Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Wow, v-ati facut deja bagajul ! Mi-e mi se pare un lucru asa indepartat...Dar mai bine sa fie facut decat sa dai din colt in colt.

O saptamana buna tuturor!

Mami fericita si implinita de Iulia si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

O saptamana frumoasa si cu vesti bune tuturor!

Noi azi am schimbat semnatura si am intrat in trim III. Dam de baut.

Azi merg si eu la eco sa vedem ce face bebe. Astept si niste analize si sper sa fie totul bine. Revenim cu stiri despre noi mai pe seara.

In leg cu legume, muraturi, gemuri pt iarna vb lu Crisis81, traiasca mama si soacra, ca eu nu cred ca voi pune prea curand.

o zi frumoasa sa aveti.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

Si noi facem cinste - am intrat in luna a saptea.
Sper sa fie totul ok pana la final pentru toate fetele de la odiseea de nov-dec!

Eu "aprofundez", in timpul liber, cartea "Mama si copilul" de Emil si Herta Capraru. Foarte folositoare, cu sfaturi mai ales dupa nasterea BB-ului.

O saptamana buna tuturor!

Va pup pe toate, fete curajoase!
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ehe Beatrice ce bine ca ai sotior disponibil asa! Al meu imi lasa masina si seara se conformeaza si face ceva cumparaturi la cerere. Si la Amalia am condus pana la sfarsit, prin oras e drept deci nu la distante lungi.
In spital pt prima nastere, sotii puteau sa ramana peste noapte, li se punea pat suplimentar la cerere ( aveam camere individuale), insa eu nu am vrut, am un somn atat de sensibil ca am preferat sa raman singura cu bebe. Iar personalul de acolo sincer m-a ajutat extrem de mult, de la pus la san bebe la orice ora ( ca la inceput nu reuseam), la ajutat dus la toaleta ( din camera) in prima zi dupa cezariana. Nimic de zis, o sa imi lipseasca spitalul ala.

Si aici se accepta sotii in camera, doar ca aici stai mai multe zile in spital doar daca e necesar, daca totul decurge normal si usor, iti dau drumul acasa chiar in aceeasi zi.

Alina (31 sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Joann, Hera, felicitari pentru semnatura!

Si mie mi se pare devreme pentru bagajel, dar ce sa zic, mandra mea cred ca tocmai s-a intors pe partea cealalta, adica da din picioare mai mult pe la ficatei ...

Eu am deja gata pentru la iarna zacusca si dulceata de visine. As vrea sa pun niste gogosari, poate si castraveti... gemuri nu stiu daca mai fac, dar as pune vinete pentru salata la borcan (incercare de anul asta). Plus niste zarzavat pentru ciorba. Sa vedem cum merg treburile cu timpul...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

'neatza burtici!
eu va invit la un castron de cereale cu miere si lapte.
raportez si eu o noapte agitata cu drumuri multe la pisu, sunt cam chiauna de somn, dar incepand de azi stau acasa si am o lista luuuunga cu treburi de facut si nu am chef de nika , am chef doar de "balenizare pe canapea"

JoAnn si mie mi-e frica de nastere.eu vreau naturala, nu mi-e frica de contractii, suport destul de bine durerile dar cel mai rau mi-e frica de expulzare. poate sa-mi zica fetele care au mai nascut dc expulzarea e mai dureroasa decat contractiile???

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata si de la noi din barlog,

Dupa cum v-ati obisnuit noi in weekend dam bir cu fugitii caci dupa atata stat in fata calulul la servici cand ajung acasa nici nu imi vine sa-l deschid.

JoAnn, Hera, Onniex-felicitari pentru schimbarea semnaturii.

Fetelor si mie imi place la nebunie si pun tot felul de conserve, tocanitze, bulionuri pe iarna. Cu dulceturile nu le am pt ca mie nu imi plac sio sotul mananca foarte rar. Sambata am fost la cabana la socri si am copt un sac de vinete. Le-am copt singurica si sotul m-a ajutat sa le curat si sa le pun in pungi. A fost super ca am stat un pic la aer curat dar m-am simtit destul de obosita.

In rest nu am afcut mare lucur caci m-am concentrat pe odihnit.

Mentionez ca si eu fac o baita pe saptamana desi am citit si eu ca nu e prea indicat. Dar pe mine baia ma relaxeaza enorm. Incerc sa nu stau mult si sa nu fac cu apa fierbinte.

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

JoAnn si mie mi-e frica de nastere.eu vreau naturala, nu mi-e frica de contractii, suport destul de bine durerile dar cel mai rau mi-e frica de expulzare. poate sa-mi zica fetele care au mai nascut dc expulzarea e mai dureroasa decat contractiile???

27+

'Neatza burtoaselor!

Contractiile sunt "mama durerii" dar daca ai o anestezie stai ca o doamna. Cand ajungi la expluzie este un moment pe care ti-l doresti din toata inima, este o eliberare. Nu imi amintesc dureile din timpul expulziei, doar efortul f mare de a impinge. Nici taietura de epiziotomie nu a lasat o prea mare impresie, imi amintesc vag ca am vazut o seringa si m-am gandit ce un anestezic local. Deci stai linistita, daca treci de contractii si ajngi la dilatatie maxima esti ca si "nascuta"

Victoria, mami de Anna Sofia, 29+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna dimineata si de la noi
felicitari fetelor care au schimbat semnatura si sa fie bine pana la 40
cred ca este ceva in aer de mai multe nu ati avut o noapte tocmai linistita...adevarul este ca nici eu nu am avut una deloc linistita si nici ultimile 5-6. multe ganduri, stres si alte porcarii, simt ca nu mai tin nervii . am fost de dimineata de mi-am luat niste analize si ca niciodata ma doare burtaaaa rauu si am atata treaba. Trebuie sa spal ca am cosurile pline, trebuie sa gatesc, sa intru in hainele copiilor ca sa le schimb pe alea de vara cu cele de iarna .
bagaj ptr spital??? doamne am si uitat de el , trebuie sa spal si eu hainele lui bebe, sa le calc si sa fac o mica lista cu ce mai am de cumparat de la baby expo...

Mami Andreea 29sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Vasari superbe pozele de la prietena ta cu blogul ....
cata imaginatie, superbe!

crisis81 camasi de alaptat cu maneca scurta am tot vazut si eu dar eu zic ca ne vor trebui cu maneca lunga caci nastem toate pe frig .... eu de exp., nu am gasit inca in magazin camasa de noapte de alaptat cu maneca lunga

felicitari fetelor care au schimbat semnatura si sa ne fie bine pana la termen la toate!

cu somnul cred ca avem destule probleme , doctora mea a spus ca sunt destul de frecvent intalnite aceste insomnii in trim III.
Incercati sa dormiti pe zi, cand puteti, fiecare, eu am ajuns sa dorm parca mai bine pe zi ....

si eu mi-am sortat hainutele pentru BB, le pregatesc de spalat si de calcat
imi este asa drag sa ma uit la ele

31+

Mergi la inceput