va pup si va urez o seara minunata tuturor!!!

Claudia 29+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

baia in cada e contraindicata in sarcina din auza apei fierbinti care 1: da contractii..2 : inmoaie colul si nu cred ce vreti asta...dar daca rezistati in cada cu apa mai rece atunci nu e problema

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Merci Doura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Miruna si cat il lasi la muiat? Ca stiu ca dupa ce le desamburezi tre lasate sa isi lase sucu.

Si noi vom pune gogo si veti (in otet); Sa imi zici cum iese magiunu ca dc faci fara zah siguuur ma bag si eu. As mai pune si vinete inca vreo cateva kile si ardei-nu copti ca e munca doar cateva kile taiati sa am la ciorba.

sugubina 26+ cu Puficele

Mergi la inceput