Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 16
ukume24 spune:
Miruna imi pare tare rau ca esti necajita cu educatoarea. Nu mi-am imaginat ca e atat de greu sa iti inscrii copilul la o educatoare cat decat ok. o sa tin minte asta
.
Madalina felicitari pentru fetita bucalata si rusinoasa
. Nu fi suparata cu circulara de cordon ca asta se poate schimba. Cred ca Ana avea aceeasi problema si deja bebe a reusit sa scoata cordounul o data. Sper ca bine zic.
Gabriela multa multa sanatate. Ne rugam pentru tine sa fie bine.
Fetelor m-am gandit daca sunteti dragute sa imi trimiteti nrul vostru de tel pe PM si eu o sa vi-l dau pe al meu ca in caz de ceva sa va pot anunta. Nu nominalizez pe nimeni ca toate imi sunteti dragi si nici nu vreau sa pun pe nimeni la zid. Cine e draguta si poate sa imi dea nrul o sa-l bag in memorie
. Multumesc
26+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
BraveGirl spune:
Am ajuns su noi acasa...am de recuperat 2 capitole. Ma asteptam la mai multe. sper ca sunteti toate bine!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
30+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Am ajuns su noi acasa...am de recuperat 2 capitole. Ma asteptam la mai multe. sper ca sunteti toate bine! ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 30+ ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
bun venit acasa
si multa sanatate 
legat de intalnire daca intra in discutie si IOR-ul ma bag si eu pt el
Doamne ai grija si de noi
28+
sugubina spune:
Saraca Gabriela, multe ganduri bune si sa se rezolve sa iasa sanatoasa si bb la fel!
Vai fetele sunt super super ruuupta..A durat mult la clinica si am aj acas tarziu. Of ma duc la patucin. Nici sa manc nu pot-plus ca nu ie nimic gatit. Pufi Gospodinul va face (cred) azi ciorba cu verisoaree. Deabia astept! Azi am papat f putin: doo piersici, 4biscuitei belvita si dupa ce am iesit din spital 1hotdog mic foaarte bun! Manc io ceva cand ma scol.
Vestile sunt bune-colul e ok, doar mi-a marit doza de maltofer: 2/zi in loc de unu - in urma analizelor a iesit prost (iar) asta..
Kiss si ne scriem cand ma scol.
sugubina
26+ cu Puficele

amelia_ilie spune:
Odihna placuta Sugubina! Felicitari pentru vestile bune de la eco!
Eu azi am mancat mai binisor decat alta data, doar ca am mancat mai putin si mai des. Bag sama nu ma mai doare stomacul daca mananc asa. Si parca nici nu-mi mai e atat de foame cand ma aseza la masa.
25+ 
misticgirl spune:
Fetelor, ne vedem joi in parcul IOR sau in Tineretului????
De burtica mea nu zice nimeni nimic? (chiar daca pozele sunt facute in data 31 iulie
)
Claudia
29+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina Saraca Gabriela, multe ganduri bune si sa se rezolve sa iasa sanatoasa si bb la fel! Vai fetele sunt super super ruuupta..A durat mult la clinica si am aj acas tarziu. Of ma duc la patucin. Nici sa manc nu pot-plus ca nu ie nimic gatit. Pufi Gospodinul va face (cred) azi ciorba cu verisoaree. Deabia astept! Azi am papat f putin: doo piersici, 4biscuitei belvita si dupa ce am iesit din spital 1hotdog mic foaarte bun! Manc io ceva cand ma scol. Vestile sunt bune-colul e ok, doar mi-a marit doza de maltofer: 2/zi in loc de unu - in urma analizelor a iesit prost (iar) asta.. Kiss si ne scriem cand ma scol. sugubina 26+ cu Puficele ![]() |
Multa odihna si sanatate Sugubina, tie si Puficelor! Somn usor si pofta mare!

Gabriella[/b] Multa sanatate! Sa fie totul bine pt bebe si pt tine!
Sa ne tineti si pe noi la curent!Amelia[/b] Acum plec spre Medlife, eu sper sa faca ceva partial, daca imi zice ca vrea sa scoata toata unghia nu ma bag...sau nu stiu ce sa fac!

Tot ce stiu e ca doare si ca nu ma pot incalta! Cumva rezolv eu...mai e sa vad cum!Pup pe toate si sa aveti o dupa-amiaza linistita!

Madalina
27+
Lore1983 spune:
Buna ziua, burtici!
Revin si eu la lucru dupa un weekend foarte plin si cam obositor pentru mine
. A trebuit sa mergem la 2 nunti: una sambata seara la un coleg de-al sotului (am stat pana la 1,30) si o nunta dumininca la niste prieteni care au facut la Domeniul Stirbei (am stat si aici tot cam pana la 1). Pe mine m-au cam obosit si cred ca si pe bebe, care nu a mai fost asa vioi azi. Revin mai tarziu! Acum sunt la birou si mai am ceva treburi de facut, plus ca trebuie sa recuperez vreo 20 de pagini din urma
. Va
!
23+ viitoare mami de