Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 17
Lidia_P spune:
buna burtici,
Beatrice bine ai vanit acasa si sper sa nu mai ai probleme
eu am avut un week-end incarcat cu cumparaturi, nunta si ciorba de potroace 
si nu am apucat sa va scriu
ma inscriu si eu pt intalnirea de joi ..... poate vreti sa ne intalnim la MC de la uniri ca sa nu parchez la uniri si sa merg pe jos pana pe Lipscani ca e putin cam mult pt noi nu credeti?
va 
pe toate
30+
Ianis Andrei
mirunam spune:
Multumesc de sustinere
. Am vorbit cu o prietena a carei sora lucreaza la inspectorat. Ajung exact cum nu imi doresc... Din pacate este plecata din tara si revine in 10 zile
. Singura solutie se pare ca este sa ceara educatoarea suplimentarea nr. de copii de la 25-26 dar se aproba de inspectorat. Daca exista o vorba buna se rezolva rapid, altfel iti resping. Eu mai sunt si din Voluntari si nu am nicio prioritate scoala fiind in Sectorul 1, deci tac si inghit.
Madalina ai mare grija cu unghia. Eu am patit la fel in luna a 7-a. Cand mi-a zis dr ca trebuie operatie am crezut ca glumeste. La mine a fost foarte greu pentru ca infectia se extinsese de la colt sub toata unghia. Mi-a scos unghia in totalitate. Operatia a fost sub anestezie cu xilina si a durat o ora. Analgezice nu am luat pentru ca nu am vrut iar antibioticul l-am evitat cu dezinfectare maxima (betadina pe rana
) si pansamente spterile in nspe straturi. Nu m-am infectat, s-a vindecat oribil pentru ca era atat de extinsa incat mi-a taiat si din deget dar am suferit ca un caine.
Nu vreau sa te sperii dar esti inca la inceput. Nu sta asa. Mergi la dr si daca e nevoie sa te operezi nu refuza. Am prietene care s-au operat la timp si nu au nimic. Unghia e tot acolo. Eu nu mai port sandale de 8 ani.
Si acum partea distractiva. La 2 zile de la operatie aveam o restanta. Nu puteam sa ma incalt, mergeam cu carje sa nu se desfaca firele, aveam o burta cat casa si ce sa fac... m-am prezentat in jeans, tricou, slapi made in china, si piciorul invelit in pungi pentru ca ploua
. Proful era renumit pentru ca cerea o tinuta decenta
si specifica sa nu venim in papuci de plaja. Dupa tot chinul am si picat
, deci si cu impresia artistica am stat prost.
Ma duc sa imi mai vars nervii pe un dulap.
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
30 +
Vasari spune:
Blogul nu e al unei prietene, ci am ajuns la el de la alte bloguri (dupa ce am nascut am prins pasiunea lor. si o amintire frumoasa pentru Maria, dar si pentru ca am gasit multe lucruri interesante, jocuri pe care le-am putut face impreuna).
Madalina, iti tin pumnii!
Sugubina, eu las prunele cu 3 linguri de otet vreo 12 ore, apoi le bag la cuptor cateva ore pana sta lingura dreapta
). Asta e cel facut de mine, fara zahar.:) Bunica mea il face si cu nuca si cu putin zahar la foc de lemne. Si dureaza mult... vreo 10-11 ore.
Eu am facut pt noi, desi primim din toate partile de toate, ca am avut grija sa slabesc dupa ce am nascut si nu am mai vrut sa vad zahar decat din fructe.:)
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 26+
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Dupa tot chinul am si picat |
mama ce nemernic

Doamne ai grija si de noi
28+
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Multumesc de sustinere . Am vorbit cu o prietena a carei sora lucreaza la inspectorat. Ajung exact cum nu imi doresc... Din pacate este plecata din tara si revine in 10 zile . Singura solutie se pare ca este sa ceara educatoarea suplimentarea nr. de copii de la 25-26 dar se aproba de inspectorat. Daca exista o vorba buna se rezolva rapid, altfel iti resping. Eu mai sunt si din Voluntari si nu am nicio prioritate scoala fiind in Sectorul 1, deci tac si inghit. |
Miruna, eu iti doresc sa se rezolve pt copilul tau. Dar nu pot sa nu fiu uimita de cat de infect e sistemul asta. Dar efectiv infect. Eu am fost profesoara de engleza, de liceu, vreme de 7 ani. Si am vazut verzi si uscate, mi-e o scarbaaaaaaa, de aia am si plecat, mi-am continuat studiile in Strasbourg si am facut cu totul si cu totul altceva desi meseria de profesor este SU-PER-BA.
Desi am luat examenul de definitivat in invatamant prima in promotie, cu nota 9,15, la titularizare am luat examenul cu nota buna, 8,80, dar nu am obtinut postul in liceul pe care mi-l doream. De ce? Pai cum sa iei, mama draga? In anul ala era si examen grila, si in fata mea apare un inspector cu o foaie in mana si ii dicta candidatului din fata raspunsurile, pe fata asa, gen 1-d, 2-a, etc.. Am facut ochii mari, m-a vazut, mi-a aruncat o privire de genul daca sufli o vorba iesi acum din sala si bye-bye examen, am tacut si uite asa alde nimeni au luat note deasupra mea si posturi mai bune.
Plus ca mi se faceau presiuni de la directiune sa dau note mari nu stiu cui ca ta-su a pus bani sa punem geamuri termopan si faianta in baia liceului, sau ca e fiu de senator. Ma obligau sa motivez absentele copiilor de vedeta, si uite asa mi-am bagat o mare demisie. Uura si la gara! Si acolo nu ma mai intorc in veci!
Ma trezeam de 8 martie cu cadouri cercei de aur sau argint, copilul practic punand presiune astfel sa ii dai note bune si ne adunam in cancelarie si incepeau profele sa scoata pe masa cutiutele cu cadouri de 8 martie "ia uite draga ce mi-a dat mie Cutarescu"
. E infect rau sistemul educational din Ro, in Bucuresti in orice caz e jale. Eu am intrat cu idealuri mari, si am plecat ca nu aveam chef deloc sa ma plafonez si sa devin ca ei, un om mizerabil. Mare pacat, scoala romaneasca a fost mare de tot si a dat mari valori, mari nume in lume! A fost!
Eva & Luca (08.09.2008) acum
23+ cu
Noah (30. 12. 2010)
mirunam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
mama ce nemernic ![]() Doamne ai grija si de noi 28+ ![]() |
Daaa
Cel mai tare a fost ca dupa un an s-a scos din programa
Am terminat maginuuuul
. Raportez 14 borcane mari si mici. Next weekend zacusca MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
30 +
sunset_zuzi spune:
miruna esti fff tare
...eu am facut o ciorba si o mancarica si deja ma declar invinsa...ma doare spatele de mor...frate din ce in ce obosesc mai repede ![]()
Doamne ai grija si de noi
28+ 
amelia_ilie spune:
Madalina iti tin pumnii sa se termine totul cu bine si fara dureri! Sa ne povestesti cum a fost.
Miruna, sper sa se rezolve problema cu gradi si sa respiri usurata!
25+ 
misticgirl spune:
sunset_zuzi, pe unde locuiesti? Poate ne vedem mai des in IOR, eu ies in fiecare seara. Parca mai sunt fete care locuiesc langa IOR. Haideti sa ne vedem !!!!
Claudia
29+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
Vasari spune:
Miruna, Emanuel merge la gradi sau la scoala? Stiu ca era mai mare decat Maria.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 26+