Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Gabriella, of, ai aflat cauza? Si mai ales, sunt verificate rezultatele? Eu citisem acum ceva timp ca in trim 3 pot creste mult trigliceridele si colesterolul. Nu am aprofundat subiectul, dar am retinut pt ca si mie imi iesisera aiurea analizele de trim 3 la prima sarcina si am crezut ca e o greseala. Pupici.
Eu nu cred ca pot ajunge la intalnire, pt mine oriunde e f departe, stau in Dr Taberei. La intalnirea trecuta am ajuns pt ca eram in concediu.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sashenka, dupa ce reteta faci biscuitii de casa? Si eu caut o reteta buna si testata, majoritatea celor pe care le am sunt mai dificil de facut.

A, si eu am uitat de fasolea verde cu ardei iute la otet. Asta in categoria de-pus-pe-iarna.

Ati vorbit despre vreme. E frumos peste zi, pe mine ma enerveaza diferentele mari de temperatura intre dimineata si zi, in sensul ca pe la 6.30 cand plec de acasa suntg uneori 11 grade, iar peste zi vreo 25-26. Nu va imaginati cum imi scot straturile de pe mine, ca sa nici nu ma coc cand vin de la serviciu...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Fetele am un monstru de burta..Asteptand la monitorizare fetala si la consult dupa am vazut gravidute de 33s, de 39...Si TUATE erau mai mici ca mineeee...cre ca Puficele au crescut foarte mult. Pe 13 luni am eco de 28s si is foarte curioasa cate kile au.

Eram acolo si trebuia sa o bage pe una la cezariana. Si au intrebat-o: punga de urina ai? Lama de ras ai? Deci adaugati cele ce nasteti la SUUB si chestile astea pe lista...

amelia_ilie asa e tre mancat putin si des..M-am despatucinizat acu si am bagat crenvesi cu painica si doo pahare de apa dupa si acu nu mai pot respiraa..

vmadelain cum a fost la spital? te-au rezolvat cu unghia? cum s-au purtat cu tine?

Vasari multumesc pt raspuns legat de magiun. Cum la cuptor, si nu se arde? Probabil ca in 12h isi lasa la ziama o gramada..Si te uiti la el din cand in cand mai freci in el?

Miru deci ai pus juma de kg pan la urma, ai fiert cate ore la el? Arata asa ca o pasta? E dulce la gust?

sugubina 26+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

colesterolul in primele 6 s era 260
maine vad cat iese si asta . bag omega 3 si lactate.am bocit pana acum .

pies: la spital ,in 3 sectii diferite aveam tensiune 12.7.Maine strang de gat asistenta dr.de familie

Gabriela
26 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu, din pacate, nu pot veni la intalnire pt ca sunt singura cu Arianna. Si Tineretului e si f departe de mine.
Credeam ca doar eu sunt mai ramolita acum, la a 2 -a sarcina, dar am citit ca si celelalte fete se plang de asta. Si eu am senzatia cd merg ca o sa-l scap ...ca sa nu mai zic ca-mi trosnesc oasele bazinului, inlcusiv coccisul cd ma intorc de pe o parte pe spate se aude 'poc'
Legat de nastere...va doresc la toate sa aveti nasteri ca a mea. Pe mine nu m-a durut asa tare, mai mult era enervanta senzatia, pt ca eram obosita si vroiam sa dorm. ...la mine ocitocina a avut ca efect scurtarea pauzei dinte cntractii, dar nu erau mai dureroase. Daca nu-mi era frica de expulzie, nu mai faceam epidurala. Ma rog l aDumnezeu sa fie si acum la fel, sa nu ma doara, sa stau ca o floricica. A..poate la mine era si obisnunita cu contractile dureroase, asa ca am trecut usor peste travaliu.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

offf, Gabriella prin cate mai treci si tu ....
bine macar ca te-ai lamurit cu tensiunea, dar starile alea erau ele de la ceva, nu?
Ai grija de tine si nu te mai speria din orice, ca si asta iti influenteaza starea.

vmadelain sper ca esti bine cu unghia si nu au fost complicatii

sugubina dar este normal sa ai burtica mai mare daca ai gemeni, nu cred neaparat ca au ele greutate mare

31+

Mergi la inceput

produc capitol nou

31+

Mergi la inceput

CAPITOL NOU 102

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Fetele am un monstru de burta..Asteptand la monitorizare fetala si la consult dupa am vazut gravidute de 33s, de 39...Si TUATE erau mai mici ca mineeee...cre ca Puficele au crescut foarte mult. Pe 13 luni am eco de 28s si is foarte curioasa cate kile au.

vmadelain cum a fost la spital? te-au rezolvat cu unghia? cum s-au purtat cu tine?
sugubina 26+ cu Puficele

Sugubina, Amelia, Vasari M-am intors de la Medlife! Dupa cum spunea Miruna sunt in criza de nervi...Mai intai: in momentul in care am sunat mi s-a zis ca o sa fiu in clinica, ca sa fie valabil abonamentul pe care il am si care e maxim,ar trebui sa includa tot...ma duc acolo...stau vreo 20 de minute, ca apoi sa vina dr la care eram programata, ca nu la el trebuia sa fiu...si ca ar trebui sa ma duc la receptie spital la camera de garda...buuun, ma duc, peste alte 20 de minute vine o tanti...se uita la deget, critica pedichiuristele pana o opresc si ii zic ca eu m-am facut dupa cum am ajuns datorita burtii, dar nu am mai avut probleme pana acum, si imi zice ca trebuie sa ma taie, etc. Mi-a facut anestezie locala cu xilina fara adrenalina, mi-au taiat doar juma de unghie, si acum am un crater in deget...anestezicul s-a cam dus si doare ca naiba!!!.
Si ca sa fie si MAI FUN, ma duc la receptie si imi zice ca nu este inclus in abonament, ca am doar discount de 10% si sa decartez 250RON. Iaca asa...cica ma asteapta maine la pansament, dar de data asta toaleta de plaga este inclusa, OARE?...Cate smecherii in sistemul privat...!!!

Sugubina Nu-ti mai face probleme legate de burtica! nu trebuie sa compari, la fiecare femeie sarcina e diferita! tu ai gemanute acolo, si isi fac si ele loc cum pot!

BraveGirl Bine ai revenit! Te ruga cineva in capitolul anterior sau asta...sa ne ajuti cu informatii legate de nasterea de la Euroclinic. Si eu intentionez sa nasc acolo cu medicul meu, care este medic colaborator si sunt interesata de proceduri, daca au fost costuri suplimentare externe de cele incluse in pachet, se face vreun contract sau cum te internezi?
As fi ft recunoscatoare daca ti-ai gasi timp sa ne ajuti cu aceste informatii sau ce crezi tu ca este relevant!

Legat de intalnire, eu ma tem ca nu pot participa...cu piciorul butoi mai greu cu deplasatul...

Sa faceti poze, si promit ca pun si eu in seara aceasta cele 3-4 poze de la intalnirea anterioara!

Pup cu drag si sa aveti o seara frumoasa! Eu ma duc sa stau cu piciorul in sus!

Madalina27+

Mergi la inceput