Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 4

florintunde spune:
adik
inceta
Maidemult nu era probl dar acum se baga in orice numai sa nu-ti dea banii

djlaura01 spune:
ce faina este emisiunea.......ce emotii ma luat cand se chinuia sa nasca,si eu tot singura acasa..........
burticilor
djlaurao1 14+

bebelu86 spune:
tunde eu chiar nu vad ce treaba are sotu.
dc erai singura, ce faceai?
statu e obligat sa-ti dea indemnizatia dc ai muncit min 12 luni.
nu il intereseaza pe stat ce face sotu, atata timp cat ceri indemnizatia pt tine si nu pt el
dc ramanea el aksa cu bb, intelegeam. dar asa??
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde adik inceta ![]() Maidemult nu era probl dar acum se baga in orice numai sa nu-ti dea banii |
chiar nu am auzit de asa ceva...poate te-a informat gresit cineva. Cand depui actele, nu te intraba absolut nimic de veniturile tatalui.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

florintunde spune:
Si daca sunt asociat ?
la primul copil tot sotul a primit in locul meu ca atunci nu aveam angajare numai 6 luni vechime.
DE aceea m-am gandit sa ia cumva El in locul meu daca dintr-un motiv sau altul nu as avea dreptul sa primesc.
Nu stiu daca m-am facut de inteles
Tunde gravi 16 s

madutza_bra spune:
tunde, ori tu ori sotul tb sa aveti ultimele 12 luni (anterioare nasterii)lucrate fara intrerupere. La asociati nu ma bag , pt ca nu stiu cum este...
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

bebelu86 spune:
pai da..dar dc sotu nu are 12 luni muncite, nu poate primi indemnizatia.
eu zic sa te interesezi de acu sa vezi ce faci mai departe.
sunt multe chichite care nu le stim.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde Nu stie careva dintre voi ,daca am dreptul la indemnizatia de cresterea copilului daca sunt administrator de firma? Contabila mea zice ca nu am ![]() ![]() ![]() Tunde ![]() |
Sigur ai dreptul, daca esti salariata. Adica daca primesti bani din care sunt platite darile la stat. In principal la Casa de sanatate...
Sotul meu e contabil...o sa-l intreb diseara.
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si

florintunde spune:
Sper sa fie o portita de a ma descurca
Am cit o povestiaora super draguta de am plans una'
Intra un batranel la dispensar cu mana bandajata sa-i schimbe cineva bandajul... si zice catre asistenta ca El se grabeste tare ca are o intalnire importanta.
In final dupa cateva minute i se face mila la asistenta si il cheama inauntru sa-i schimbe bandajul...intretimp il intreaba:
-Cu cine va intalniti la ora asta de dimineata(era pe la 9) de este asa importanta?
-cu sotia mea iau micul dejun .Ea sta la azilul de batrani de 5 ani si are alzheimer.Nu ma mai recunoaste de 4 ani...NU STIE CINE SUNT
-Si atunci?de ce este asa de important sa fiti aacolo in fiecare dimineata?
-EU INSA STIU CINE ESTE EA....
Nu-i dragut?:
Tunde

AlexaM spune:
Florin tunde, nu conteaza daca esti asociat sau daca esti administrator atat timp cat ai realizat venituri impozabile in ultimele 12 luni.
Daca incetezi contractul de munca inainte sa se nasca bebe atunci nu cred ca mai poti lua indemnizatie, insa daca vei avea castiguri impozabile timp de 12 luni consecutive (parca erau 11luni...nu mai stiu exact) in momentul in care se naste bebe, nu ai de ce sa iti faci griji.
Daca va hotarati sa intre sotul in CIC, atunci aceste conditi trebuie indeplinite de el.
Pupici si sper ca te-am ajutat.
Si eu sunt administrator si asociat la firma mea, insa am si contract de munca in urma caruia iau un salariu impozabil. L:a primul copil am luat indemnizatie fara probleme. Ma astept sa fie la fel si acum.
Legea a ramas la fel, indiferent cat de chitibusari sunt ei, daca sunt indeplinite conditiile de mai sus...nu au ce sa faca.
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 20+