Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

fetita mea este asa activa ca am reusit sa o filmez in actiune
din pacate sunt filmuletele prea mari ca sa le pun pe picasa .....
dar asa imi este de drag sa ma uit la filmulete si sa vad cum imi "danseaza" burtica!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Aprops de bagajel, eu fetelor am placenta praevia, la fel ca Moshulik care se afla in spital de o luna. La cea mai mica sangerare, lucru sa spunem normal la o astfel de placenta, ma interneaza de urgenta si raman acolo pana la nasterea bebeului.

Am fost la farmacie sa-mi cumpar cele trebuincioase. Am cumparat pt lohii vata si comprese sterile, plus fasa. Compreserele sterile sunt mici, patrate, stiti voi, cum naiba sa stea pe vata, sa nu alunece?Iar fasa mi-a zis ca nu este sterila, ca nu exista fase sterile, auzi si tu!Am vrut sa-mi cumpar tampoane pt lauze, dar mi s-a spus, asa cum a scris si Miruna pe forum, ca pt lohii trebuie vata cu comprese sterile, in primul rand pt ca in acea perioada trebuie monitorizata culoarea lohiilor si pe tampon nu se vede bine.
Referitor la serul fiziologic, nu exista decat la punga pt perfuzie si fiole. Mie mi-e cam frica cu filolele, cand le sparg, sa nu sara si un ciob. Ma ajutati cun sfat?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Buna dimineata si de la noi !

Raportam schimbare de semnatura, 31!!!!!!!!!!!!!
Felicitari burticilor care au schimbat semnatura, am vazut ca suntem destul de multe Sa bem un fresh de porto in cinstea evenimentului

Noi nu avem vesti bune, urocultura ne a dezvaluit revenirea infectiei urinare E coli, deci din seara asta, ne imprietenim cu branula si personalul spitalului Colentina

Sper sa nu i faca rau lui BB atatea antibiotice

Acum este foarte activ, face piruete de la ora 7, cand nu m-a mai lasat sa dorm neam..

As vrea sa vin si eu la intalnire, cand se decide ora si locatia

Am facut o listuta cu hainele necesare in primele 1-2 luni si am decis asa: 10 body maneca lunga, 10 body maneca scurta, 2 costumase groase, 5 salopete, 5 perechi sosetute, 4 caciulite (2 groase si 2 subtiri, de interior), 5 pantalonasi, 5 pijamale. De aici inainte nu mai stiu. Nu mi dau seama daca sunt multe sau putine si ce mai trebuie la capitolul asta... Fetele care aveti copilasi, cum vi se pare?

Ana, poze de la nunta!!!!!
Beatrice, Moshulik, multa sanatate, curaj si incredere ca totul va fi bine!!

Pupici la toate si o saptamana usoara

31+ mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Din pacate, la mine sotul nu are incotro sa ma duca, sa ma ia(cand este nevoie)ca eu una trebuie sa stau mai mult la pat:unul din cauza lesinului si 2 din cauza placentei.Doctorul mi-a zis:"Ai grija pana si la trepidatiile masinii!" Si eu ma simt ca o handi, dar n-am ce face, mai ales ca am fost o persoana extrem de activa si pt mine acum chiar e cumplit, dar cand ma gandesc la Moshulik, nu mai imi vine sa ma plang de nimic.
Ma rog sa ajung si eu la Baby Expo ca atat de mult mi-am dorit!
Fetelor, eu sunt si patzita si de aceea m-am grabit cu bagajul. M-au apucat contractiile, m-am dus la spital crezand ca-mi fac o injectie cu scobutil si-mi dau drumul acasa, cand colo, m-am trezit internata de urgenta si bagata pe perfuzii. Mi-au dat camasa de noapte de la spital, nu aveam de niciunele la mine. Asa ca, cel putin in cazul meu:"Paza buna trece primejdia rea!"

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Joy21 multumesc pt raspuns

Beatrice la ce iti trebuie serulk fiziologic?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Felicitari Onniex si Geniusamb pentru semnaturi ! Sa aveti saptamani cat mai usoare pana la termen!

Fetele cu probleme, va inteleg cu bagajul. Eu mai astept un piculet pana macar in luna 7, ca na, acum mi se si pare devreme si oricum n-avem cumparat nimic nici pentru mine nici pentru bebe. Sa speram ca totul va fi in regula cu noi si cu puiutii nostri!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m
crisis81 camasi de alaptat cu maneca scurta am tot vazut si eu dar eu zic ca ne vor trebui cu maneca lunga caci nastem toate pe frig .... eu de exp., nu am gasit inca in magazin camasa de noapte de alaptat cu maneca lunga

31+

Am gasit aseara si camasi cu maneca lunga si pijamale. Eu nu suport camasile de noapte si o sa-mi iau una singura pt nastere si in rest pijamale.
De aici http://www.mido95.ro/produs.php?idprod=156220090203094356 mi-am comandat 1 aseara si daca e ok mai comand.
Am gasit aici http://reclama/produse.php?categorie=Haine+pentru+alaptare camasi si cu maneca lunga dar n-am tampit sa dau atatia bani pe una pe care evident ca o voi arunca extrem de repede. Mai caut..... gasisem aseara dar nu mai stiu unde si acum tre sa fug deci n-am timp sa caut. Cand ma intorc caut si pun link.

Fetelor sa stiti ca se gaseste si tifon/fasa sterila ca sa nu mai stam sa punem comprese sterile peste tampon. Putem face direct cu fasa sterila peste vata tamponul. Mi-e mi-e frica sa nu pierd compresele prin chilotii imensi de baba pe care ii voi achizitiona. Am vazut cu 2 lei perechea.... minunati. Numai buni de aruncat dupa utilizare.

Revin ....

Cris mami de Teodora si 30+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

genius si eu sunt suparata ca dupa ce am facut antibiotic pt ureaplasma , crocobaurul e in continuare prezent si a devenit si mai rezistent in urma tratamentului. sa speram ca totul va fi bine pana la final si bebeii nu sunt afectati, dar tot nu intelg de ce mai e acolo , ca mi-am tinut sotul la post, la toilete publice nu ma duc, nici macar cand sunt in vizita nu folosesc buda. offf

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

la multi ani cadia
felicitari fetelor care au schiumbat semnatura..si mie
si eu am probeme cu somnul...si nu-mi gasesc nici o pozitie comoda..aseara m-am uitat pe reality pana la 1:30 la birth stories...mult mai dragutz si ineresant decat chestia aia de pa prima"prima zi" sau cum se numeste...
nu mai stiu ce vroiam sa spun..anyway hotarati locl si ora pt intalnire..sper sa ajung si eu...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Geniusa, uf sper sa treaca cat mai repede infectia si sa nu stati prea mult in spital.

Referitor la lista ta, si eu cam tot la asa ceva m-am gandit, insa fara body cu maneca scurta, aici din noiembrie deja e frig, deci clar doar maneca lunga folosim, plus eu am mai luat si combinezonul de iesit afara, cel cu gluga integrata. Aici se recomanda sa se scoata copiii la aer de mici ( cred ca dupa 2 saptamani deja).
Panatalonasi nu o sa folosim prea mult la inceput asa ca m-am axat pe bodyuri gen pijamale, pijamale cred ca am peste 10.
Marea mea ezitare a fost daca sa iau marimea 54 (1 luna) sau 60 ( 3 luni). Din experienta anterioara, cum fii-mea a fost scurta rau ( 48cm), cele de 54 au fost bune ( ba chiar am avut si de 50cm), dar daca aveti bebei mai maricei cred ca 60cm direct!

Beatrice tu o sa nasti prin cezariana sau natural daca ai placenta praevia? Mult curaj si sper sa nu se intample contractii prea devreme !

Si noi am facut bagajelul din timp pt ca suntem in renovari mari, si a trebuit sa spal lucrusoarele dinainte ca uite acum sunt fara masina de spalat.

Pijama la nastere, mi-am luat cu maneca lunga si cativa nasturei care se deschid in fata. Am una de la prima nastere, cred ca am luat-o de pe La Redoute sau 3 suisses, marca Cocoon, e super, are si nasture special pt alaptat, e foarte practica!

Alina (31 sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput