Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 18
danaint spune:
Hello fetelor!
Ce imi place vremea de afara, un pic soricel, fara canicula. Pot sa port in continuare papucei usori, dar nu mai lesin de cald cum scot nasul din casa
Daca ar tine vremea tot asa pana la sf lui octombrie, as fi cea mai fericita 
Noi in weekend am fost plecati, Pitesti la socri, apoi la Breaza la relaxare. A fost foarte frumos, si m-am simtit foarte bine.
Azi raportez ca in sfarsit bebe a binevoit sa comunice cu sotu
Deobicei cum punea mana pe burtica, inceta orice activitate. Dar azi l-a prins in timp ce imi ardea cu picioarele deasupra buricului...
In legatura cu celulele stem, am vb cu cei de la Biogenis. Cred ca semnam cu ei. A mai semnat cineva cu ei pana acum?
s31
Lucas Petru
Lore1983 spune:
Stiu ca raspund cu intarziere: pentru intalnirea de joi votez pentru parcul Tineretului
23+ viitoare mami de 
danaint spune:
Iar cu intalnirea - unde vrea majoritatea, eu sunt ok. In Tineretului e o terasa. Daimon, mare si zic eu draguta. Daca se alege parcul asta, putem merge acolo. Dar mie imi convine orice locatie: herastrau, lipscani, tineretului etc etc ![]()
s31
Lucas Petru
alinushca spune:
Si eu ma inscriu in clubul celor care au avut o noapte f proasta. Ma simt deja de parca as fi pe final de luna a 9-a... desi la prima sarcina in mod misterios am dormit f bine pana in ultima zi iar la baie mergeam cam 1 data pe noapte. Noptile astea merg si de 3-4 ori si in plus oricum as sta amortesc si nu ma simt bine ![]()
bbalinush cred ca prin scoc copiii la aer de mici te referi imediat ce ai iesit din spital (daca nasti la spital). nu exista vreo regula ca ii scoti dupa 2 saptamani. e bine sa incepi imediat dupa nastere pentru ca organismul se adapteaza mai bine la conditiile specifice. ce e drept la voi ploua mai mult, dar gasesti tu vreme acceptabila. se incepe cu 10-15 minute, e drept.
beatrice si noi am folosit ser fiziologic prima data. cred ca as incerca sa caut altceva mai gentle de data asta si oricum nu as mai face-o chiar in fiecare seara.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 s 31 
misticgirl spune:
Vad ca multe fete doresc sa ne intalnim in parcul Tineretului, asa ca propun sa ramana intalnirea joi, ora 17:00 la intrarea in parcul Tineretului de la Sincai. Cine confirma prezenta?
Doura, iti explic eu cum sa ajungi daca nu te descurci sau te pot lua de la TVR (daca stii unde este) si mergem impreuna.
sunset, daca poti veni in IOR, cred ca merita putin efort sa mergi cu metroul pana la parcul Tineretului sau cu tramvaiul. La intoarcere, te aduc eu cu masina acasica 
Pentru intalnire eu pot lua cu masina inca 4 persoane din zona Dorobanti sau de pe traseu, catre Tineretului. La intoarcere merg catre zona Dristor, Titan si va pot aduce spre casa pe cele care locuiti in aceste zone.
Claudia
29+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
alinushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ral_eli Eva aoleu , ce-mi zici tu acolo ma regasesc complet , poate ma dau viteaza ca intradevvar nu prea am cu ce sa compar . si eu care vroiam sa ma uit la nasteri pe net, ca pana acum nu am avut curaj. dar dc au nascut atatea femei o sa reusesc si eu....iar ma dau viteazaeva multumesc pt lamuriri ![]() 28+ |
pai cauta si tu sa te uiti la nasteri normale si nu augmentate cu oxitocina
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 s 31
sashenka_h spune:
fetelor si eu ma declar invinsa pe ziua de astazi....am facut ciorba de perisoare, tocanita din muschi de porc cu ciuperci si o portie de biscuiti de casa ptr baieti care mi-au iesit superbi asa ca sunt franta...iar acus m-a sunat sotul ca vine tipul cu mobila la 4.30. asa ca desi mi-ar fii lacut sa stau sa mai palavragesc cu voi trebuie sa o intind.
va puup
Mami Andreea
29sapt cu
+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
alinushca spune:
Tineretului este chiar aproape de mine asa ca ma bate gandul sa incerc sa vin mai ales ca sunt si parculete super si as putea sa imbin utilul (obosit copilul) cu placutul (intalnirea cu voi). Sper sa ma simt mai bine decat acum pana Miercuri.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 s 31 
ukume24 spune:
Mada, Amelia multumesc din cuflet pentru PM.
Sper sa va dam vesti numai bune si cat mai apropae de termen si la fel astept si de la voi.
Danaint ai dreptate cu vremea. Si mie imi place la nebunie vremea asta si sper sa avem parte de o toamna tarzie, cu frunze ruginii si mult mult soare.
Cred ca pentru fetele care mai au copilasi saptamana asta e foarte aglomerata cu pregatirile pentru gradi sau scoala. ma gandesc si eu cu drag cum voi merge cu copilasii mei( caci nu ne oprim la 1-i-am zis la sot ca imi trebe si o fetita
) la gradi sau scoala.
26+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
misticgirl spune:
Fetelor cu copilasi de gradinita, cand incepe gradi? Luni, 13 sept? eu asa stiam, dar o colega ma bruiaza si spune ca pe 15
. Neuronul gravid e derutat complet, desi e 99% sigur ca pe 13 incepe gradi.
Claudia
29+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

. si eu care vroiam sa ma uit la nasteri pe net, ca pana acum nu am avut curaj. dar dc au nascut atatea femei o sa reusesc si eu....iar ma dau viteaza