Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

beatrice punga aia are un orificiu care se inchide si deschide..cel putin asa imi amintesc eu..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, poate divulgati aici cam cat veti da voi la Stat pt o nastere naturala/cezariana, la dr, la anestezist, la moase....

Bravegirl, cum este la Euroclinic?Conditii bune, rooming in si poate sa stea si sotul in permanenta cu tine?Stiu ca tu ai nascut acolo. As vrea si eu la privat, dar daca apar sangerari, in niciun caz nu ma vor primi si chiar daca nu apar, tot nu cred ca ma vor accepta.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Magiunul meu a ramas in standby iar eu mi-am inceput saptamana horror... am fost la scoala sa vad listele si am descoperit ca Emanuel a ajuns la cea mai proasta educatoare

Degeaba am cotizat corespunzator, am mers din timp, nu am aparut din senin cu arhirecomandata si tot asa... deh daca mama si tata nu lucreaza la inspectorat

Acum sunt un munte de nervi si de nervi. Ma mai enerveaza si sotul care imi spune ca o sa se rezolve... cum nu se stie. As fi in stare sa ii schimb scoala decat sa il lasa aici... mizerbil

Vroiam sa fac mancare dar intru in greva nervilor...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

tocmai am vorbit pe mssg cu Gabriella ....
din pacate a plecat la spital, are tensiunea 8.6, are ameteli, tremura
va pupa pe toate si va transmite sanatate!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Of, am pierdut mesajul.:(( Scrisesem mai multe si nu mai stiu ce. Beatrice, Geniusamb, multa sanatate. Vor trece bine toate
Eu am folosit fiole de ser fiziologic, de plastic. Am luat doar o cutie mare, deci diferenta de pret pana la urma a fost insesizabila.

Miruna, imi pare tare rau. Si pt mine asta e un bau-bau. Azi trece sotul pe la gradi sa vedem pe unde suntem si noi. Cand am inscris-o nici nu se stiau cate educatoare sunt, grupe, etc... Eu am avut educatoare o zana, si asa e, e tare important. Ma gandeam sa o duc 2-3 dimineti pe saptamana, dar daca nu-mi place ed, asta e.. va mai sta un an cu mine acasa.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ufff,Miruna!No comment!

Sanatate multa, Gabriella!

Ratusca, Adipapazi, fetele, ati parasit patutul?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

da, beatrice , cum zice si doura, punga de perfuzii are un orificiu, acolo bagi acul si schimbi decat seringa cand vrei. Tragi, folosesti seringa dar nu scoti acul din punga. Si asa totul este ok si igenic!
Eu pot sa va spun "tarifele" din spital dar nu prea cred ca intereseaza pe nimeni caci eu sunt din Craiova si le stiu pe cele de aici.
Dar oricum se afla, daca nu de la cunostinte care au mai nascut, atunci in spital le aflii sigur, ca vorbesc fetele intre ele in salon despre asta.

mirunam sper sa rezolvati cu baietelul tau, ai incredere ca se va rezolva in bine!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Am fost la SUUB sa iau medicalul; iar am stat o gramada dupa dr sa ma vada (fiind a mea in vacanta m-a luat alta; si am staat de mi s-au lungit urechili.) Dupa am mers la clinca sa dau analize pt urocultura ca au zis sa o repet..Sper sa iasa bine fara crocobauri.

beatrice75 pai si tampoanele normale de menstruatie cat de sterile or fi? Dc toti zic ca e cel mai bine vata invelita in tifon asa o fi..Eu una asa fac sigur. Eu ser fiziologic am luat dinala fiole mici (is de plastic, vezi). Am luat si eu Garmastan. E oribil de scumpa si de mica..Vreo 30 lei si ceva un flaconel miiic..

sugubina 26+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sanatate multa Gabriellei! Sa revina acasa repede si sa fie bine si ea si bebe!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Eva aoleu , ce-mi zici tu acolo ma regasesc complet , poate ma dau viteaza ca intradevvar nu prea am cu ce sa compar . si eu care vroiam sa ma uit la nasteri pe net, ca pana acum nu am avut curaj. dar dc au nascut atatea femei o sa reusesc si eu....iar ma dau viteaza

eva multumesc pt lamuriri

28+

Mergi la inceput