Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Nu am mai fost la eco de la 22 de saptamani... si toooot astept rezultatele la analizele standard de trim 3 ca sa am cu ce sa ma duc la dr... Zilnic ma intreb daca o fi chiar cu capul jos sau o fi transversal, daca o avea circulara sau nu, daca a luat bine in greutate sau nu... asa ca plec sa fac scandal sa obtin rezultatele ca deja a trecut mai mult de o saptamana de cand le asteptam... asta cu laboratorul celor de la CMU...

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am revenit si eu acasa..am cautat jumatae de oras un pui..eu mananc doar carne halal (pt ca sunt musulmana)_ si am gasit f f greu...am trecut si pe la unirea:era oribil traficul pe acolo...nu stiu ce poate sa va placa la zona aia plina de masini si zgomot infernal...si eu sper din tot sufletul sa va hotarati la un parc...citesc cele 3 pagini si revin
gabriela multa sanatate si sper sa-ti revii repede cu tensiunea..uite doar pt tine :

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75
Referitor la serul fiziologic, nu exista decat la punga pt perfuzie si fiole. Mie mi-e cam frica cu filolele, cand le sparg, sa nu sara si un ciob. Ma ajutati cun sfat?

30+

Exista atat in farmacie cat si in orice hipermarket (cora, carrefour) la raionul pentru bebelusi cutii cu fiole de plastic de 5 ml, aproximativ 20 fiole.

Mami fericita si implinita de Iulia si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna burtici!!!!!

Beatrice nu am parasit patutul.
Ieri am fost toata ziua la mami meu..am stat in balansoar intinsa toataaaaa ziulica..a fost asa bine...iar sotul meu a copt 30 kg de vinete,pe gratar, ca sa avem pt iarna..mama facuse cateva borcanele de dulceata de prune decojite si asa m-am ales si eu cu cateva..Mai avem pt iarna, dulceata de mure,de pere si gem de prune. toate facute de mama pt ca eu nu am putut anul asta.Am mai pus si cateva pungute de fasolica verde la congelator.
Azi am fost la medicul de familie sa-mi iau concediul prenatal si apoi toata ziua in pat..nu stiu ce a avut netul meu ca nu a mers dimineata si abia acum si-a revenit.

Felicitari pt fetele care au schimbat semnatura..la multe saptamani inainte si bebelusi sanatosi.

Miruna se cunoaste ca esti acasa..esti prezenta aici tot timpul...pupici ca sa treaca supararea.

Fetelor nici eu nu mai pot dormi..ma trezesc din ora in ora,nu pot respira..un chin..

aveam multe de scris,dar unicul meu neuron a uitat tot, asa ca revin pe masura ce-mi amintesc.
pupici la toate fetele fara exceptie,cum spune Ana

28+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Plec spre casa, gata cu munca pe ziua de astazi. Ne "auzim mai pe seara sau maine. O seara frumoasa sa aveti!!!!

Claudia 29+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello, burtici!
Ce bine e sa stai in pat si sa nu ai nicio treaba, oboseala asta m-a cam epuizat.
Felicitari celor care au schimbat semnatura si celor care si-au vazut bebeii la echo! Incet, incet, schimbam toate prefixul!
Multa sanatate burticilor cu probleme, cu incredere si optimism, trec toate!
Referitor la intalnire, s-a ales Unirii tocmai in ideea in care sa fie echilibru si pentru burticile care vin din Nord, si pentru cele din sud... daca alegem Tineretului, deja e mult mai departe. Daca nu au nimic impotriva Sashenka, Andreea, Sugubina, Doura, eu sunt de acord in Tineretului. Eu stau la 3 minute... Insa ideea e de solidaritate, asa fiecare ar prefera cat mai aproape de zona lui, cum e Herestrau pentru Andreea, Sashenka si Doura. Asteptam si parerea lor. Oricumm, pentru Unirii nu e obligatoriu Lipscani. E statia de Metrou si parcarea de la Unirea... ne putem intalni in fata de Mac, la KFC sau la Zaara Kids.
Legat de bucatareala, am uitat de zacusca, noi am tot pus ardei si vinete in pungi, pentru iarna, dar de zacusca am uitat complet. Macar stiu ce planuri am pentru weekendul asta, magiun si zacusca!
Despre nastere, nu mai zic nimic, pe 14 sau 15 oct ma voi interna si imi voi astepta cuminte "soarta". Daca nu apar complicatii si pot naste normal(cu epidurala), sunt fericita. Daca nu se va putea, ramane cezariana. Eu gandesc pozitiv si sper ca totul se va termina cu bine.
Pozele de la nunta sunt la domnul iubi, asa ca le voi pune cand ajung la Bucuresti, pe joi, cred. Da, Doura, stiu ca am ramas datoare cu pozele de la mare.
Va pup pe toate!

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

sunset_zuzi, pe unde locuiesti? Poate ne vedem mai des in IOR, eu ies in fiecare seara. Parca mai sunt fete care locuiesc langa IOR. Haideti sa ne vedem !!!!

Claudia 29+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

asta vroiam sa zic si eu..daca tot ne intalnim atat de greu cu restul fetelor ....poate ne vedem noi cele din zona IOR ca am vazut ca suntem destul de multe bineinteles ca daca sunt doritoare din alte zone le asteptam cu mult drag si pe ele

Doamne ai grija si de noi 28+

Mergi la inceput

misticgirl pot veni si in Tineretului joi dar poate o data organizam ceva si "pe langa casa"

Doamne ai grija si de noi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

o iau razna.mi-au sarit trigliceridele in aer, sunt triple

Gabriela
26 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1