Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 5

ziki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde Sper sa fie o portita de a ma descurca ![]() Am cit o povestiaora super draguta de am plans una' Intra un batranel la dispensar cu mana bandajata sa-i schimbe cineva bandajul... si zice catre asistenta ca El se grabeste tare ca are o intalnire importanta. In final dupa cateva minute i se face mila la asistenta si il cheama inauntru sa-i schimbe bandajul...intretimp il intreaba: -Cu cine va intalniti la ora asta de dimineata(era pe la 9) de este asa importanta? -cu sotia mea iau micul dejun .Ea sta la azilul de batrani de 5 ani si are alzheimer.Nu ma mai recunoaste de 4 ani...NU STIE CINE SUNT -Si atunci?de ce este asa de important sa fiti aacolo in fiecare dimineata? -EU INSA STIU CINE ESTE EA.... Nu-i dragut?: ![]() ![]() ![]() Tunde |

sanziana - sef de trib si

bebelu86 spune:
ca liniste pe aici????
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

florintunde spune:
Inseamna ca pot sta linistita
Sunt in aceasi situatie ca si tine.mersi
Fac prajitura cu mere
Va trimit si voua
Tunde16 fix+Mario 6,6 anisori

bebelu86 spune:
tunde
de dovleac nu face nimeni????
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Natalia Maria

Doloress spune:
Buna burticute! vad ca sunteti care mai de care emotionate cu nasterea, am si eu o emisiune din asta pe Discovery Health, tin minte ca ma uitam cat era Patrick mic mic si plangeam de se scutura camasa pe mine. Si acum plang cand vad o nastere, desi inainte n-aveam o treaba.
Am dus zgubi la gradinita, am avut timp sa va citesc in liniste la cafeluta, am o gramada de treaba azi, ca maine plecam la munte la cabana pentru 3 zile.
Shubu, De-ea, Alinush Crissia sper ca n-am uitat pe nimeni, felicitari pentru vestile bune la eco!!! Shubulina condoleante! stiu cat e de greu!
Ralu_kara voiam sa-ti urez Casa de piatra, ai fost o miresica tare frumoasa si fericita!
Codruta ai mare grija cu drumurile cu masina, sa faceti pauze dese! Depinde de fiecare, eu una nu prea suport mai mult de 2 ore in masina, am niste contractii mai apoi... Trebuie musai sa ma dezmortesc din cand in cand.
Si celelate fete care mai pleaca in vacante, calatorii, munte, nunti distractie placuta!
Vorbeati de calcat hainele bebeilor, eu pentru Patrick n-am calcat decat odata, inainte de a-l aduce de la spital. Dar am si masina de uscat adevarul, la temperatura de acolo moare si mama germenilor. Apoi ies ca si cum ar fi calcate, deci ar fi pierdere de timp. Totul e sa le pui la loc imediat, ceea ce cateodata nu-mi reuseste, uit de ele si le scot peste vreo 2 zile botite in ultimul hal, asa ca le mai dau odata drumul sa se usuce. Si sotul stie de-acum lectia, cand ia vreun tricou si e prea botit il baga la masina de uscat 5 minute si rezolva problema. Camasile si costumele i le spala si i le calca serviciul, are beneficiul asta inclus, deci am scapat de-un stress.
Laura mi-ai facut o pofta de creier... aici nu prea gasesc asa o delicatesa. Imi aduc aminte ca mancam acasa de spargeam. Tocmai am savurat o felie cu pateu cu rosii, stiu ca nu prea e indicat in sarcina insa muream de pofta.
Angie sanatate multa, mie mi-a trecut mereu gatul cu cartofi cu spirt.
Andri uite ce zice cartea mea de gravide despre ameteli in traducere aproximativa :
In trimestrul I ameteala e ceva curent la gravide pentru ca organismul inca nu are un flux adecvat de sange care sa sa corespunda nevoilor crescande ale sistemului circulator.
In trimestrul II ameteala poate fi cauzata de presiunea uterului marit asupra vaselor de sange ale mamei. De asemenea , puteti avea ameteli cand va ridicati prea brusc, avand in vedere ca schimband pozitia deodata creierul nu se mai iriga bine. Solutia e sa va ridicati mereu incet, cu grija.
Ameteala mai poate avea ca si cauza un nivel scazut de zahar in sange; acest lucru poate fi remediat cu un aport adecvat de proteine care sa mentina nivelul zaharului, prin mese mai mici dar mai frecvente, gustari si snackuri intre mese. Sa purtati mereu la dv o cutie cu struguri de exemplu, sau o fructa, sau cativa biscuiti.
De asemenea ameteala poate fi cauzata de deshidratare, nu uitati sa beti cel putin 8 pahare de apa pe zi sau chiar mai multe in caz ca e foarte cald sau depuneti efort fizic.
De multe ori, aerul inchis din birouri, autobuze, din casa poate cauza ameteala, fiti sigure ca incaparea in care va aflati e bine aerisita.
Daca ameteala persista si simtiti ca lesinati, incercati sa stimulati circulatia sangelui catre creier, stati intinsa cu picioarele in sus sau asezata cu capul intre picioare. Daca nu puteti sa stati jos sau intinsa, pur si simplu asezati-va intr-un genunchi cu capul inainte, ca si cum ati vrea sa va legati un siret la pantof.
Nu trebuie sa va ingrijorati, chiar daca lesinati, intr-adevar creierul nu se mai iriga bine in cazurile astea, insa copilul nu e afectat deloc.

Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

loutzy spune:
Buna din nou burtici. Am ajuns acasa, mi-am facut singura program scurt azi.
crissia felicitari pt rezultatele la eco.
Acu stau intinsa in pat si ma distrez pe seama lui bebe care se tot agita(nu-i place ca stau cu burta in sus). Mai incolo ma apuc sa-mi fac si creierul pane..
Laura 21+ cu

tierry spune:
Bine v-am regasit fetelor!!
Fusei si eu in concediu, venii... fusei azi la morfo de trim. 2, dupa stat pe la usi 3 ore venii si de acolo . Nu inteleg ce mare afacere e sa te mai cheme in spital, ca de o bucata de vreme platesc si acolo toate eco, si ajungi ca la privat, daca nu mai mult... Cred ca daca viitoare nu mai repet schema
Acu intrebare-intrebatoare: la voi cat e lungimea colului la 22-23s? Eu am 2.9 cm, am inteles ca nu pune probleme deocamdata, insa cica ideal ar aproape de 4 . Pana acum nu mi-a zis cat are, asa ca n-am idee daca o fi fost asa mereu sau s-o fi scurtat acum

bebelu86 spune:
TIerry eu am avut 3.7 iar acu la morfo scauze la 3.4.
dar a zis k e bine.
problmatic e atunci cand scade mult sub 3.
bine ai revenit
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Natalia Maria

bebelusi spune:
Madutza, poti sa ii iei unul sau doua tricouri ca nu se stie niciodata....dar vad ca nu mai e vremea de tricou
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"