Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 13
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ral_eli Joy21 multumesc pt raspuns ![]() Beatrice la ce iti trebuie serulk fiziologic? 28+ |
Se sterg ochisorii lui bebica. La cursul de la Filantropia ne-a spus ca in fiecare zi dupa baita se face acest procedeu.
30+

ral_eli spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Se sterg ochisorii lui bebica. La cursul de la Filantropia ne-a spus ca in fiecare zi dupa baita se face acest procedeu. 30+ ![]() |
gata, mi-am notat si eu in carnetel.
28+
beatrice75 spune:
Voi naste prin cezariana. Ca exista risc de hemoragie chiar si asa. Mi-a zis dr sa nu mai citesc dupa net, au fost fete care si-au pierdut uterul datorita acestei placente, chiar daca au facut cezariana. 
30+

allexxia_m spune:
beatrice cumpara-ti ser fiziologic la punga de perfuzie si ia si seringi si folosesti asa. Este mult mai ieftin decat sa cumperi la fiole si oricum folosesti mai mult timp.
Plus punga de perfuzie cu ser fiziologic, incalzita este buna si pentru colici, cand o sa fie cazul. Pusa pe burtica calmeaza durerile lui BB.
geniusamb offf, imi pare rau ca trebuie sa stai in spital si pe tratament dar sigur e mai bine asa! Ai multa grija de tine si sa treci usor peste asta! 
Ana_o
bine ai venit in Oltenia!
Hai cu poze, ca esti cam scumpa tu la pus poze cu tine! 
31+ 
douradoudou spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 Voi naste prin cezariana. Ca exista risc de hemoragie chiar si asa. Mi-a zis dr sa nu mai citesc dupa net, au fost fete care si-au pierdut uterul datorita acestei placente, chiar daca au facut cezariana. ![]() 30+ ![]() |
cred ca la tine este cea mai buna alegere...chiar e f periculos sa nasti natural cu praevia..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
30+ cu
douradoudou spune:
ana tu esti datoare si cu poze de la mare...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
30+ cu
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui allexxia_m beatrice cumpara-ti ser fiziologic la punga de perfuzie si ia si seringi si folosesti asa. Este mult mai ieftin decat sa cumperi la fiole si oricum folosesti mai mult timp. Plus punga de perfuzie cu ser fiziologic, incalzita este buna si pentru colici, cand o sa fie cazul. Pusa pe burtica calmeaza durerile lui BB. geniusamb offf, imi pare rau ca trebuie sa stai in spital si pe tratament dar sigur e mai bine asa! Ai multa grija de tine si sa treci usor peste asta! ![]() Ana_o bine ai venit in Oltenia!Hai cu poze, ca esti cam scumpa tu la pus poze cu tine! ![]() 31+ ![]() |
Alexia, mi-ai dat o idee minunata sa filmez burtica.
M-am gandit sa iau la punga, dar m-am gandit ca nu o pot inchide ermetic la loc din nou. Acum daca stau bine si ma gandesc, faptul ca extragi cu seringa cat ai nevoie, nu cred ca dauneaza. Chiar daca ai facut niste intepaturi cu acul.
Geniusamb, sper sa stai cat mai putzin in spital. Se apropie ziua noastra!
30+

EvaF spune:
| citat din mesajul lui ral_eli JoAnn si mie mi-e frica de nastere.eu vreau naturala, nu mi-e frica de contractii, suport destul de bine durerile dar cel mai rau mi-e frica de expulzare. poate sa-mi zica fetele care au mai nascut dc expulzarea e mai dureroasa decat contractiile??? 27+ |
Expulzia, daca e normala, fara poticniri, forceps, vacuum, etc e floare la ureche.
Eu pot sa iti zic ca, ma rog, asa viteaza ma credeam si eu ca suport durerea. Insa asa dureri ca la contractii nu am avut in viata mea, eu nici macar o carie nu am macar sa ma raportez la o durere de dinti, sau dureri de cap macar nu am avut, si brusc sa treci prin contractii e ceva...greu de descris. Sunt cumplite si partea urata e ca...dureaza, nu cateva minute ca expulzia, ci ore. Eu am avut travaliu normal, de dimineata de la 10h00 cand m-am internat si mi-au pus perfuzii cu oxitocina care au accelerat contractiile si pana seara la 18h20 cand am nascut. Dar nu imi pot imagina ce simte o femeie care are travaliu 15-20- 24 ore.
M-a ferit Dumnezeu.De la 10h00 pana la 15h00 cand mi-au facut peridurala nu iti pot descrie ce am simtit, pana pe la 13h00 a fost ok, vorbeam cu sotul ca el a stat cu mine tot tmpul, vorbeam la telefon. Dar de pe la 13h00 au inceput dureri cumplite, se inteteau contractiile si simteam ca ma rup in doua fara exagerare, nu mai puteam, asteptam nenorocita aia de peridurala care era posibila incepand cu dilatatie 4 sau 6 nu mai stiu. Mama spunea, cand o intrebam cum sunt durerile nasterii, "mama, sunt greu de descris, dureri cumplite". Abia atunci am inteles ce zicea ea, nu poti descrie decat poti sa le traiesti.
Dupa anestezia peridurala a mai fost cum a mai fost vreo o ora apoi le-am simtit iar ca inainte, desi eram anesteziata bine. Nu am simtit epiziotomia, nici cusatura, deci eram anesteziata clar, efectul a durat toata seara, numai ca simteam rau contractiile ceea ce e f bine. Dar nu imi pot imagina daca eu anesteziata simteam dureri asa mari pe contractie cum ar fi contractiile finale fara anestezie.
Si eu cand ma gandesc ca ma dadeam asa mareata, eu nuuuu vreau anestezie, suport durerea Iar meseria asta de anestezist are o importanta capitala, e cheia in nasteri. chirurgie, etc. In general lumea nu da multi bani pe ei, "mda, mare scofala iti face o anestezie". Nu, mamica draga, daca nu iti face doza care trebuie ori iti baga o citronada si simti tot, anestezie diluata de vara, ori te anesteaziaza asa tare ca nu mai simti absolut nimic, nu mai esti capabila sa impingi si se ajunge la cezariana. Eu am avut o anestezista acra, nesuferita, dar meseriasa. Mi-a facut atat cat sa nu mor la propriu de durere dar sa simt contractiile ca sa pot naste cum trebuie.
Expulzia, apa de ploaie, mama draga, cea mai mare usurare, eu am impins de 3 ori si a iesit Luca, aia a fost expulzia, pret de vreo 2-3 minute. Chiar nu ai de ce te stresa, o sa o astepti cu nerabdare dupa atatea ore de durere abia astepti sa scapi sa ai copilul in brate.
Dar acum nicio nastere nu e ca alta, asta pt ca nu dureaza la fel, nu are anestezia acelasi efect sau unele au/nu anestezie, copilul iese mai repede/ mai incet si uneori la expulzie se ajunge la forceps, adica nu cred ca te poti raporta la nimic pe lume. Sfatul meu nu te uita la nicio scena/ film/ imagine cu nastere pe net sau DVD sau mai stiu eu. Ti se va parea horror, te baga in sperieti si in niciun caz nasterea ta nu va semana cu ce vezi tu acolo. Te poti doar ruga sa nasti usor, cat se poate de repede si cu cat mai putine dureri. In rest, expulzia, hm, forget about it, e mizilic curat!
Eva & Luca (08.09.2008) acum
23+ cu
Noah (30. 12. 2010)
geniusamb spune:
AAAAAAAA, nu s in spital, vizitez dimineata si seara pt perfuzie. Atat si atat sper sa ramana .. Multumesc oricum pt suport fetele 
Peste o saptamana e party Beatrice
|Orice ar fi tot iesim in oras sa ne sarbatorim
Eu as merge pt serul la punga de perfuzie.. cel la fiola nu mi se pare ok, plus ca e mai scump.
Ati cumparta vreodata hainute de la Aramis?? Am gasit pe net niste chestii, nu stiu dc sa am incredere..
31+ mami de
Matei