Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salutare, fetelor.
Eu astazi a fi dormit pana la 12, dar a trebuit sa ma trezesc sa ajung la cabinet, am avut 2 clienti.Oricum cand ajung acolo, imi place asa mult meseria asta ca nu mai conteaza la ce ora ma trezesc.
Ursuleatza a miscat mai mult astazi. Va multumesc pt incurajari pt grijile de ieri.
Acum imi astept sotul care tb sa aterizeze la 4.30 Ura.
Sugubinaesti atat de tare cu denumirile pt bebeluse si catel. i eu am un catel, un bichon si ii spunem in toate felurile: il cheama Lumpi, dar ii zicem Lumpino, Poni, Ponica, Mr.L, Urulet, Purcelus, Guitosul etc

23+ [Roberta]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si el la care nume raspunde?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Cikas a venit Pufescu acasa ce bine! Mi-a adus BigMac! F bine ca orcum nu aveam chef de nimica din frigider. Dupa ne-am culcat la pranz. Eu am prins asa maxim o ora pt ca am mers la cisi si dupa domnu a incepu sa sforaie si imi era mila sa il tot bat..Asa ca m-am sculat. Imi pun cred un serial.

Pissi asa si noi cu Purci ii spunem in tuaate felurile. Si al tau raspunde la orice nume dinasta nu? pt ei mai mult tonul conteaza.

Mosulik muulta sanatate sa vii acasa. Cand iti dau drumul? cand se opresc si contractili?

sugubina 26+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

SUGUBINA, MULTUMESC!
insa nu imi vor da drumul acasa decat cu printesica in brate.
ar fi mult prea riscant la placenta praevia centrala care a sangerat...

Moshulik 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

moshulik ce a fost mai greu a trecut...mai ai putin..noi suntem alaturi de tine

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

HELLO, dragele mele!

La multi ani sarbatoritelor, multa sanatate si bebei la termen!
Felicitari burticilor cu schimbare de semnatura!
Moshulik, multi pupici si numai ganduri bune, rabdarea e cea mai importanta dintre virtuti!
Beatrice, sper ca esti mai bine acum!
Vasari, stiam eu!
Ratusca,!
Raportez de la control urmatoarele: bb si-a desfacut o data cordonul, mai avem o incercare; toate masuratorile au iesit ok, mi-a spus doctorul ca daca si-a mentinut aceeasi pozitie de la 16s, problema s-ar putea sa fie cordonul si de aceea sa nu-si poata schimba pozitia. Mi-a zis ca nu cordonul era sau ar fi problema, ci pozitia lui pelvina stanga. Daca nu se "muta", cu siguranta ramane cezariana. Mi-a mai explicat si problema bazinului, chiar daca se mai lateste pe lateral, la mine e ingust din spate in fata si din ce ne-a spus, aici ar fi problema, nu pe lateralele bazinului. Ca sunt multe femei inguste in bazin, dar "mari" din fata in spate, ceea ce le permite o nastere normala. Ce mi-a mai spus si e de retinut, ca nu se mai ia in considerare UM, ci varsta gestationala. Si uite ca la noi s-a pastrat 30-31.10 DPN. Mi-a spus ca de acum inainte asta va fi varsta dupa care ne vom orienta. Oficial, azi am intrat in saptamana 32! Asa ca la sfarsitul saptamanii 37, vom face internarea. Speram sa fie totul bine si sa stea Piersicuta mea la copt, pana la termen. Are 1.8 kg, seamana leit cu domnul iubi(va dati seama ca sufar un pic din cauza asta... doar nasul cred ca mi l-a mostenit), e frumusel si se stramba din orice(se pare ca se "intalneste" cu cordonul si asta-l supara tare, ca stramba din botic si din nas), misca toata ziua(eu nu inteleg cum nu-i e somn) si eu sunt fericita ca e totul bine cu puiul meu.
Am sarbatorit cu domnul iubi intr-un stil mare, ne-am cazat la un hotel foarte frumos, linistit, intim... Cumparaturi, restaurant, , deseara mergem la un concert Suie Paparude, iar maine coafat, unghii, nunta si acasa.
In sfarsit, departe de orice gand si stres... Numai noi doi si multa implinire.
Va pup, sa avem toate un weekend frumos in continuare!

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

moshulik mult a fost, putin a ramas si ce minune o sa ai, asa ca dumnezeu sa-ti dea putere pana la capat
beatrice sa ajungi bine la 40 saptamani
ana ma bucur sa aud vesti bune de la doctor si sa aveti un week-end cand mai frumos si de neuitat .
noi astazi am avut treaba...am luat ardei 15 kg si am copt ptr iarna, la fel si vinete asa ca sunt un pic obosita mai ales ca de pe la 4 pana la 6.30 de dimineata nu am dormit iar la 8 m-a trezit sotul meu drag.
sa stiti ca si eu de multe ori simt ca ma dezintegrez asa dureri am, si de spate si de sold, iar burta care o am acum, la baieti o aveam la nastere. cu toate astea nu pot sta linistita, tot timpul trebuie sa fac ceva (cred ca asa m-am obisnuit) ca daca nu ma plicsisesc. toata lumea ma cearta iar iubitul meu zice ca sunt defecta si ca am viermusi undeva care nu ma lasa sa stau linistita.
apropo de lucru manual in timpul sarcinii....si eu ma indeletnicesc cu chestii din astea...eu le-am tricotat la baieti vestute, am facut goblene, cutii de trusou si multe alte narozenii
fetelor am chef sa fac o cada cu spumica, stiu ca nu este voie dar daca o fac mai rece un pic ?. eu inaite faceam cada de 2 ori pe saptamana si mi-e asa dor de ele...

Mami Andreea 28sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Andreea, cred ca daca reglezi o temperatura potrivita, e ca si cand ai merge la mare, intr-o apa de 30 si ceva de grade(nu mai mult de 32). Pupici si incearca sa te odihnesti! Nici eu n-am dormit suficient in ultimele 2 nopti, dar sunt foarte euforica si starea asta ma ajuta sa nu simt oboseala.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

am schimbat si noi semnatura aastazi....am intrat in saptamana 30 .
ana cred ca fug direct in cada, ca mai put si ca un hornar de la gratar. cu odihnitul mai greu dar ne straduim si tu ai grija si sa-ti mentii starea de bine ptr un bebe cat mai fericit

Mami Andreea 29sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Felicitari pentru schimbarea prefixului!

Ana

Mergi la inceput